Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 104

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 sty 2007, 19:16

Ja juz nic nie rozumiem. :roll: Chelsea nie moze miec 32 Lampardow.
W tym sezonie i Chelsea dotknely kontuzje i wszyscy teraz szukaja usprawidliwienia. Jak Arsenal gral w obronie z K.Gilbert-Senderosem-Djourou-Flamini (jeszcze Larsson byl probowany w obronie), to nikt sie specjalnie nie rozczulal, tylko "Arsenal nie ma wystarczajaco dlugiej lawki". Dobre... Byly takie czasy, kiedy tylko Senderos i Djourou byli dostepni z obroncow, bo tez Gilbert zlapal kontuzje.
Chelsea stracila Terry'ego i traci sporo bramek. Fakt, trudno jest go zastapic, ale nie przesadzajmy. Trzech obroncow ma kontuzje i robicie wielkie halo.
Robi sie coraz gorzej. Wygrana z Wigan to tylko przypadek.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 sty 2007, 19:17

Rossi pisze: Mikel
nigeryjczyk zachował sie jak idiota kazdy wie, ze sir Alex potarfi sobie radzić z formowaniem kariery młodych graczy

a Obi wybrał Chelsea, gdzie kazdy głupi mógł mu uświadomic ze nie bedzie grał wogóle albo rzadko a presja i tak bedzie na nim ogromna

Rossi pisze:Szkoda takiego talentu bo tego mu odmówić nie można
nie wierze ze w Chelsea przebije sie do pierwszej 11, mozna powiedziec ze zahamował sobie rozwój.

lepiej dla niego było wybrać Man U.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 19:17

Jarzinho pisze:
luk1208 pisze:To bylo pytanie retoryczne. Chyba, ze uwazasz, ze Chelsea ma bardzo szeroka lawke. Wedlug mnie nie ma. Szczegolnie w obronie. Zreszta sam Mourinho o tym mowil.
Co Jose mowil, moze rzuc mi jakims linkiem...
10 zawodnikow czy 11 z pola to mysle wystarczjaca ławka rezerwowych +3 bramkarzy. Zlaezy takze ile dla ciebie to szeroka ławka 20 pilkarzy :?:

tego nie napisal luk, tylko ja.

Wracajac do Twojego pytania.

"I'm not even as lucky as some other people because I don't have in the reserve team defenders with the quality and ready to play for my team," said Mourinho.

"Other teams have an answer. We have no quality defenders and players ready to play for the first team.

"They are too young or not good enough to play at this level. I don't even have a second squad to go and pick players."

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8738
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sty 2007, 19:18

Ja juz nic nie rozumiem.
Nie dziwie sie.

Jak Arsenal gral w obronie z K.Gilbert-Senderosem-Djourou-Flamini (jeszcze Larsson byl probowany w obronie), to nikt sie specjalnie nie rozczulal, tylko "Arsenal nie ma wystarczajaco dlugiej lawki".
No to teraz sa takie same texty o Chelsea. Nie maja wystarczajaco dlugiej lawki. Tzn. maja, ale nie maja tylu dobrych graczy.

Kontuzje + slabsza forma 2-3 graczy = zonk.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 sty 2007, 19:27

Nie no, zajebiscie. Z tych 'lepszych' to tylko Terry, J.Cole i Makalele sa kontuzjowani. Bridge i Boulahrouz nie odgrywaja jakiejs waznej roli w Chelsea. Bridge jest zmiennikiem A.Cole'a, ktory jest zdrowy, a Boulahrouz sami wiemy.
Po stracie tych 3 pierwszych zawodnikow, Jose musi zmieniac taktyke. Poza tym pozbyl sie Gudjohnsena i Duff'a, ktorzy odgrywali duza role w jeo ekipie. W zamian ma Sheve i Ballacka. :lol:
cloner pisze:Nie maja wystarczajaco dlugiej lawki.
Bredzisz. Nie wierze, ze Chelsea nie ma obroncow w rezerwach. :roll:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 19:28

Mikel polecial po prostu na kase. To swiadczy o tym, ze wielki pilkarz nigdy z niego nie bedzie, skoro w tak mlodym wieku mysli tylko o pieniadzach. W Chelsea gra rzeczywiscie slabo, ale nie jest to dla mnie niespodzianka. Juz jak chelsea wydala na niego ponad 20 mln to mialem niezly ubaw :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8738
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sty 2007, 19:29

Nie wierze, ze Chelsea nie ma obroncow w rezerwach.
Ma, ale zapewne zagraliby gorzej od dwojki Ferreira-Essien.

Bredzisz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sty 2007, 19:30

vakabayashi pisze:lepiej dla niego było wybrać Man U.
Tylko czy dla MU byłoby lepiej to już nie jestem tego taki pewien. Czuje że Mou zrobi z nim szybko porządek i młody poleci jeżeli bedzie grał jak gra i do tego zgrywał kozaka i balował po Londynie co podobno sie zdarzało. Chłopak nie ma w głowie bo jak by miał to...az starch pomysleć :) poł roku nie grał i to teraz też wychodzi bo tak mu sie do Chelsea spieszyło :lol:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 sty 2007, 19:31

cloner pisze:Ma, ale zapewne zagraliby gorzej od dwojki Ferreira-Essien.
A skad masz takie ciekawe info ? :D
cloner pisze:Bredzisz.
Nie pomawiaj sie. :?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 20:14

mistyk pisze:tego nie napisal luk, tylko ja.

Wracajac do Twojego pytania.

Gdybys był na forum odpowiedni długo to bys wiedział, ze takie cos sie zdzarza, chciałem jakis link, a nie pojedyncze zdania.
guru pisze:, Jose musi zmieniac taktyke. Poza tym pozbyl sie Gudjohnsena i Duff'a, ktorzy odgrywali duza role w jeo ekipie. W zamian ma Sheve i Ballacka.

Jose pozbyl sie Duffa, chyba tak jak Gallasa...
guru pisze:Bredzisz. Nie wierze, ze Chelsea nie ma obroncow w rezerwach.

Wiesz nie wszyscy sa Wengerem, ktory stawia na młodych i wierzy, ze to wypali, moze Portuglaczyk nie ma takiej wyobrazni.

Co do Mikela, dlaczego on sie nie rozwija, nie gra?? W MU grąłby w pierwszym skaldzie??Jakies brednie wypisujecie, mzoe by skonczył jak Fortune czy Djemba czy Kleber i inni... PNA swietne odniesienie tylko gratulowac poczucia humoru. 20 mln czego? złotych

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sty 2007, 20:28

Jarzinho pisze:W MU grąłby w pierwszym skaldzie??Jakies brednie wypisujecie, mzoe by skonczył jak Fortune czy Djemba czy Kleber i inni... PNA swietne odniesienie tylko gratulowac poczucia humoru

Napewno byłby pod okiem Ferguson który umie wychować piłkarsko i nie tylko :) A może skoniczyłby jak Evra, Vidic, czy Scholes :o
A PNA i MS U20 moga być odniesieniem jeżeli ktoś ma oko i wyłapie czy zaowdnik ma talent :roll: Patrz czasem chłoapk wymiata w 4 lidzea i widać ze sobie poradzi wyzej :o obce ci to ....Jakoś talenty wyłapuje sie własnie w takich rozgrywkach...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2007, 20:32

Jarzinho pisze:PNA swietne odniesienie tylko gratulowac poczucia humoru.
Wątpisz w to? African Nations Cup to nie jest jakiś tam pokopywanie piłki przez dzikusów prosto z drzewa.
Jarzinho pisze:20 mln czego? złotych
16 mln funtów, czyli grubo ponad 20 mln Euro. Negujesz?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 20:41

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2007, 21:09

Rossi pisze:Napewno byłby pod okiem Ferguson który umie wychować piłkarsko i nie tylko A może skoniczyłby jak Evra, Vidic, czy Scholes

Czyli tak samo jak wspomnianych przezemnie, swietne podałes przykłady :oops:
RóżA pisze:Wątpisz w to? African Nations Cup to nie jest jakiś tam pokopywanie piłki przez dzikusów prosto z drzewa.
Wiem, wiem ogladałem ostatnie wyczyny w Egipcie. To najlepsza impreza do wypromowania sie w Europie. Kazdy gra dla siebie, przynjmniej ci co tego potrzebuja no i poziom jest niezwykle wysoki.
CZy to jest odpowiedz na to
mistyk pisze:To bylo pytanie retoryczne. Chyba, ze uwazasz, ze Chelsea ma bardzo szeroka lawke. Wedlug mnie nie ma. Szczegolnie w obronie. Zreszta sam Mourinho o tym mowil.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2007, 21:17

Jarzinho pisze:PNA swietne odniesienie tylko gratulowac poczucia humoru
Jarzinho pisze:Wiem, wiem ogladałem ostatnie wyczyny w Egipcie. To najlepsza impreza do wypromowania sie w Europie. Kazdy gra dla siebie, przynjmniej ci co tego potrzebuja no i poziom jest niezwykle wysoki.
Nie rozumiem za bardzo o co Ci w tym momencie chodzi. Tak szybko zmieniasz zdanie? Czy po prostu starasz się ironizować (co niezbyt dobrze Ci wychodzi)?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”