Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 14 gru 2025, 14:22
1234
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 gru 2025, 14:54
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 gru 2025, 15:00
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 gru 2025, 15:05
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 gru 2025, 15:29
Dziś miałam wesoło! Przyszedł klient (znajomy) koło południa tak pijany, że ledwo na nogach się trzymał, w sumie to jeszcze go tak pijanego nie widziałam. Facet jest wielki i potężny więc wypić może no ale nigdy się tak nie zataczał. Twierdził, że trzy razy 0.7 wypił razem z kolegą i to gdzieś od godziny 9, bo rano był normalny. I na nim miałam przykład jak alkohol działa na niektórych facetów. Wyskakiwał mi z takim tekstami seksualnymi, że głowa mała. I w sumie u niektórych to prawda, że po alko to mogliby bzykać wszystko co się rusza
Ilka
1234
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 14 gru 2025, 16:04
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 gru 2025, 16:44
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 gru 2025, 17:01
w pracy to dostałem za zadanie zorganizować wigilie kancelarii w Krakowie, więc ja tylko rzuciłem pomysł wsród moich procowników w Krakowie czy robimy dla reszty prezenty, a oni wymyślili. Finalnie robimy personalizowane kubki, setke wódki, obwarzanki i jakieś świąteczne zawieszki, więc też raczej symbolicznie (ale tutaj my jesteśmy zwykłymi pracownikami, a przyjeżdzają głównie prawnicy), a tak to zamawiam im dorożkę, żeby ich wzięła z dworca na rynek. Nie wiem czy tu się chwalić, bo i tak załątwiam to u mojego klienta z terminali, po prostu taka ciekawostka, bo np. ja mimo ze jestem z Krakowa to nigdy nie jechałem dorożką (i teraz też nie będę, bo jakoś nie przepadam za końmi).
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 14 gru 2025, 17:50
Super, ale porównanie mnie do jakiegos trolla czy pisanie że jestem sfrustrowany życiowo odbieram dość jednoznacznie. Fakt że czasem głównie po % nie byłem bardzo merytoryczny i może i ten poziom tu zaniżam ale lubiłem tu wejść, widzę jednak, że szkoda na to czasu.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 gru 2025, 17:51
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 gru 2025, 17:52
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 gru 2025, 18:06
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio