John Travolta
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2006, 19:05
Chlopaczek pisze:Gdyby mi cofneli wszystkie nieslusznie przyznane ostrzezenia to mialbym na liczniku -17 ;]
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 lis 2006, 23:52
deltinho pisze:O Frankowskim się nie wypowiem - po co kopać leżącego? Sad
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 lis 2006, 21:54
samokrytycznie na temat własnego zespołu, czyli co sie dzieje z obroną MilanuRiddick pisze:A wogóle ta bramka dla ROmy to kolejne kuriozum w wykonaniu naszych obrońców, Totti na 10 metrze spokojnie mógł zjeść jeszcze kanapke przed oddaniem tego strzału
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2006, 18:23
2 miejsceKrzysztof Jarzyna pisze:Źródło: PAPJak poinformowała Prokuratura we Wrocławiu, afera korupcyjna w polskiej piłce zatacza coraz szersze kręgi. Po działaczach, piłkarzach i sędziach zamieszanych w korupcyjny proceder przyszedł czas na... klientów firm bukmacherskich.
Na specjalnie zwołanej konferencji prasowej z udziałem Ministra Sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro, a także prokuratorów prowadzących śledztwo poinformowano, że właśnie wydano nakaz aresztowania dla 20-letniego Konstantego K. z Bytomia, pseudonim "Golarz". "Golarz" jest znany w świecie internetowych bukmacherów przede wszystkim z wysokiego procentu skuteczności, a także gęstego zarostu (od którego wziął się jego pseudonim).
Jak podał prokurator prowadzący śledztwo proceder działania "Golarza" był prosty - K. deklarował się jako kibic kilkudziesięciu mniej lub bardziej znanych klubów, przez co miał mieć większe rozeznanie w możliwościach danych drużyn. Jednak naprawdę "Golarz" wywierał naciski na działaczy i zawodników jego "ulubionych" zespołów, co pozwalało mu na zwiększenie swoich zysków.
Minister Ziobro przyznał, że jeszcze nie udało się zatrzymać "Golarza", ale funkcjonariusze przeszukujący bytomskie osiedla są już bardzo blisko.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cloner - wskakuj do lodówki i udawaj jogurt
3 miejsceBartuś pisze:jestem wielkim kibicem chelsea!!kocham ten klub i wszystko co z nim zwiazane!!abramowicz rzadzi!!ma kase to kupuje!!szewczenko,ballack,ashley cole,bouhlarouz,kalou to jest paka!!nie to co barca!!precz z hiszpanskim futbolem!!jedynie valencia real i villareal!!precz z barca!!barca nie umie kupowac zawodnikow!!kto to jest ronaldinho??jakas ciota z gruzji!!chelsea rzadzi!!chelsea miazdzy i wygrywa tegoroczna LM!!jest dobrze!!chelsea rzadzi!!
========================================Pisakk pisze:Berik pisze:Zapomniales jeszcze dodac o predkosci wiatru w m/s, cisnieniu w dupie i w hektopaskalach, rodzaju gleby, ilosci opadow i czy klimat rownikowy, podzwrotnikowy czy jaki. Slonce mialo cholerne znaczenie
Wyręczę go:
Wczoraj w Vigo panowały nast. warunki pogodowe:
Średnia temperatura w ciągu dnia: 16 st. C
Maksymalna temperatura: 21 st. C
Minimalna temperatura: 12 st. C
Punkt rosy: 9 st. C
Śrdnia wilgotność: 69%
Maksymalna wilgotność: 88%
Minimalna wilgotność: 49%
Ilość opadów atmosferycznych: 0,6 cm/m2
Prędkość wiatru: 5km/h w porywach do 18 km/h
Widoczność kształtowała się na poziomie 12 km
W dodatku występowały burze.
Jeśli chodzi o owo "ciśnienie w dupie" to co prawda nikt nie robił mu manometrii odbytu w tamtej chwili, ale przyjmując, że w trakcie oddawania strzału przez zawodnika Celty, Canizares w odruchu nabrał ustami powietrza i następnie nie wypuszczając go zastygł w bezdechu to ciśnienie w okolicach jego jego odbytu mogło wynosić nawet 80 mmHg (dla porównania kobieta podczas porodu ma ciśnienie w okolicach 100 mmHg).
Co się zaś tyczy "rodzaju gleby" to nie dotyczy to niestety boisk hiszpańskich, gdzie użyte są w znakomitej większości sztyczne nawierzchnie. Sztuczna murawa składa się z jednej bądź dwóch warstw, pokrytych sztuczną trawą. Standardowym kolorem wykończenia jest kolor zielony, niemniej jednak inne kolory są dostępne na życzenie. Użycie sztucznej nawierzni umożliwia drenaż, zarówno pionowy jak i poziomy. Co prawda murawa Celty Vigo nie należy do nowych i jej stan ogólnie odbiega od poziomu murawy na stadionie np. Wisły Płock to jednak znajduje się ona w nienajgorszym stanie i ogólnie nie przeszkadza w grze.
Klimat w Hiszpanii nie jest bynajmniej klimatem rownikowym, podzwrotnikowym czy jakim, co usilnie próbował nam zasugerować autor cytowanej przez mnie wypowiedzi. W Hiszanii jest klimat śródziemnomorski. Vigo leży na wybrzeżu Oceanu Atlantyckiego, gdzie dominuje pogoda raczej chłodna i deszczowa i mogło to w jakiś sposób wpłynąć na postawę Canizaresa, który nie jest raczej przyzwyczajony do tego typu warunków.
Wniosek z tego wysuwa się następujący: Canizares nie miał najmniejszych szans przy tym strzale co należało udowodnić.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 lis 2006, 15:26
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 lis 2006, 17:42
brylancik pisze: Mam przeciek na jutrzejszy angielski podstawowy. Podomno ma to wyglądać tak.
Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 lis 2006, 10:02
Pisakk pisze:Mam nadzieję, że jeśli to prawda z tą propozycją korupcyjną to że telefon do Bąka wykonał ktoś inny niż Mpenza. Bo jeśli jednak Mpenza to UEFA wyzwie naszego kapitana od rasistów.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lis 2006, 12:43
o ironioZaza do Chłopaczka pisze:Naprawda trudno sie z Tobą gada jak piszesz tak rebuzy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lis 2006, 15:35
Nerwowy wreszcie przyznał się, że miedzy tym co widzi, a co pisze nie zawsze jest zgodność.nerwowy pisze:Tak, czy inaczej przechodzac do konsensusu mojej wypowiedzi
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 lis 2006, 17:41
Marco_Van_Basten pisze:Powinniśmy opracować własny szyfr, aby moderatorzy nie mogli się do nas przyczepić.Zaza pisze:Marco_Van_Basten - PiS ma 2:1 poparcie w łodzi, ale mnie osobiście zaskoczył Cymańskitaką wypowiedzą
![]()
Ciekawe czy druga partia sie poniesie, była blisko, ale PiS też ma swoich zwolenników.![]()
Straszna mgła w sejmiemało widac
Choć powiem szczerze ze gdyby naprawde tyle było widać naszych polityków co dziś tych w łodzi to nie mam nic przeciwko
O.K koniec. Pozdro !Marco_Van_Basten pisze:W sumie racja. Cymański odpowiedział z taką ironią i zacięciem, że aż bramkarz tfu. poseł z Krakowa nie wiedział co zrobić.
Ale co by nie mówić mimo złych warunków atmosferycznych, marszałek sejmu całkiem przyzwoicie utrzymuje ład na sali.Zaza pisze:Coś o ostatniej akcji PiSu a co modzi usunęli![]()
Nie chcemy cię stracic na 3 tygodnie. Nudno bez ciebie
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lis 2006, 22:57
Niggaz pisze:Giuly'ego nie oceniam przez pryzmat Messiego. Różnica między Messim a Ludo jest mniej więcej taka jak między Izbą Lordów a Izbą Wytrzeźwień
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lis 2006, 19:37
Tomachos pisze:Tardelli pisze:Martinho pisze:
Ja moge oddac ci swoja dziewczyne na 1 noc jak Milan bedzie w pierwszej czworce. I w podpisie ustawie Milan jest WIELKI
Kto by chciał twój pasztet?? A Milan w twoim podpisie to byłaby obraza dla klubu.
w dodatku zaklejony jeszcze![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lis 2006, 19:40
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio