Co do Metzelder'a...myślę, że jako zmiennik byłby niezły. Rozegrany na arenie międzynarodowej, DOŚĆ młody. Ma zaszczy grać u boko Woerns'a, od którego mógł się wiele nauczyć. Transfer zdecydowanie na TAK dla Milan'u.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 12:54
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 12:58
Pokaż mi w którym miejscu.Simonek pisze:Snipp brak Ci po prostu argumentów, jak większości.
Ty masz blade pojęcie o mnie w takim razie. o ortografii, składni także.Simonek pisze: Nie ma sensu dyskusje z kimś kto ma blade pojęcie zarówno o klubie, jak i jego zawodnikach.
Powiedział ktoś, kto kilka minut wcześniej napisał:Simonek pisze:Sam sie zastanów co piszesz i podaj konkretne tezy czy fakty, a nie swoje imaginacje i marzenia.
Widzimy tutaj potężne argumenty, z którymi nie warto polemizować.Simonek pisze: Milan? hehe nikgo już nie kupicie
Simonek pisze:Żeby było jasne to ostatni post w którym sie od Ciebie donosze,
Nazywając mnie amatorem ośmieszasz się jeszcze bardziej.Simonek pisze: bo ani nie jestem przyzwyczajony do obrażania drugiej osoby, ani nie mam zamiaru spierać się z amatorem.
Nie wiesz, jak gra teraz Miccoli, bo nie grał w sparingach. Wiesz z kolei jak gra Del Piero. Dla ułatwienia powiem - tragicznie.Simonek pisze:Del Piero 122 bramek w Serie A a Miccoli?
Również Cię pozdrawiam.Simonek pisze:Pozdro dla PRAWDZIWYCH kibiców!!
Nie mam zamiaru. Nikt nie będzie robił smrodu Juventinim.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ olej insekta prosze Cie. To są typowe zakały forum.
Jeśli tu była jakaś aluzja do mnie to nie była trafna. Niemniej teraz to widzę.*_For_zaza_Milan_* pisze:Swoja droga pamietasz nasza rozmowe dwa dni temu ?? Nasza ale nie tylko .. Amstrong ?? widzisz właśnie co znaczy dziecko w sieci majace mokro jak czyta news o transferach...
W podpisie ma jeszcze "E bianconera la bella signora", więc pewnie wie wiecej. Ale i tak spisał to z piosenki. seseessasasesasa*_For_zaza_Milan_* pisze:Przeciesz ten koleś to typowa niedzielny kibic co oprócz FORZA nic nie wie....
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 sie 2005, 13:07
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 13:12
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 31 sie 2005, 13:58
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 sie 2005, 14:39
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 14:41
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 sie 2005, 14:45
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 31 sie 2005, 14:46
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty ale co to znaczy ?? Dimitros i Roma ?? Twisted Evil Rolling Eyes
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 14:47
Simonek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 14:49
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 sie 2005, 14:51
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 14:57
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 31 sie 2005, 14:58
*_For_zaza_Milan_* pisze: [nevermind] to chyba Ty sie nie łudzisz ?? Może zakładzić ?? Jak zakonczy sie mercato ? Laughing
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 14:59
Simonek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio