Polscy kibice - Strona 105

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 21:00

MENDEZ czyli gówno potępiłeś 8) Ale czego się spodziewać po człowieku który w sigu udowadnia swój poziom.
MENDEZ pisze:To są tylko jedne z wielu widoczne rzeczy, których wasze zakompleksione ego nie potrafi dostrzec.
Wow, dobrze że mi uświadomiłeś, że mam kompleks kibiców Lecha.
MENDEZ pisze:Oczywiście nie jest to zasługa samego litara, ot nie da się zrobić tak wielkich rzeczy w pojedynkę, ale prezesem ot tak dla zabawy wybrany nie został.
Więc teraz odpowiedz mi, czy w takim wypadku i po takim zachowaniu nadal powinien piastować swoje stanowisko?
MENDEZ pisze:Dodam, że w szeregach WL są i prawnicy, politycy i wszelkiej innej maści ludzie, młodzi, starsi a nie "łyse karki" z pałami jak to wielu z was "myśli"... "myśli gazetą wyborczą"
Szkoda, że ktoś taki ich reprezentuje. Uwierz, że części z nich jest zapewne wstyd, że do czegoś takiego doszło.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 21:11

bartbuks pisze:Więc teraz odpowiedz mi, czy w takim wypadku i po takim zachowaniu nadal powinien piastować swoje stanowisko?
A czy ja wybieram prezesa ? Człowieku zapytaj się tych co wybierają. Alfą i Omegą nie jestem
bartbuks pisze:Ale czego się spodziewać po człowieku który w sigu udowadnia swój poziom.
??? coś zabolało bardziej

A.. i jeśli naprawdę nadal uważasz, że bronię litara i cały Poznań na tym forum to gratuluje. I niech to dotrze do Twojej jegomości, że aby nie zgadzać się danym zachowaniem i uważać je za złe nie trzeba napisać jedynie słowo "potępiać" ale i ma swoje zamienniki. To, że nie domyśliłeś się, że to dla mnie złe zachowanie już mnie nie dziwi, ot czytając Ciebie człowiek dziwi się non stop. Natomiast jak tak bardzo Cię to boli to plucie potępiam, ale pewnie uznasz, że zostałem zmuszony by to napisać z nożem na gardle, który sam mi przystawiłeś :roftl3:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 21:17

MENDEZ pisze:A czy ja wybieram prezesa ? Człowieku zapytaj się tych co wybierają. Alfą i Omegą nie jestem
Chyba wyraźnie pytam i chodzi mi o Twoje zdanie. Nie masz zdania, czy jeszcze na forum WL nie wykombinowaliście wspólnej wersji?
MENDEZ pisze:??? coś zabolało bardziej
MENDEZ pisze:Kiedy puszczam "Bąka" - mówię "Jacek"
:brawo:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 sty 2011, 21:21

bartbuks
Na samym starcie dyskusji musisz sobie zapamiętać jedno:
Wiara Lecha rządzi, Wiara radzi, Wiara nigdy Cię nie zdradzi. To dobrowolna organizacja filantropów, wolontariuszy i ludzi o krystalicznie czystym charakterze, takich samych zamiarach i gołębich sercach. (ostatnie by tłumaczyło opluwanie ludzi).
Członek Wiary Lecha nigdy nie zrobił nic gorszego od przejścia na czerwonym świetle przez ulicę, a i to wtedy, gdy chciał pomóc niewidomemu, gdy ten ryzykował życiem. Wszystko inne to wymysł komunistycznych Żydów z Wybiórczej.
Gdy już pojmiesz, że tylko w taki sposób możesz podjąć rozmowę na temat Wiary Lecha (i z większością użytkowników na temat jakichkolwiek organizacji kibicowskich), to zyskasz odpowiedni dystans do tej sprawy i dyskusji.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 21:29

Wilmore chyba niepotrzebne poświęciłem energię, bo okazało się, że jestem napinaczem, gwiazdorzę i gwałcę ludzi moją ideologią. Jednak pewne jest jedno - nic się chyba nie stało. Zapewne to była prowokacja "GW", a filmik zmontowano z kilku tysięcy godzin stadionowego monitoringu.

Ów "poszkodowany" stał na schodach i zaburzał akustykę na stadionie, więc Sir Litar, wraz z kolegami od brydża oraz analizy dzieł Szekspira, poszedł zapytać się, czy może zaproponować zmianę miejsca oglądania widowiska. Niestety problem polega na tym, że większa część delegacji zaraziła się nieznanym wirusem. Głównym objawem choroby jest ciężki napad kaszlu, który powoduje niekontrolowany odruch wykrztuśny. Na szczęście wszyscy mieli zaświadczenia lekarskie i już jutro GW umieści sprostowanie.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 21:31

Moje zdanie jest takie, które odnosi się do jednych z pierwszych postów w tym temacie dzisiaj. Otóż dobrze by było tę sprawę rozpatrzyć ze wszystkich stron i poznać opinię innych. To raz. Ja nie widzę większego powodu aby miał stracić pozycję, którą ma i którą sprawuje dobrze... natomiast powtarzam ! Sprawę należy wyjaśnić i czekam na oświadczenie Stowarzyszenia, które ma się ukazać, lecz trzeba poczekać.

Natomiast jeśli chodzi o Jacka Bąka... ehehe... mniemam, że to pokazuje mój poziom, tak ? Domyślam się, że nie pozytywny, inaczej byś nie wspominał. A wiesz może dlaczego mam taki sig ? Żeby nie przedłużać dodam, że Pan Bąk zagrał dwukrotnie chamsko w nogi naszego zawodnika. Dwukrotnie wyprostowaną, co groziło poważną kontuzją. Nie pamiętam komu wszedł w pierwszym meczu, natomiast pamiętam, że w drugim w Poznaniu brutalnie zaatakował Roberta Lewandowskiego (być może i on był poturbowany we Wiedniu). Jeżeli ten sig, który i pokazuje ówczesne nastawienie do jego zachowania, ukazujący w dodatku w formie dowcipu, który nie jest wulgarny... jest dla Ciebie ukazaniem mojego poziomu do jeszcze raz gratuluje, ale to Ci nie wyszło. Doczep się nicka :spoko:

Tak Wilmore Ciebie brakowało, dobrze, że wróciłeś. Tak, tak przejrzałeś nas wszystkich... :cry: opluwanie się nawzajem to nasza ulubiona rozrywka, w końcu jesteśmy barbarzyńcami i bydłem, tfu!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 21:36

MENDEZ rozbawiłeś mnie. Znam akcję z Bąkiem i tym bardziej mnie to dziwi. W takim wypadku co chcesz przekazać światu owym sigiem?
MENDEZ pisze:Doczep się nicka
To byłoby zbyt proste :P

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 21:41

Światu ? Nic... mam go dla siebie. Wróciłem z meczu, był wówczas w użyciu, postanowiłem, że na pamiątkę wpiszę go do siga, w końcu wówczas ten tekst był na topie, ani chamski, ani głupi, ot idealnie pasował i pasuje. Można powiedzieć, że przypomina mi otoczkę wielkiego wydarzenia.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 21:43

MENDEZ pisze:wówczas ten tekst był na topie, ani chamski, ani głupi
:shock:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 21:50

bartbuks pisze::shock:
Tekst był tak ważny, że większość tutaj nie wie o co chodzi, w tym także i ja. Kojarzę jedynie, że Bąk kozaczył i jacyś kibice go sprowadzili na ziemię i to tyle. Historia niezbyt istotna.

Słyszałem/czytałem gdzieś, że podczas euro2012 będzie można pić piwo na stadionach, oczywiście carslberga, bo to jeden ze sponsorów, prawda to?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 21:53

Na topie był tam gdzie się akcja działa, Poznań i okolice. EOT o Jacku, sprawa nie istotna, nie ja ją poruszyłem ale armaty mu się skończyły :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 22:06

MENDEZ pisze:Na topie był tam gdzie się akcja działa, Poznań i okolice. EOT o Jacku, sprawa nie istotna, nie ja ją poruszyłem ale armaty mu się skończyły
Jest się czym szczycić...
cloner pisze:Słyszałem/czytałem gdzieś, że podczas euro2012 będzie można pić piwo na stadionach, oczywiście carslberga, bo to jeden ze sponsorów, prawda to?
Prawda. To jeden z wymogów jaki organizator musi spełnić. Jak ustawa w danym kraju zakazuje, to robi się zmianę, bo UEFA dając turniej wymaga spełnienia pewnych punktów. Już podczas Euro 2008 było w Wawie miasteczko Carlsberga.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 22:09

To teraz będą jaja. Masa najebanych pikników :haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 22:15

cloner pisze:To teraz będą jaja.
Będzie ostro. Angole mają w zwyczaju przemieszczać się do miasta, w którym gra ich ekipa zaraz po zakończeniu wcześniejszego meczu. Po przybyciu obierają sobie jedno miejsce i chleją. Potem zaczynają się zaczepki i od słowa, do słowa dochodzi do burd. Mam nadzieję, że jeżeli awansują, to nie trafią do grupy z Turkami. To byłyby jaja...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 sty 2011, 12:42

Wilmore pisze:bartbuks
Na samym starcie dyskusji musisz sobie zapamiętać jedno:
Wiara Lecha rządzi, Wiara radzi, Wiara nigdy Cię nie zdradzi. To dobrowolna organizacja filantropów, wolontariuszy i ludzi o krystalicznie czystym charakterze, takich samych zamiarach i gołębich sercach. (ostatnie by tłumaczyło opluwanie ludzi).
Członek Wiary Lecha nigdy nie zrobił nic gorszego od przejścia na czerwonym świetle przez ulicę, a i to wtedy, gdy chciał pomóc niewidomemu, gdy ten ryzykował życiem. Wszystko inne to wymysł komunistycznych Żydów z Wybiórczej.
Gdy już pojmiesz, że tylko w taki sposób możesz podjąć rozmowę na temat Wiary Lecha (i z większością użytkowników na temat jakichkolwiek organizacji kibicowskich), to zyskasz odpowiedni dystans do tej sprawy i dyskusji.
dokladnie. mialem odpisac Clonerowi najwierniejszemu fanowi swojego klubu w calej Polsce, Mendezowi facetowi ktory nie potrafi zganic czlowieka ktory obraza kobiety, oraz Berkampowi, Chociaz nie temu ostatniemu nie bo nic istotnego nie napisal.

Jednak jedno musze napisac. NP. Dziewczyna pana M* przyjezdza do Wawy zobaczyc zamek krolow Polski. Jakis dwoch antkow opluwa ja. Pan M* zamiast jej uwierzyc przyjedzie do Wawy zapytac Antkow czy pluli. Kiedy kumple antkow odpowiedza przeczaco uzna ze po sprawie. Fajnie w tym Poznaniu zalatwia sie sprawy po mesku :lol:

co do alkoholu tak jak pisalem 2 lata temu. Na stadionach bedzie alkohol tyle ze nietolerancja stewardow powinna byc ogromna. Niestety duza czesc kibicow nie bedzie potrafila pic ale co zrobic. Mozna tylko kretynow edukowac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”