Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 mar 2011, 14:12
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 mar 2011, 15:07
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Urgi » 24 mar 2011, 16:33
Urgi
Urgi
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 07 kwie 2011, 9:55

jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 07 kwie 2011, 10:39
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2011, 10:43
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 kwie 2011, 11:08
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 07 kwie 2011, 11:23
Może trochę więcej pokory jeśli chodzi o LM,co?Nie jest powiedziane,że zwycięzca pary Real/Barca w finale na luzie pojedzie Chelsea/MU/Schalke...Ja stawiam na Fergusona/Ancelottiego.Można powiedzieć że w tych meczach puchary zostaną rozdane.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 kwie 2011, 11:39
Też mi się tak wydawało, ale w sumie wczoraj pokazał Shahtar, że można im napędzić stracha.Bardzo łatwo momentami przedostawali się w pole karne Barcy Brazylijczycy i często ich nieporadność decydowała o tym, że nie było gola.Uważam, że jeśli Real zastosuje podobne rozwiązania do tych co gracze Lucescu to powinno im to się udać bo raczej problemów z wykończeniem nie będą mieć takich jak Ukraińcy.MazurXIII pisze:LM - Barca - na Camp Nou ta drużyna pojedzie każdego.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 kwie 2011, 11:45
juz trenuje z pilka wiec kwestia czasu jest gra. Pytanie jak z forma po 2 miesiecznym rozbracie z pilka. Cholernie przyda sie na 2 polowe kwietnia.wykuruje się Puyol?)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 07 kwie 2011, 14:31
To nie są zwykłe derby tylko gran derby, tak samo jak np derby włoch. Ktoś tak to kiedyś nazwał i tak już zostało.MazurXIII pisze:
Dla mnie osobiście 4x Barca-Real (nazywanie tego meczu derbowym to jakieś kpiny)
stary rupieć
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 kwie 2011, 11:36
ladnie poslodzil. Ciekawe co na to Mou-res.W rozmowie z dziennikarzami trener Barcelony skupił się prawie wyłącznie na potencjalnej (i prawie pewnej) rywalizacji z Realem Madryt. "Chciałbym grać przeciwko Realowi częściej. Po prostu są ekipą najpotężniejszą, najsilniejszą, która staje na naszej drodze w najlepszym, najważniejszym momencie. Oczekujemy już na starcie z nimi. Każdy mecz traktuję jako szansę i dar. Chcę podjąć to wyzwanie" - wyjaśnił Guardiola.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio