AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1032

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 mar 2011, 20:40

gilardino11 pisze:było 63 tysiące ludzi
A 63tys to ponad 48tys :lol:

Skończmy temat z Tottenhamem. Jeśli sobie naprawdę odpuścili, to znaczy że klub jest bez ambicji 8)

Mecz z Palermo, Pastore twierdzi że jest pełna mobilizacja w klubie by przetrwać złą passę. Mam nadzieję, że będą grać jak w ostatnich meczach.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 mar 2011, 7:56

Wczoraj Ganso zaliczył kolejny mecz po kontuzji okraszony asystą przy bramce Neymara. Mam nadzieję, że mimo wszystko to on do nas trafi a nie Kaka. Wraca po 6 miesiącach i w 2 meczach strzela bramkę i zalicza 2 asysty.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 mar 2011, 21:17

Balo pokazał dzisiaj na co go stać. Mam nadzieję, że tylko go plotki łączą z Milanem, bo innej opcji sobie nie wyobrażam :roll:
Kolejna operacja Kakę czeka, ma pauzować ok 4 miesięcy. Agent Ganso ma na dniach rozmawiać z Milanem. To mi się podoba 8)

Braida potwierdził, że obserwuje Fernando.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 mar 2011, 22:12

Kolejna operacja Kakę czeka, ma pauzować ok 4 miesięcy.
Akurat po operacji zacznie treningi z nowym zespołem. Mediolańskie powietrze dobrze mu zrobi. Poza tym tamtejszym biskupom przyda się wsparcie pastora, bowiem mieszkańcy Mediolanu zaczeli odwracać się od Boga.
Balo pokazał dzisiaj na co go stać.Mam nadzieję, że tylko go plotki łączą z Milanem, bo innej opcji sobie nie wyobrażam
Przyda się przeciwwaga dla kogoś tak uduchowionego jak Kaka. A tak całkowicie poważnie to będzie sprawiedliwie jeśli w najbliższym czasie podpisze kontrakt z waszym klubem. Tak się cieszyliście kiedy ten szkodnik ubrał koszulkę Milanu. Konsekwencji trochę ....

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 mar 2011, 22:29

MarcinW pisze:Tak się cieszyliście kiedy ten szkodnik ubrał koszulkę Milanu
Ja się nie cieszyłem. Nigdy za nim nie przepadałem.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2889

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 mar 2011, 23:50

Dzisiejsze słowa Nesty pokazują, że całkiem możliwe jego brak na przyszły sezon. :? Niby to nie jest nasz wychowanek ale gra już u nas tyle lat i dla mnie stał się jedną z legend klubu, co by nie było jak myślę o Milanie początku XXI wieku to mam na myśli Shevę, Pirlo, Inzaghiego, Gattuso, Kakę, Nestę, Maldiniego, Seedorfa i właśnie Nestę. Dziwnie będzie się oglądać Milan jeśli zabraknie Nesty, podobnie jak było z Maldinim, wiadomo, że przyjdą inni ale żal pozostanie.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2011, 19:27

Skoro jest w wersji beta, to lepiej nie dodawać linków prowadzących donikąd. ;) Bo przynajmniej to, co wrzuciłeś, nigdzie nie prowadzi, jest tylko informacja "wkrótce start serwisu". ;)
Daj lepiej znać, jak już otworzycie stronę. ;)

Zdaniem milannews Allegri wystawia dziś w pierwszym składzie Jankulovskiego zamiast Antoniniego. Kurde, nie rozumiem, Czech i tak odejdzie za kilka miesięcy, to nie lepiej go odstawić od składu? I co z Zambrottą, który z meczu na mecz już miał wrócić, a jest nadal niedostępny? :roll:
Coś czuję, że Palermo dziś się przełamie, Pato i Cassano może zabraknąć niezbędnego przy ich sposobie gry zgrania.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 mar 2011, 19:40

Może po prostu Czech jest w lepszej formie, a pensja pobiera nie małą to pora by za dwa lata w końcu coś zrobił dla klubu?? Antoniego nie ma co ogrywać, bo to będzie zapchajdziura za rok. Bardziej bym się zastanawiał czego szansy nie dostaje Emanuelson, ale teraz jesteśmy na takim etapie sezonu, że nie ma po co eksperymentować tylko wygrywać.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2011, 19:44

Bardziej bym się zastanawiał czego szansy nie dostaje Emanuelson
Na Palermo nie ma co eksperymentować, na to okazja była tydzień temu, którą Allegri zmarnował. Najbliższa okazja to Brescia za miesiąc. :roll:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 mar 2011, 19:48

Wiem i napisałem to w moim poście :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2011, 19:53

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovsi,Gattuso, Van Bommel, Flamini, Seedorf, Pato e Cassano.

PALERMO: Sirigu, Munoz, Goian, Migliaccio, Darmian, Bacinovic, Nocerino, Balzaretti, Pastore, Pinilla e Illic.
Nie podoba mi się ten skład, wolałbym Robinho za Cassano ze względu na świetny feeling między Robsonem i Pato, Boatenga będzie trzeba wprowadzić po przerwie. Ciekawe, czy Jankulovski wybroni decyzję Allegriego swoją grą, Antonini z Bari nie grał super, ale się choć podłączał do przodu. Możliwe, że jego wybór dyktowany jest taktyką - Antonini, Emanuelson czy Merkel, a więc możliwe alternatywy do składu, są piłkarzami bardziej ofensywnymi. Pewnie pojawią się po przerwie.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 mar 2011, 19:56

W ofensywie dziś wyglądamy słabo. Dość statyczna formacja odpowiadająca za bramki. Seedorf i Cassano raczej będą się nastawiali na jedno podanie, więc nadzieja, że Pato zrobi różnice. Robinho ostatnio jest w słabszej formie fizycznej, więc może stąd decyzja by zagrał dopiero w drugiej połowie na podmęczonego rywala. Mamy na ławce sporo alternatyw. Najbardziej się boję tego, że Palermo musi się w końcu przełamać i zapewne wybiorą sobie najgorszy dla nas możliwy moment.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 mar 2011, 20:58

Nasi chyba nie wiedzą, że gra się do gwizdka.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 mar 2011, 21:00

Abbiati się musiał czuć jak frajer, wszyscy koledzy stoją i pokazują spalonego, a on interweniował i próbował zapobiec bramce.
Jankulovski z urazem, piękny początek. Całe szczęście z sezonu rewanżuje się w dwóch meczach.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 mar 2011, 21:01

Coraz bardziej podoba mi sie Van Bommel. Z Bari zamiast pilnowac sobie stal, dzis zamiast interweniowac podnosi reke. Napisze jeszcze tylko, ze ładny otwarty mecz sie nam szykuje i znikam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”