Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 22:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 22:14
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 06 lut 2010, 22:16
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lut 2010, 22:18
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 22:25
W sumie nie widziałem nic dziwnego, ale być może masz rację, tak więc jeżeli było tak jak mówisz to zmiana zrozumiała, OK.BarcaQzYN pisze:Widziałeś jak Toure schodził z boiska?Yaya24Toure pisze:Dziwna decyzja Guardioli, no chyba, że jakiś uraz (?), co jest mało prawdopodobne.
No to już nie mam pojęcia jak graliśmy. W każdym razie nieważne, skład w drugiej połowie był bardzo eksperymentalny, jednak udało się zwyciężyć. Dobrze, że zdobyliśmy tego drugiego gola, po karny z dupy i mogło być 1:1..BarcaQzYN pisze:Keita grał DMa? ja go widziałem na lewym skrzydle i to zdecydowanie z przodu.Yaya24Toure pisze:Czyli było to 4-4-1 z dwoma ofensywnymi (Iniesta + Xavi) i dwoma defensywnymi (Busquets + Keita)
Ty naprawdę widziałeś tą sytuacjęMagnum pisze:Denial of an obvious goal scoring opportunity = czerwień. Nie ma żadnych wątpliwości. A widzę, że przyznajesz, że karny się należał, a więc czerwień jest oczywista.
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lut 2010, 22:31
Oczywiscie, byl sam na sam z bramkarzem. W takich sytuacjach zawsze jest czerwona kartka.Ty naprawdę widziałeś tą sytuację? Idąc Twoim tokiem myślenia to chyba za każdy faul w polu karnym powinna być kartka, najczęściej czerwonego koloru.

czlowieku, jestes na forum od miesiąca a zachowujesz się jakbyś tu był rok i wszystkie rozumy pozjadał.. zastanow sie co piszesz.Fieldy - uwagę zwróciłeś mi w jednym poście, edytując i na czerwono dając 2WP, po co więc kolejny post, w którym nic nie wnosisz do dyskusji i znowu zwracasz mi uwagę? Nie chcę wnikać w Twoje sprawy rodzinne czy kolegów, ale skoro musisz komuś ze swojego środowiska powtarzać coś dwa razy to przyznaję Ci, że mi nie musisz, bo rozumiem jak ktoś raz zwróci uwagę, dając ostrzeżenie, a nawet dwa. Nie żebym chciał się kłócić czy Cię urazić, nic z tych rzeczy
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 22:41
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 22:44
Ok, to w takim razie co jest jeżeli zawodnik jest sam na sam z bramkarzem, a koleś perfidnie wjeżdża mu wyprostowanymi nogami od tyłu? Też czerwona kartka. Więc nie ma różnicy?Magnum pisze:Ty naprawdę widziałeś tą sytuację? Idąc Twoim tokiem myślenia to chyba za każdy faul w polu karnym powinna być kartka, najczęściej czerwonego koloru.
My sobie z fieldym wyjaśniliśmy tą sprawę, przynajmniej tak mi się wydaje, 2WP zasłużone. Nie pozjadałem wszystkich rozumów i kulturalnie zwróciłem tylko uwagę na pewien fakt, nigdzie nikogo nie obrażając. Zastanowiłem się nad tym co pisałem i piszę. Mam nadzieję, że ten temat jest zamknięty? Z mojej strony na pewno.Magnum pisze:czlowieku, jestes na forum od miesiąca a zachowujesz się jakbyś tu był rok i wszystkie rozumy pozjadał.. zastanow sie co piszesz.Fieldy - uwagę zwróciłeś mi w jednym poście, edytując i na czerwono dając 2WP, po co więc kolejny post, w którym nic nie wnosisz do dyskusji i znowu zwracasz mi uwagę? Nie chcę wnikać w Twoje sprawy rodzinne czy kolegów, ale skoro musisz komuś ze swojego środowiska powtarzać coś dwa razy to przyznaję Ci, że mi nie musisz, bo rozumiem jak ktoś raz zwróci uwagę, dając ostrzeżenie, a nawet dwa. Nie żebym chciał się kłócić czy Cię urazić, nic z tych rzeczy
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 lut 2010, 23:04
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:15
No, zgadza się. Mimo jednak, iż trochę obawiam się Atletico, które już gra lepiej jak na początku sezonu to wierzę, że duet stoperów Puyol-Milito zagrają świetne zawody i nie pozwolą na wiele graczom z Madrytu. W końcu ich występy razem na środku defensywy były zazwyczaj bardzo udane i nie przypomina mi się mecz, w którym graliby obydwaj słabo.mistyk pisze:Na mecz z Atletico, gdzie zawsze gra nam sie ciezko wypadaja nam Pique i Marquez. Dobrze, ze wraca kapitan. Razem z Milito dawno juz od poczatku do konca w meczu o stawke nie grali.
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 23:16
Dla mnie Maxwell na + w pierwszych 20 minutach, ale dalej po kartce już nie było go w ofensywie, a w defensywie najsłabiej się prezentował. Nie było rażących błędów to fakt, ale nie można także specjalnie go chwalić.mistyk pisze:Trzeba jednak napisac troche o pozytywach. Znowu swietny Abidal, jak za dawnych czasow w Lyonie i na Mundialu. Bardzo dobry Maxwell, a niektorzy juz go skreslali. I oczywiscie Milito. Naprawde czapki z glow, ze po tak dlugiej kontuzji zagral tak dobre zawody w trudnym przeciez meczu. Iniesta, Messi i Xavi klasa sama w sobie.
Pep cię zaskoczy i wyrzuci od początku Chygrynkiyegomistyk pisze:Na mecz z Atletico, gdzie zawsze gra nam sie ciezko wypadaja nam Pique i Marquez. Dobrze, ze wraca kapitan. Razem z Milito dawno juz od poczatku do konca w meczu o stawke nie grali.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 lut 2010, 23:19
Qwa zapomnialem, ze w ogole mamy jeszcze jednego stoperaJarzinho pisze:
Pep cię zaskoczy i wyrzuci od początku Chygrynkiyego![]()
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:23
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 lut 2010, 0:22
Dokladnie, nie ma zadnej roznicy. Znaczenie ma to dopiero podczas nakladania zawieszenia przez komisje dyscyplinarna.Yaya24Toure pisze:Ok, to w takim razie co jest jeżeli zawodnik jest sam na sam z bramkarzem, a koleś perfidnie wjeżdża mu wyprostowanymi nogami od tyłu? Też czerwona kartka. Więc nie ma różnicy?
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 07 lut 2010, 1:38
w pelni sil powinien byc na mecz14.02 22kol. At. Madryt - FCB 21.00
21.02 23kol. FCB - Racing
23.02 LM 1/8 VfB Stuttgart - FCB 20.45
28.02 24kol. FCB - Malaga
toure takze sie polamal-10-15 dni pauzy07.03 25kol. Almeria - FCB
jak to dobrze ,ze takie jednostki jak TY nie pracuja w klubieIbra, chyba jednak znowu najsłabszy w drużynie, chociaż może zbyt surowo podchodzę do niego. Oczekuję od niego goli
trudno by po czerwie pique dalej tak ochoczo i bez wachania ruszal do przodu-pep kazal mu grac bardziej zdyscyplinowanie i to robil (7 przechwytow i tylko 2 straty -jak na pierwszy wystep na nowej dla siebie pozycji- pokazuja,ze zagral dobry mecz)Maxwell na + w pierwszych 20 minutach, ale dalej po kartce już nie było go w ofensywie, a w defensywie najsłabiej się prezentował. Nie było rażących błędów to fakt, ale nie można także specjalnie go chwalić
jordan20
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio