szczypek pisze:Zdenek jeszcze raz chciałem bardzo serdecznie Ci podziękować za to, co zrobiłeś. Obrońcą jesteś marnym i nie powinno Cię być w Juventusie, ale dla milionów zbulwersowanych głosów sezonowych kibiców Ronaldo warto żyć i warto Cię w składzie mieć.
stahoo pisze:Zdenek! Dziękuję Ci z całego serca za to, co zrobiłeś Ronaldo. Co prawda mogłeś tą nogę złamać, no ale nie oczekuję od ciebie zbyt wiele. Ta minuta grozy kibiców Realu to i tak wystarczająca zabawa
Juventini2007 pisze:Zwycięstwo nad Realem cieszy, choć pamiętajmy, że to tylko turniej towarzyski. Pierwsza połowa w naszym wykonaniu przeciętna za to w drugiej aż miło się oglądało. No i te kosy na Krysi.. miodzio rotfl
Azrael pisze:Przez chwilę się zastanawiałem czy sezon za 94 mln euro już się dla Cristiano już nie skończył. Zdenek ma mózg w końcówce lewego (?) buta. Evil
Jestem trochę "pod wpływem" więc powiem, że ucieszyłbym się gdyby "Krystynie" coś się stało... Whistle
oliver pisze:Widać, że to nie był zwykły sparing, kości trzestrzały. Jestem zaskoczony dość pozytywnie ilością fauli z naszej strony ja tam lubię jak gwiazdki wąchają murawę.
Są to oczywiście wyjątki, ale jak się widzi takie wpisy to nóż się w kieszeni otwiera.
Dajcie spokój z tym Messim. Do niektórych nigdy nic nie dotrze, bo mają klapki na oczach.