Ale fual paskudny nie ma co do tego wątpliwości
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 sie 2009, 12:35
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 sie 2009, 12:52
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 sie 2009, 12:55
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 13:05
Jeżeli ja jakiegoś polityka nazwę debilem , to znaczy że mam jakieś kompleksy wobec niego ?? Ja najzwyczajniej w świecie kolesia nie lubie . Nie mówie , że nie ma talentu , bo ma i to ogromny ale swoją postawą reprezentuje w piłce to co należy wyeliminować . Szlag mnie trafia jak widze takich cwaniaków , nie ma faulu a ten bezczelnie wstanie i będzie się szczerzyć jakim to jest chojrakiem . Jak dla mnie lalkuje i tyle . Nie bardzo rozumiem dlaczego mam mieć jakieś kompleksy na jego punkcie z tego powodu .boskigonzo pisze:Cristiano to nie zadna laleczka , bo ten kto tak mowi ewidentnie ma jakies kompleksy w stosunku do niego
Ale sam kolo robi sobie duży elektorat negatywny a i na jego piłkarskie dokonania cieniem będzie się kłaść cwaniactwo , które prezentował .boskigonzo pisze:Nie jest to fair z jego strony , ale trzeba przyznac ze druzyna w ktorej gra ma z tego tytulu same korzysci
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 sie 2009, 13:25
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 13:44
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 sie 2009, 13:51
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stansfield » 01 sie 2009, 13:54
Noarek_ahig pisze: Tak tyle, ze Grygera "idiota" w pelni zrozumial swoja glupote co mozna bylo ujrzec na powtorkach, a Torres "imbecyl" zamiast pokornie przeprosic za brutalne wejscia podskakiwal najpierw do arbitra,udajac, ze zadnego faulu nie bylo, a pozniej do Amauriego.
Moze ta glupota wynikajaca z irytacji przegrywajac to u pilkarzy Realu norma? (vide Pepe)
Stansfield
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 sie 2009, 13:59
Killerbean pisze:Ale sam kolo robi sobie duży elektorat negatywny a i na jego piłkarskie dokonania cieniem będzie się kłaść cwaniactwo , które prezentował .boskigonzo pisze:Cristiano to nie zadna laleczka , bo ten kto tak mowi ewidentnie ma jakies kompleksy w stosunku do niego
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stansfield » 01 sie 2009, 14:01
Stansfield
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 sie 2009, 14:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 sie 2009, 14:41
Dobrze, że przypomniałes o rece Messiego, bo sam juz takze o tym zapomniałem. Trzeba o tym pamietać a jak ,pierwszy taki i jedyny przypadek w historii pilki nożnej na najwyższym szczeblu.Pelart pisze:Messi również strzelał ręką i każdy o tym zapomiał. Wolę aktorów niż rzeźników choć nie mówię,że to jest fair.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 sie 2009, 15:06
No dobra to dla ciebie mam kompleks , może się kiedyś pozbieram po tym jak mi pocisnąłeś . Czy ja napisałem , że lubie rzeźników . Grygera zrobił wielki błąd i nie mam wątpliwośc , że CR odczuł to wejście . A czy ja k**** powiedziałem , że jest ekipa w której nie ma cwaniaków ??Pelart pisze:Killerbean pisze:Ale sam kolo robi sobie duży elektorat negatywny a i na jego piłkarskie dokonania cieniem będzie się kłaść cwaniactwo , które prezentował .boskigonzo pisze:Cristiano to nie zadna laleczka , bo ten kto tak mowi ewidentnie ma jakies kompleksy w stosunku do niego
Chłopie, ty na serio masz jakiś kompleks, nie ma drużyny, w której nie byłoby cwaniactwa.Messi również strzelał ręką i każdy o tym zapomiał. Wolę aktorów niż rzeźników choć nie mówię,że to jest fair.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 sie 2009, 15:49
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 sie 2009, 15:50
Chyba Ty tak myślisz, każdy wartościuje piłkarzy na swój własny sposób, Messi miał kilka zagrań które mogą się nie podobać szerokiej publice, jednak IMO jest graczem genialnym, a że w kraju mamy wielu środowo-wtorkowcyh kibiców LM TVP którzy nawet nie znają chwytów "mesjasza", to zapewne za sprawą "tego cudu" Szpakowskiego wszyscy widzą tylko dobre momenty w wykonaniu Lionela.Killerbean pisze: Jak powiesz Messi to ludzie najpierw sobie pomyślą o jego grze, rajdach i bramkach .
Killerbean pisze:A jak powiesz CR to wiara na jednym z pierwszych miejsc wspomni miernego aktorzynę , który w ciągu roku naprzekraca wiecej niż większość piłkarzy w całej karierze . Chodzi mi tylko o proste stwierdzenie faktu .
Jak Messi naprzekreca choć 10% tego co CR to na pewno podniose larum a tymczasem borem lasem ....
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio