Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 lut 2014, 21:17
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lut 2014, 21:23
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 09 lut 2014, 21:37
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lut 2014, 21:58
Nie było. Był czas kiedy wszystko wydawało się iść w dobrym kierunku, a później graliśmy żenująco i zrobilismy kilka kroków wstecz. To tytułem sprostowania, bo sam fanem MOyesa nigdy nie byłem i raczej nie będę. Nic nowego po tym meczu się nie dowiedzieliśmy, więc nie będę się powtarzałI zapewne tak samo było w latach 80-tych w sytuacji Fergiego
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 lut 2014, 22:23
Na razie to Wy uciekacie od dyskusji.red85 pisze:A i jeszcze jedno - ChelseaBył czas kiedy przez kilka meczów z rzędu na SB sędziowie nas notorycznie dymali. Jeśli ktoś tego nie chce pamiętać, to faktycznie nie ma o czym dyskutować.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lut 2014, 23:31
Prawda to?It's pretty impressive that David Moyes has named a different starting XI for every single one of his 38 games in charge of Man Utd so far. So just to clarify, that's 38 different starting XI's overall - not just unchanged from one game to the next.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 10 lut 2014, 0:17
maxskr
MGiggs
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 lut 2014, 15:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 10 lut 2014, 15:32
.MgM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2014, 15:33
on dyskretnie podpowiada Moyesowi jak ma nie graćMGiggs pisze:Prorocze słowa Rene po meczu-,,aktyka MU była prosta: piłka w pole karne. Przed czymś takim dość łatwo się bronić,,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 lut 2014, 15:58
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 10 lut 2014, 22:46
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 10 lut 2014, 23:22

Jak słusznie więc nasz trener ujął, zespół cierpi. A on nie wie co się dzieje, tylko jak troskliwy tatuśko w papciach szuka powodu nie tam gdzie trzeba. I zapomina, że w Untied są charakterne chłopaki i czasem trzeba któregoś mocno pierdolnąć butem w głowę, żeby sobie przypomniał dla jakiego klubu gra.- Nie wybiłem tyle piłek w meczu od czasu gry w Conference. Wiedzieliśmy, że tak się stanie i cieszyłem się, gdy zaczęli tak grać. Mam 2 metry wzrostu. To znacznie pomaga w walce o takie piłki.
- Gdy cofnęliśmy się do defensywy, chcieliśmy trzymać się razem, aby rywale krążyli dookoła nas. Mieliśmy liczebną przewagę w polu karnym. Manchester United ma wspaniałych zawodników. Innego dnia być może udałoby nam się strzelić więcej, jednak w tym meczu broniliśmy się bardzo dobrze – zakończył obrońca Fulham.
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio