AC Milan (zbiorczy) - Strona 103

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 sie 2005, 21:53

No podobno zjazd był super kumpel mi pozniej wypominał czemu nie jechałem :roll: niestety nie mogłem zatrzymała mnie dziewczyna :angry: moze kiedy indziej :D

A co do Gallianiego to niech chłop zrezygnuje.
Jak sie widzi co ci sedziowie wyprawiaja to rece opadaja i nie chodzi mi tu o wczorajszy mecz ale ogolnie mowie (np.mecz Lazio - Messina powinny byc dwa karniaki dla Messiny po zagraniach reka pilkarzy Lazio w polu karnym ale nic ) i jak tu rzadzic.
Dochodza jeszcze takie machlojki jak kupowanie meczy awanse do Serie A przy stoliku (no ale w sumie to przez Genue,Torino)
Albo nich cos zrobi z tymi chipami w pilce zeby montowali badz cos podobnego.
Moze potrzebny jest ktos nowy rzeby ruszył bardziej tym.
Byc moze łysy za duzo poswieca czasu Milanowi.
Tu jest potrzebny ktos kto nie siedzi w zadnym klubie moze Colina :?:

Jeszcze wroce na chwile do naszego ostatniego meczu.
Dziwie sie Carlo ze on wystawił Ambro i Serghino w takiej pogodzie.
Sadze ze Seedorf lepiej by soebie poradził bo w sumie w tym meczu to tylko silne strzały z dystansu mozna było strzelac co Serghino nie robi najlepiej on bardziej technicznie gra ale jak tu grac w takiej kałuzy technicznie :? a Gattuso przy swojej woli walki by pływał po boisku.
Pirlo i Sheva dostali najwyzsze noty i nic dziwnego Pirlo zagrywał długie pilki wysokie ktore nie stawały na boisku tylko leciały do pilkarzy Sheva strzelił z dystansu i gola na wage remisu i to cennego nam uratował.
Inna strona ze mielismy tyle sytuacji ze jedna jeszcze powinnismy wykorzystac no ale niestety remis mamy.
Teraz czekam na mecz ze Siena oczekuje od zespołu ze wezma sie do gry oczekuje dobrej gry a co najwazniejsze bramek i zero z tyłu.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sie 2005, 10:21

No właśnie moży łysy poprostu ma dośc przeciesz juz troche lat jest prezydentem Lega Calcio. A tak teraz zajmie sie tylko Milanem. Piszesz Hunter moze Collina :?: Hmmmmm ? Chyba co nie które krawaty z klubów by sie nie zgodziły. Jak łysy ustapi do pewnie pałeczke przejmie prezydent Palermo Zampanie czy jak on ma ten z tego zfazowany :wink:

A co do Coliny tu już pewne na 100% że odchodzi. Zmiana pokoleń nawet w rodzinie sedziowskiej. Szkoda troche choc w ostatnim meczu Milanu który prowadzil nie popisał sie delikatnie mówiąc ale zawsze go lubiałem jak by nie patrzeć jeden z tych nie klubowych symboli Calcio.

Teraz ma kontrakt w Oplem i wystartuje w rajdach WRC Astrą :lol: zapilota bedzie miała kolege Racalbuto lub De Santisa zalezy którego pierwszego wyrzuca ze zwiazku. :twisted: :lol:

Co te zdjęcia mówia ??

hehe nie udawaj widziałem :)
Obrazek

Choć tu przeciesz mozemy sie dogadać. A Collina pocałuj mnie wiesz gdzie :lol:
Obrazek

Nie płacz David nawet Galaktycznym sie zdarza. A swoja droga dobra umowe podpisałem z Oplem poradz mi ? 8) :lol:
Obrazek

:shock: :lol: nic wiecej :wink:
Obrazek

Grazie Neri :wink:

O meczu już nie chce mi sie pisać ... Teraz Siena na San Siro i bedzie inaczej. Szkoda oczywiście remisu ale ten mecz pokazał że nawet w serie A mają boiska na poziomie Idea Ekstraklasy :wink: Potem Fenerbahe czyli juz Champions League. Ale do tego czasu graja reprezentacje Polacy zapiszą 6 pkt. Włosi też może znów sam Milan bedzie "grał i strzelał" :lol: i cool.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 30 sie 2005, 10:48

Collina to jest gościu. Jeszcze długo żaden sędzia nie będzie taką gwiazdą, ale to przede wszystkim świetny arbiter. Ciao Gigi i powodzenia!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sie 2005, 18:48

Obrońca reprezentacji Holandii, Wilfred Bouma przeszedł za 3,5 miliona funtów z PSV Eindhoven do Aston Villi. 27-letni zawodnik podpisał z angielskim klubem trzyletni kontrakt.

:lol: hehe sami sie osłabili po raz kolejny :p To juz czwarty gracz który odszedł z tego podstawowego składu PSV. Po Vogelu , Van Bommelu Parku a jeszcze Tottenham pyta o drugiego Koreańca. :twisted:

No fajnie choć wolał bym by to Alex był i do Milanu a nie Bouma i Aston Villa :wink: Pamietam jak Sheva strzelająć na 1:0 w półfinale LM na San Siro wziął go na tak krótkim odcinku ze hej tylko mu zaświstał i 1;0 8) :lol:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 sie 2005, 19:35

Heh on tam sie za Sheva połamał :lol:
Kiedys czytałem ze niby nim Milan był zainteresowany :lol: ale to chyba na tuttosprt badz calciomercato.

Zaza Roma chce Coco lewego obronce :P co ty na to Chivu zawita :?:
Maldini podobno ma nie zagrac ze Siena no i oczywiscie Pippo tez
Moze warto jeszcze rozgladnac sie za napastnikiem :roll:

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 30 sie 2005, 20:27

Chivu nie zawita do Milanu, bo gra na środku obrony, zresztą nieraz demonstrował swoją miłość do Romy. Coco ma przyjść by być alternatywą dla Cufre na lewej flance.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 sie 2005, 20:44

Spoko tyle ze na srodku jest jeszcze Mexes ,Kuffour ,Bovo.Takze spora rywalizacja inna sprawa ze Chivu jest z nich najlepszy i o miejsce raczej moze byc pewny.
Ja tam nie napalam sie na Chivu bo wiem ze to raczej mało realne no ale wszystko sie jeszcze moze zdarzyc.
P.S. Gratuluje zwyciestwa nad Reggina kurde ale Mancini szalał w tym meczu :D

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 30 sie 2005, 21:07

Co nie zmienia faktu zeby sie Christian przydal.A to ze demonstrowal swoja milosc to wiesz...wielu tak robilo :evil: I tak by sie przydalo jak z Nesta zrobic tricka :D Kto wie moze go zobaczymy jednak.Pozdro Zaza i Hunter.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 sie 2005, 21:24

Pewnie ze Christian by sie przydał taki pilkarz zawsze jest mile widziany w Milanie mogacy grac w srodku jak i na boku obrony.
No i jeszcze nie wiadomo co z Paolo czy jego kolano jest sprawne dlatego w tej sytuacji napewno by sie przydał.
Tyle ze to mało realne choc ja licze na łysego.

Ajgor rowniez ciebie pozdrawiam

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 sie 2005, 21:25

bardzo bym chciał chivu albo oddo ale jak już pisałem wątpie aby Milan miał jeszcze kogoś pozyskać

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 30 sie 2005, 21:31

Przestańcie już z tym Cristianem. Abstrahujecie od układu odniesienia :lol:
Wiem, że pomarzyć fajna rzecz, ale Chivu w Milanie to temat zamknięty. Mało już było takich przymiarek, że niby Chivu będzie nowym następca Maldiniego? I co, za każdym razem Cristian grzecznie odmawiał. I tak już zostanie.... przynajmniej do stycznia :wink:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 sie 2005, 11:03

Dzis koniec okna transferowego byc moze kogos jeszcze pozyskamy mowiło sie o Gonzalo Rodriguezie tyle ze zagrał mecz w kwalifikacjach LM i tu jest problem.
Niby alternatywa ma byc ktos z dwojki Metzelder i Pasanem ale nie sadze raczej zeby ktorys z nich przyszedł.
Natomiast Carlo podobno chce Del Piero :shock: :lol: badz Di Michele ktory moze rowniez na skrzydle lewym grac.

Di Michele nawet bym chciał bo koles ma niezła technike i strzela ładne bramki ale lepiej zeby pozostał w Udine i niech im pomoze w LM.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 11:15

No bo jednak tu by sie przydalo takie typowe wzmocnienie a nie uzupelnienie choc di michele to ciekawy gosc faktycznie.No ale nawet jak nikt nie dojdzie to i tak nasz obrona jest najlepsza :lol: Pol roku napewno da sie nia bardzo dobrze zagrac a zawsze mozna kogo w przerwie pozyskac jakby zaszla potrzeba.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 11:16

Diablo ale wiesz odchodząc od tego ze to Roma i przywiazanie a nawet Twój klub to pewnie sam Chivu był by zaszczycony jak by w nim upatrywali następce Wielkiego Paolo...

Jak tak tylko moge marzyć o Chivu ale Łysy pokazał ze Nesta też u nas by nie grał. Jak by nie było symbol Lazio i kapitan ale dobre układy z Rzymskimi klubami i gotówka zawsze robi swoje...

Jesli Roma by naprawde przyjeła by oferte Milanu to była by ona max pod wzgledem plusów dla Romy. Ide o zakład. Nie koniecznie wymiany tylko gotówka. Ale to fantastyka (na pewno ? :twisted: ) chyba tak ...

Hunter właśnie napisałem kibica Juve ze nie mają co marzyć o graczach Ajaxu bo oni zagrali w elminacjach do LM. I podobnie jest tu ...

Jak by sie naprawde rozgladali to nadal stawiam na Mirko :twisted: ale to jest taka plota ala Zaza bo mówiono niby cos ale w kontekście Dalla Bona na stałe w Lecce a ten temat juz umarł ...

Ajgor - POZDRO:!:

**FORZA GRANDE MILAN -- FORZA MERCATO** :wink:

Edit: Hunter do puki na stronie głównej nie pojawia sie jakis wypowiedz sławnych Milanistów Tifosich na temat Del Piero MOŻEMY BYĆ SPOKOJNI :!: Wiesz za pewne do czego zmierzam :wink:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 sie 2005, 11:42

No bardzo prawdopodobne jest przjescie Metzeldera.
Koles moze grac na prawej jak i w srodku obrnoy nie grał w pucharze Intertoto wiec w LM moze grac.
Borussia ma niepewny stan finansowy wiec moga sie skusic na oferte Milanu zapewne on tez by chciał grac w Milanie mowi sie o 5 mln euro za niego.
Czyzby miał zawitac do nas?

Obrazek
LM 2002/2003 na pierwszym planie Sheva z Metzelderem czy stana sie kolegami z druzyny :?:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”