Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1025

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lut 2014, 14:33

Niestety. Kolejny dowód na to, że ten klub nie idzie w dobrym kierunku.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2014, 14:49

zawsze się mówiło, że nie ma piłkarzy większych niz klub. Ferguson największe gwiazdy potrafił pogonić, a jeszcze butem poprawić. Teraz jest pierwszy, który autentycznie jest wazniejszy niż klub.

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 21 lut 2014, 15:17

ktoś musi skoro trener piz** :?

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 21 lut 2014, 15:23

Moyes na to, że kontraktu jeszcze nie ma ^^ No, ale dobrze, że już wszyscy znamy nowe zarobki Roo :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2014, 16:32

Zawsze była mowa o zasadach, specyficznym podejściu do transferów, że nie damy zarabiać agentom piłkarskim, nikt nie jest ważniejszy niż klub, kupujemy za wielkie pieniądze jedynie zawodników młodych. W ostatnim czasie większość decyzji wydaje się chybiona :roll:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lut 2014, 19:30

Młoda gwiazda Manchesteru United Adnan Januzaj nie zagra w pierwszym w historii międzynarodowym spotkaniu reprezentacji Kosowa.

Informację tę potwierdził ojciec zawodnika. Kosowo otrzymało od FIFa zgodę na rozgrywanie meczów międzypaństwowych, lecz nie będą one uznawane za oficjalne.
5 marca Kosowo zmierzy się z reprezentacją Haiti. Niedawno zostały podane informacje, że 19-letni Januzaj miałby zadebiutować w kadrze. Ojciec gracza Abedin twierdzi, że jego syn nie podjął jeszcze decyzji czyje barwy będzie reprezentował. W grze zatem pozostają kadry Belgii, Albanii, Turcji, Serbii, Anglii, a także w przyszłości Kosowa.
- Urodziłem się w Kosowie i chciałbym, aby mój syn grał dla reprezentacji mojego kraju. Ale sprawa jest delikatna, ponieważ Kosowo nie jest jeszcze oficjalnie państwem członkowskim FIFA. Może pewnego dnia Adnan zagra dla Kosowa, ale teraz to nie nastanie – powiedział ojciec Januzaja.
Niedawno selekcjoner Anglików Roy Hodgson wykluczył możliwość powołania skrzydłowego „Czerwonych Diabłów”. Jeśli Januzaj chciałby grać dla tej reprezentacji, musiałby skończyć 21 lat (wtedy minie pięć lat odkąd przebywa na Wyspach).
Juz niby wybral... Zaczyna mnie to wkurzac powoli... Niech gra dla Albanii, co za problem...

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2014, 20:42

Obrazek
300 tysi, do tego Wazza po zakończeniu kariery będzie ambasadorem klubu.

Z jednej strony się cieszę, że Wayne zostaje, z drugiej... 300 tysięcy tygodniowo? Dużo za dużo. Nie wiem co o tym myśleć.

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 21 lut 2014, 20:47

Jest oficjalka ale kontrakt na 4 lata a nie jak wcześniej pisano na 5,5. Jak dla mnie to mimo wszystko nieporozumienie...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2014, 20:51

Żenada- tutaj nawet nie chodzi o kwote ale całą otoczke-kwota jest tylko dodatkiem. Niestety to rozpaczliwy chwyt Moyesa ktory Roo wykorzystal- dla mnie to oznaka fatalnych czasów

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lut 2014, 20:57

Lepiej 300 tysięcy funtów tygodniowo, niż 70mln funtów miesięcznie jak podaje onet :rotfl:

e. już przerobili :(

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2014, 20:59

Wcześniej zarabiał 250 tysięcy, tak? Czyli podwyżka o 50, nie jest źle, wywalicie jakiegoś szrota co zarabia 50 i hajs się będzie zgadzał. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2014, 21:10

pozbyli się Andersona przecież. Tu nie o kasę do końca chodzi, tylko o to, ze klub tańczy jak mu Rooneya zagra i to kolejny raz. Ma być ambasadorem klubu? będzie nauczał kiedy jest dobry moment na złożenie prośby o transfer, by wynegocjować rekordowy kontrakt :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2014, 21:22

fieldy pisze:pozbyli się Andersona przecież. Tu nie o kasę do końca chodzi, tylko o to, ze klub tańczy jak mu Rooneya zagra i to kolejny raz. Ma być ambasadorem klubu? będzie nauczał kiedy jest dobry moment na złożenie prośby o transfer, by wynegocjować rekordowy kontrakt :)
No dokładnie dokłanie.KAsa to wisienka na torcie tego cyrku.Jakby Roo byl Messim czy Ronaldo to mogłby nawet 400 tys dostać.Nie jest ani 1 ani 2 dodatkowo 2 razy chciał odejść i sobie pogrywał.Jak Roo gra seriami to widzielismy z Arsenalem gdzie poza 1 podanie do RVP grał na poziomie jakiegoś drwala ze Stoke.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2014, 21:27

Troche przesadzacie. Wokół kogo chcecie budować drużynę? Prawdopodobnie nie będzie was w LM w przyszłym sezonie. Odejdzie zapewne kilku zawodników, będzie wymiana pokoleniowa. Jest potrzebny także jakiś lider, który ma autorytet. Nie da się grać samymi młodymi zdolnymi. Dlatego nie wiem dlaczego jesteście źli a nie zadowoleni. Robina po sezonie możecie stracić (tak mi się wydaje jak nie bd LM) dodatkowo strata Rooneya nie byłaby chyba miła. :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lut 2014, 21:30

Liderem nie może być zawodnik który chciał odejść i pogrywał z klubem.Kiedyś pisałem że nowy kontrakt na Roo swego czasu się nam dobije. Za 2 lata bedzie podobnie.... jeśli Roo ma być liderem szatni to ja dziekuje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”