Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 02 gru 2010, 19:26
Amaru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2010, 20:06
Ogarnij temat a potem pisz. Ja na przykład nie wchodzę do tematu Manchesteru United i nie piszę co mi ślina na język przyniesie żywiąc przekonanie, że jestem zaznajomiony z tematem.MGiggs pisze:Widze fani Barcelony dalej z piąteczkami czy zenującymi fotkami, czy Wy potraficie wygrać z klasą? Czy fani Realu po wygraniu 4-1 z Wami prezentowali taki dziecinny poziom?
Także napiąłem się, że aż strach. MGiggs zaraz wypali, że kibice Realu po 4-1 nie pokazywali dłoni i odeśle mnie do przedszkolaStacja „Eurosport” wykryła inny incydent. Po odepchnięciu Pepa Guardioli Cristiano Ronaldo zwrócił się do protestującego Pedro słowami: „A ty, kim jesteś?”. Portugalczyk nie ma dobrej pamięci, bo Pedro zdobył bramkę na 2-0 w poprzednim pojedynku Realu i Barcy (na Santiago Bernabeu), a także wystąpił w spotkaniu 1/8 finału MŚ w RPA, kiedy Hiszpania pokonała Portugalię 1-0. No i jest mistrzem świata.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 gru 2010, 20:18
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 gru 2010, 20:22
Manita w GD ma znaczenie nie mniejsze niz SAF w MU wiec dziekujemy za dyskusjeTo jest temat o Gran Derby a nie tylko o Barcelonie. Co mnie obchodzi słowo manita
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 gru 2010, 20:24
Nadmuchali sobie balonik do granic możliwości a po meczu radośnie pękł. Przyznać, że się było zdecydowanie lepszym tylko raz to jakaś żenada, trzeba jechać cały tydzień.MGiggs pisze:To jest temat o Gran Derby a nie tylko o Barcelonie. Co mnie obchodzi słowo manita, widze poprostu że wygrana niektorych przerosła, załosne teksty,beznadziejne zdjęcia,piąteczki i teksty z SE.Ja rozumiem gdyby tak sie zachowywali rodowici katalonczycy, ale nie kurna panowie ktorzy byli może raz na CN albo widzieli ten stadion jedynie z widokowki.Dla mnie jest to dziecinada,brak szacunku do rywala i tyle.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2010, 20:30
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 gru 2010, 20:42
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 gru 2010, 21:42
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 gru 2010, 21:47
Manita to 5-0.Co do manity...jesli to jest tak zwiazane z GD, dlaczego wiec kazda wysoka wygrana Barcelony okreslana jest mianem manity? z Almeria tez była manita.
Bienias

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 gru 2010, 20:57
5-0, koniec meczu. Po potrójnej agresji Sergio Ramosa, zamieszanie przeniosło się do tunelu Camp Nou. Atmosfera była na tyle gorąca, że Xavi Hernández z piłką w rękach podszedł do Lassa Diarry i włożył ją w ręce Francuza. Piłkarz Realu popatrzył ze zdziwieniem, nie wiedząc o co chodzi, gdy Xavi wypowiedział nagle zdanie sezonu: 'Skoro nie mieliście piłki przez cały wieczór, to teraz możesz sobie ją trochę potrzymać'.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 15 gru 2010, 23:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 16 gru 2010, 0:02
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2010, 0:16
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 16 gru 2010, 21:15
z kim tam ostatnio Real odpadł w 1/8 Ligi Mistrzów? bo nie pamiętamcru pisze:Ciekawe czemu Xavi nie robil tego po ostatnim polfinale z Interem, nie? Bo oni tez pilki za bardzo nie mieli.
stary rupieć
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio