Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 31 sie 2005, 11:51
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 11:56
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 11:58
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 sie 2005, 12:05
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:17
Simonek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 12:22
Może i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami.Simonek pisze:Taaa Milaniści ale marzyciele z was...
Na gorsze im to nie wyjdzie.Simonek pisze:Chivu, Metzelder, znając życie to nikogo już nie kupicie i zostaniecie z Maldinim.
Wytłumacz mi na co ty liczysz? Na Ronaldo, Ronaldinho, Robinho, Adu czy kogo? Milan ma takie same szanse na pozyskanie np. Metzeldera jak my Cassano. Ogranicza się do 50 % - Tak albo Nie. Kapiszi?Simonek pisze: Nasmiewacie się z kibiców Juve, że się podniecają spekulacjami transferowymi, tylko że w przeciwieństwie do was mozemy na coś liczyć.
Piszesz jakbyć miał góra 13 lat. Zresztą powiem 12, bo ktoś sie może obrazićSimonek pisze: Nieustannie coś sie dzieje a z Moggim nigdy nic nei wiadomo...
Kula smakula?Simonek pisze:a Milan? hehe nikgo już nie kupicie
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 12:24
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:32
Może i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami. Nikogo nie reprezentuje - wyrażam swoje zdanie co jest absolutnie dozwolone i nic ci do tegoMoże i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami.
Licze na dobrego zawodnika, a z tym Cassano i Metzelderem to sie popisales hehe nie ma co bystrzacha z ciebie, obeznany z najnowszymi wiadomosciami nei ma coWytłumacz mi na co ty liczysz? Na Ronaldo, Ronaldinho, Robinho, Adu czy kogo? Milan ma takie same szanse na pozyskanie np. Metzeldera jak my Cassano. Ogranicza się do 50 % - Tak albo Nie. Kapiszi?
Nie wiem do czego to bo ja napisałem że coś się dzieje W JUve (odszedł Tudor, Miccoli) a z tymi latami to chyba o sobie piszesz. A jak z toba nie wiadomo nigdy i nic to zal mi ciebie[Piszesz jakbyć miał góra 13 lat. Zresztą powiem 12, bo ktoś siemoże obrazić . To ja Ci powiem, że z KAŻDYM nigdy nic nie wiadomo.
Simonek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:34
Simonek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 12:39
TY MILAN TO NIE KLUBI KTÓRY ŻYJE Z TEGO ILE FIATÓW SIĘ SPRZEDA heheeTaaa Milaniści ale marzyciele z was... Chivu, Metzelder, znając życie to nikogo już nie kupicie i zostaniecie z Maldinim. Nasmiewacie się z kibiców Juve, że się podniecają spekulacjami transferowymi, tylko że w przeciwieństwie do was mozemy na coś liczyć. Nieustannie coś sie dzieje a z Moggim nigdy nic nei wiadomo...a Milan? hehe nikgo już nie kupicie
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 12:39
Ja wyrażam swoje zdanie na Twój temat. Nic Ci do tego. Napinaczu!Simonek pisze: Nikogo nie reprezentuje - wyrażam swoje zdanie co jest absolutnie dozwolone i nic ci do tego
Nie sądzę. W końcu trzeżwo patrząc Milan ma takie same szanse na Niemca jak my na Antonio. Tak boli?Simonek pisze:Licze na dobrego zawodnika, a z tym Cassano i Metzelderem to sie popisales
Wiem. Z Ciebie z kolei napinacz.Simonek pisze: hehe nie ma co bystrzacha z ciebie,
A jakie są najnowsze wiadomości?Simonek pisze:obeznany z najnowszymi wiadomosciami nei ma co
Masz rację. Mam 12 lat i szukam przyjaciół. Chętny? Miccoli mógł zostać, bo gorzej od Del Piero grać raczej nie bedzie. JA chcę Cassano w Juve, moze być nawet kosztem Alexa słabo grającego. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym...Simonek pisze:Nie wiem do czego to bo ja napisałem że coś się dzieje W JUve (odszedł Tudor, Miccoli) a z tymi latami to chyba o sobie piszesz.
[*] Snipp [*]Simonek pisze: A jak z toba nie wiadomo nigdy i nic to zal mi ciebie
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 31 sie 2005, 12:42
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 12:44
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 12:46
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:49
Simonek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin