Manchester United (zbiorczy) - Strona 104

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 22:39

Jak narazie 3:0 i mój ukochany trójkącik strzelił po bramce :wink: Bardzo dobry wynik jak na początke sezonu. Ronaldo&Rooney ruzlezzz
We will never die because we are United
Dzisiaj bardzo dobry dzień :D radujecie się ludzi

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 09 sie 2005, 23:15

No i skonczylo sie 3-0....kurde obstawialem 5-0 ale to byla bardzo optymistyczna prognoza....miejmy nadziej ze ta bramka Ruud zapoczatkowal swoj powrot do krolewskiej formy.....a po drugie radujmy sie !! Polska druzyna coraz blizej LM 8) ....

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 sie 2005, 10:02

No jakby nie patrzec 3:0 to dobry rezultat.
Ale chyba jednak poziom gry nie dokonca satysfakcjonuje.
Przeciwnicy stali jak sparalizowani, byli tak słabi że mała bania, przewazalismy przez całę spotkanie a my zdobylismy tylko 3 bramki.
Nie wiem czy z taka grą bedziemy wstanie pokonac Chelsea.Zobaczymy w trakcie sezonu.
Cieszy bramka Ruuda, mozee jednak powroci do wspaniałej formy.

Boli jeszcze fakt ze skład wyglada na kompletny i zamiast nowego nabytku na DMF bedziemy ogladac tam Smitha....chyba ze Fergi jeszcze cos szykuje.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 10:57

Widać że teraz b edziemy grać 4-3-3 co jak nrazie przyniosło skutek.
Ronaldo&Rooney&Ruud super trio 3R :wink: Rooney widać na początku sezonu się już rozegrał , Ronaldo tak samo i chłopaki teraz powinni udowodnić kto rządzi w anglii. Tylko teraz najważniejsze żeby dobrze lige zacząć i pojechac Everton co napewno nie bedzie łatwe. Ale licze na super mecz naszego trio :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2005, 11:14

Rossi pisze:Tylko teraz najważniejsze żeby dobrze lige zacząć i pojechac Everton co napewno nie bedzie łatwe

A ja uważam, że z macie szczęście, że gracie z Evertonem.
W zeszłym sezonie Arsenal grał na inaugurację z The Toffies i wygrali wysoko [chyba 5:2]
a pod koniec sezonu aż 7:0 - Everton dobrze sobie radzi - ale ze słabszymi zespołami [choć z L'poolem sobie poradzili].
Myślę, że dacie sobe z nimi radę

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 11:30

fieldy pisze:
Rossi pisze:Tylko teraz najważniejsze żeby dobrze lige zacząć i pojechac Everton co napewno nie bedzie łatwe

A ja uważam, że z macie szczęście, że gracie z Evertonem.
W zeszłym sezonie Arsenal grał na inaugurację z The Toffies i wygrali wysoko [chyba 5:2]
a pod koniec sezonu aż 7:0 - Everton dobrze sobie radzi - ale ze słabszymi zespołami [choć z L'poolem sobie poradzili].
Myślę, że dacie sobe z nimi radę
Ale nam z Evertonem nie gra się dobrze i pewnie będzie ciężki bój. Ja już bym wolał grać z arsenalem ,liverpoolem bo Everton u siebie jest bardzo silny szczególnie gdy gra z United. Rooney musi coś tam im zapakować tylko teraz najważniejsze aby nie było żadnych kontuzji. Ja mam sparing w sobote i musze jakaś wymówke znalesć zeby zpbaczyć United :wink: tylko co mam wymyśleć :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 sie 2005, 13:29

Nam sie wcale z Evertonem tak źle nie gra.W zeszłym sezonie wygralismy z nimi wszsytkie mecze i chyba wszystkie roznica dwoch bramek(moge sie mylic nie chce mi sie sprawdzac).
Oni sie nie wzmocnili my teraz gramy niezle.Skuteczniej niz w tamtym sezonie, ale nie wiem czy to wystaczy by wygrac lige...bedzie bardzo ciezko i dla mnie to bedzie mila niespodzianka jesli wygramy.

Z liverpoolem i Arseanlam to sa zawsze ciezkie boje a w tamtym sezonie mielismy sporo szczescia.Takie mecze sa złe na inauguracje.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 13:50

Co myślicie o nowej taktyce United???
Ja na poczatku nie byłem za tym aby grać 4-3-3 ale po głebszym zastanowieniu może i to jest najbardziej odpowiednia taktyka dla Man Utd :wink: Jest bardzo elastyczna bo w każdej chwili możemy przejść na 4-4-2 i zagrać bardziej defensywnie. Widać że w takim ustawieniu Ronaldo czuje się jak ryba w wodzie :D Przecież Portugalia gra takim samym ustawieniem i Cris wymiata i co najważniejsze stzrela bardzo dużo bramek( 7 w El MŚ) Rooney też bardzo dobrze radzi sobie na skrzydle bo mozę z głebi wchodzić w pole karne. 4-3-3 przynosi sukcesy( Grecja, Portugalia , Barcelona, chelsea) więc może arto to ćwiczyć tylko w takim ustawieniu malo będzie grał Giggs :( Ale ciekawe co z tego wyjdzie :wink:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 sie 2005, 14:30

Patrzac jak tym system gra Chelsea to jest to gra głównie z kontry i granie tylko na Drogbe.
MU bedzie gralo napewno bardziej ofensywnie.Grajac tym systemem praktycznie nie mamy zadnych dziur w zespole, daje duze pole manewru i duzo mozliwosci rozmieszczania zawodnikow.
Tez mi sie zdaje ze Giggs bedzie grał żadziej chyba ze Fergi zdecyduje sie go ustawic rowniez w srodku pola.
Ja tylko nie wiem czy Smith poradzi zobie jako zmiennik Keano...bo co bedzie jak Keano dostanie kontuzji i Smith bedzie musial grac w waznym meczu ligi mistrzow....

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 14:47

Ja od początku nie chciałem aby robić z Smitha pomocnika ale coż co z tego wyjdzie nicht nie wie. Smaith to bardzo dobry zawodnik tylko dla niego nie ma miejsca odpowiedniego na boisku. Na napastnika stzrela za mało bramek a na pomocnika nie ma odpowiednikego przeglądu pola. Smith charakterem pasuje do United ale gdzie go ustawić to chyba sam Ferguson nie wie.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 sie 2005, 15:57

John Travolta pisze:Nam sie wcale z Evertonem tak źle nie gra.W zeszłym sezonie wygralismy z nimi wszsytkie mecze i chyba wszystkie roznica dwoch bramek
No to się mylisz. Pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami w sezonie 04/05 zakończył się bezbramkowym remisem. Lecz rewanż wygrał już Everton 1-0 po bramce Ferdusona 8) Za to wy wygraliście z nami w Pucharze Anglii :roll:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 10 sie 2005, 21:31

No to teraz was pokonamy!!!!.....po ciezkim meczu ale jednak zwyciezymy....obstawiam 0-1.....(Ruud van Nistelrooy :D )...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2005, 10:33

The Mirror podaje informacje że Cininho jest w Manchesterze i już negocjuje kontrakt z Diabłami :D Ciekawe czy to kolejna maran plotka czy prawde ale jak by to się okazało prawdziwe to super informacja dla kibiców MU :D Oby oby :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 sie 2005, 10:37

Cicinho jest naprawde znakomity, co pokazał na Pucharze Konfederacji, ale jeżeli przejdzie to co stanie się z Garym Neville'm, przecież to (i tutaj cytat "kibica" mu) "najlepszy prawy obrońca świata" :lol: :lol: :lol: Z tego by wynikało, że Cicinho na ławke :roll:

Aha, ostatnio czytałem, że Milan jest najbliżej pozyskania tego obrońcy :roll:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 sie 2005, 11:00

kama_reda pisze:Cicinho jest naprawde znakomity, co pokazał na Pucharze Konfederacji, ale jeżeli przejdzie to co stanie się z Garym Neville'm, przecież to (i tutaj cytat "kibica" mu) "najlepszy prawy obrońca świata" :lol: :lol: :lol: Z tego by wynikało, że Cicinho na ławke :roll:

Aha, ostatnio czytałem, że Milan jest najbliżej pozyskania tego obrońcy :roll:
Szczerze powiedziawszy nie widziałem Cicinho w akcji. Z tego co słyszałem zagrał naprawdę dobrze na pucharze konfederacji. 8 mln funtów. Czyżby Glazer chciał zjednać sobie następnych kibiców? :roll:

Neville nie jest najlepszym prawym obrońcą świata. Lepsi od niego są chociażby Cafu, Sagnol, Miguel, Trabelsi... Gary'emu brakuje szybkości. Jest to jego jeden największy minus.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”