Mysle, ze normalny czlowiek probuje sobie to w taki sposob wytlumaczyc - dlatego napisalem, ze jego poziom jest nieosiagalny dla reszty internetu, zwlaszcza jesli leci z tym na serio (a cos mi sie wydaje, ze takpiotrcies pisze: ↑24 cze 2025, 9:46A ten Gala to nie jest taki troll-prowokator? Jak czytałem jego teorie, np. że Flick szprycuje piłkarzy narkotykami, to miałem wrażenie, że to takie jaja, żeby poddymić, wierzyć się nie chce, że on w to wierzy.
99% jego twórczości to takie oderwane od rzeczywistości rzeczy, żeby wkurzyć ludzi w necie. Nie wierzę, że są ludzie, którzy naprawdę tak myślą.
E tam, na tt jest bardzo duzo normalnych profili, ktore sledze i to trzyma mocno poziom. Mam tez kilka takich jajcarskich gdzie generalnie odpowiada mi poziom humoru, ale czasem trafiaja sie takie kwiatki, ktore z byle gowna rozrastaja sie tak, ze lapia to wieksze profile i jest reakcja lancuchowa. Dopoki nikt nikogo nie obraza i nie ma z tego problemow to nie widze nic w tym zlego. Kiedys byl jasiu smietana i pewnie tez tak mowiono, wszystko ewoluuje, a ze my jako spoleczenstwo durniejemy - nic na to nie poradzisz.