Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 mar 2011, 13:16
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 mar 2011, 13:18
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2011, 13:19
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 mar 2011, 13:20
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 mar 2011, 13:21
Od pamiętnego finału Milan wygrał Ligę Mistrzów, ale to pewnie też frajerstwo było.frajerstwo Milanu trwajace od pamietnego finalu nie zna granic
![]()
Przypadkowy gol, jedna okazja w meczu, Milan lepszy, ale nie ma dobrych okazji.Przypadkowy gol podczas gdy Milan boją głową w mur, czy goście naprawdę grają w piłkę?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 mar 2011, 13:22
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 mar 2011, 13:26
tak odwracaj znowu kota ogonem...Wilmore pisze:Od pamiętnego finału Milan wygrał Ligę Mistrzów, ale to pewnie też frajerstwo było.
gilardino11 pisze:Jakby Inter wygrał najpewniej zagraliby na maxa i nie byłoby problemu
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 mar 2011, 13:30
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 mar 2011, 13:32
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 mar 2011, 13:34
To nie jest odwracanie kota ogonem. Palnąłeś głupotę, to ją naprostowałem.tak odwracaj znowu kota ogonem...
1. Nie w 10, a w dwie chyba.Inter w ubieglym tygodniu mial podobna sytuacje i w 10 minut wybil z głowy rywalowi, ze mozna wywiezc z Giuseppe Meazza punkty.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 mar 2011, 13:37
A mnie sie wydaje, ze to wlasnie od tego momentu finalu, takie kwiatki z outsiderami sie pojawiaja... Ty w rzucaniu glupot nie masz sobie rownychWilmore pisze: To nie jest odwracanie kota ogonem. Palnąłeś głupotę, to ją naprostowałem.
czyli zagadka rozwiazania niekotrzy zawodnicy sa juz przy interze.. ciekaweWilmore pisze:Taki Ibrahimović pewnie myśli już o hat-tricku z Interem, który pozwoli mu odrobić punkty,
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 mar 2011, 13:41
Chylę czoła przed Tobą, dziś pokazałeś, że nie mnie się równać.Ty w rzucaniu glupot nie masz sobie rownych
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 13 mar 2011, 13:41
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 mar 2011, 13:46
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 mar 2011, 13:58
ja widze, wg mnie tego nie wygraBabel pisze:Nawet jak nie bedziecie grac heroicznie, a nie trzeba heroizmu by poknac Bari to i tak bedziecie cisnac, bo na SS wypada i w koncu ich zlamiecie. Ja nie widze innej opcji.
przeciez wiadomo, ze nie prowadze dokladnej statystyki i realnej granicy w ktorym zaczely sie nawarstwaic takie kwiatki. A final jest czyms tak spektakularnym, ze latwo wtedy zumyslowic sobie ta granice, wszka rok roznicy z perspektywy kilku jest niczym a spektakularniosc wielka i kojarzy sie jednoznacznieWilmore pisze:resztą jeszcze drugą palnąłeś - nie od momentu finału się takie kwiatki z outsiderami pojawiają, tylko od maja 2004 roku.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio