AC Milan (zbiorczy) - Strona 104

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 31 sie 2005, 11:51

Metze był dobry, ale od kilku sezonów nie może się odnaleźć. Kiedyś był regularnie powoływany do kadry, miał być następcą Wornsa, ale kontuzje popsuły mu karierę. Obecnie nic specjalnego w Dortmundzie nie pokazuje. Na ławę do Milanu jednak może się nadać. Potencjał chłop ma.[/list]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 11:56

:shock: w sumie nie moge sie za bardzo na jego temat wypowiedac bo widziałem bo w akcji może z kilka razy. To nawet nie pamietam jak grał. Ale Metzelder nadal jest powoływany do kadry Klinsmann i ma być nr. 1 w defensywie. Niemców :shock: :wink: Kiedyś czytałem że on i Huth to jak niego a ziemia. :lol:

Niech przychodzi jak ma byc wzmocnieniem.

Kiedys Chiesa mu wystawił pozytywne recenzje a jak wiadomo Chiesa za sie w tamcie jak mało kto.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 11:58

No a wsumie Metzelder to nawet calkiem niezly jest :) Wlasciwie to bym go chetnie widzial chociaz nie przepadam za pilkarzami z Niemiec :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 sie 2005, 12:05

Troche chore. Metzelder za ile? Collocini odszedł za grosze. Taki obrońca z pewnością równy klasie Metzeldera być moze nawet lepszy...Ale Metzelder to dobry pomysł.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:17

Taaa Milaniści ale marzyciele z was... Chivu, Metzelder, znając życie to nikogo już nie kupicie i zostaniecie z Maldinim. Nasmiewacie się z kibiców Juve, że się podniecają spekulacjami transferowymi, tylko że w przeciwieństwie do was mozemy na coś liczyć. Nieustannie coś sie dzieje a z Moggim nigdy nic nei wiadomo...a Milan? hehe nikgo już nie kupicie

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 12:22

Simonek pisze:Taaa Milaniści ale marzyciele z was...
Może i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami.
Simonek pisze:Chivu, Metzelder, znając życie to nikogo już nie kupicie i zostaniecie z Maldinim.
Na gorsze im to nie wyjdzie.
Simonek pisze: Nasmiewacie się z kibiców Juve, że się podniecają spekulacjami transferowymi, tylko że w przeciwieństwie do was mozemy na coś liczyć.
Wytłumacz mi na co ty liczysz? Na Ronaldo, Ronaldinho, Robinho, Adu czy kogo? Milan ma takie same szanse na pozyskanie np. Metzeldera jak my Cassano. Ogranicza się do 50 % - Tak albo Nie. Kapiszi?
Simonek pisze: Nieustannie coś sie dzieje a z Moggim nigdy nic nei wiadomo...
Piszesz jakbyć miał góra 13 lat. Zresztą powiem 12, bo ktoś sie może obrazić ;). To ja Ci powiem, że z KAŻDYM nigdy nic nie wiadomo.
Simonek pisze:a Milan? hehe nikgo już nie kupicie
Kula smakula?

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 12:24

I co z tego ze z Paolo zostaniemy.Porownaj go sobie do zebiny i wtedy moze cos napisz pajacu.Kto jak kto ale Paolo to chyba raczej osłabienie nie jest i najpierw sie zastanów a potem pisz cos :evil:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:32

To był ironiczny post, czego nie zauważyłeś, ale chętnie wdam sie w polemike...
Może i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami.
Może i marzyciele, ale z kolei ty reprezentujesz kibiców Juve zwanych napinaczami. Nikogo nie reprezentuje - wyrażam swoje zdanie co jest absolutnie dozwolone i nic ci do tego
Wytłumacz mi na co ty liczysz? Na Ronaldo, Ronaldinho, Robinho, Adu czy kogo? Milan ma takie same szanse na pozyskanie np. Metzeldera jak my Cassano. Ogranicza się do 50 % - Tak albo Nie. Kapiszi?
Licze na dobrego zawodnika, a z tym Cassano i Metzelderem to sie popisales hehe nie ma co bystrzacha z ciebie, obeznany z najnowszymi wiadomosciami nei ma co
[Piszesz jakbyć miał góra 13 lat. Zresztą powiem 12, bo ktoś siemoże obrazić . To ja Ci powiem, że z KAŻDYM nigdy nic nie wiadomo.
Nie wiem do czego to bo ja napisałem że coś się dzieje W JUve (odszedł Tudor, Miccoli) a z tymi latami to chyba o sobie piszesz. A jak z toba nie wiadomo nigdy i nic to zal mi ciebie

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:34

Ajgor weź skończ bo z takimi jak ty nawet szkoda pisać. Po pierwsze wykazałeś się mierna znajomością zawodników - Maldini to lewy obronca no czasami gra na srodku a Zebina prawy wiec takie porównywanie to sobie możesz w piaskownicy robić.A po drugie nie pisałem, że osłabienie tylko, że zostaniecie bez transferu obroncy i zastanwo sie sam jak bedziesz cos pisał :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 12:39

Simonek [nie pisz posta pod postem koles :lol: ]
Taaa Milaniści ale marzyciele z was... Chivu, Metzelder, znając życie to nikogo już nie kupicie i zostaniecie z Maldinim. Nasmiewacie się z kibiców Juve, że się podniecają spekulacjami transferowymi, tylko że w przeciwieństwie do was mozemy na coś liczyć. Nieustannie coś sie dzieje a z Moggim nigdy nic nei wiadomo...a Milan? hehe nikgo już nie kupicie
TY MILAN TO NIE KLUBI KTÓRY ŻYJE Z TEGO ILE FIATÓW SIĘ SPRZEDA hehee :lol:

Kiedy Joaquni w Juve Cassano Mancini ?? Może jeszcze Heitinga :) I Poyol przeciesz marzy sie Capello ?? hehe

Czekam do 0:00 bedzie ciekawie

NAJWAŻNIEJSZE BY ANCELOTTI NIE CHCIAŁ DEL PIERO :!: :!: BOŻE UCHOWAJ NAS OD TEGO ....

Hunter coraz wiecej tego :lol: widac godzine 0:00 sie zbliza :lol:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2005, 12:43 przez Zaza, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 12:39

Simonek pisze: Nikogo nie reprezentuje - wyrażam swoje zdanie co jest absolutnie dozwolone i nic ci do tego
Ja wyrażam swoje zdanie na Twój temat. Nic Ci do tego. Napinaczu!
Simonek pisze:Licze na dobrego zawodnika, a z tym Cassano i Metzelderem to sie popisales
Nie sądzę. W końcu trzeżwo patrząc Milan ma takie same szanse na Niemca jak my na Antonio. Tak boli?
Simonek pisze: hehe nie ma co bystrzacha z ciebie,
Wiem. Z Ciebie z kolei napinacz.
Simonek pisze:obeznany z najnowszymi wiadomosciami nei ma co
A jakie są najnowsze wiadomości?
Simonek pisze:Nie wiem do czego to bo ja napisałem że coś się dzieje W JUve (odszedł Tudor, Miccoli) a z tymi latami to chyba o sobie piszesz.
Masz rację. Mam 12 lat i szukam przyjaciół. Chętny? Miccoli mógł zostać, bo gorzej od Del Piero grać raczej nie bedzie. JA chcę Cassano w Juve, moze być nawet kosztem Alexa słabo grającego. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym...
Simonek pisze: A jak z toba nie wiadomo nigdy i nic to zal mi ciebie
[*] Snipp [*]
Prosiłbym Cię na przyszłość - jak napiszesz posta to zawołaj mamę i każ jej przeczytać Twoje wypociny. Jeśli nic nie zrozumie to napisz jeszcze raz. Tak do skutku. Rozumeim, stressss, jutro pierwszy dzień w szkole, ale postaraj się pisać tak, zbym nie musiał zastanawiać się co miałeś na myśli.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 31 sie 2005, 12:42

skoncz to lepiej ty Simonek...sam zes nawalil glupi temat a teraz nie wiesz jak z niego wybrnac...jak dla mnie kazdy obronca co przyjdzie bedzie dobry, bo jakos Milan nie ma w zwyczaju sprowadzac slabych zawodnikow...cos jednak mi sie zdaje ze Paolo szybko wyzdrowieje i na rok zapomnimy o ewentualnych wzmocnieniach

MILAN MILAN SOLO CON TE!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 12:44

Może by wypadałoby przeprosić kibiców innych klubów za to co piszę Simonek :lol: Że też w każdej grupie znajdzie się ktoś - kto zamiast inteligentnej dyskusji woli się z innych ponapinać :? Weź się chłopie/chłopczyku zastanów co piszesz. Ja Ci dam lat 11(żeby Anki nie urazić :lol: ), ale wiek akurat nie ma chyba w tym nic do znaczenie. Jeśli nawet kibice Juve Cię nie popierają to chyba jednak piszesz coś nie tak. I popieram to co napisał Snipp_ - daj mamie najpierw poczytać posty zanim je wyślesz :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 12:46

Snipp_ olej insekta prosze Cie. To są typowe zakały forum.

Swoja droga pamietasz nasza rozmowe dwa dni temu ?? Nasza ale nie tylko .. Amstrong ?? widzisz właśnie co znaczy dziecko w sieci majace mokro jak czyta news o transferach...

Przeciesz ten koleś to typowa niedzielny kibic co oprócz FORZA nic nie wie....

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 12:49

Snipp brak Ci po prostu argumentów, jak większości. Nie ma sensu dyskusje z kimś kto ma blade pojęcie zarówno o klubie, jak i jego zawodnikach. :roll:
Sam sie zastanów co piszesz i podaj konkretne tezy czy fakty, a nie swoje imaginacje i marzenia.
Żeby było jasne to ostatni post w którym sie od Ciebie donosze, bo ani nie jestem przyzwyczajony do obrażania drugiej osoby, ani nie mam zamiaru spierać się z amatorem.
Del Piero 122 bramek w Serie A a Miccoli?
Pozdro dla PRAWDZIWYCH kibiców!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”