hehevakabayashi pisze:Salichamidzić - to jeden z najlepszych graczy i najbardziej wszechstronnych bedzie wielkim plusem dla Juve a wielka stratą dla Bayernu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 sty 2007, 11:45
hehevakabayashi pisze:Salichamidzić - to jeden z najlepszych graczy i najbardziej wszechstronnych bedzie wielkim plusem dla Juve a wielka stratą dla Bayernu
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 sty 2007, 16:06
To co robił tyle lat w Monachium jak był taki przeciętnyGomez pisze:przyjecie, podanie, drybling, strzal...bardzo przecietny poziom...
olson to co to było, finanseolson pisze:Podpowiem, ze nie byly to sprawy 'ambicji klubu'.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 sty 2007, 17:34
vakabayashi pisze:olson pisze:Ribery'ego
Nie zrozumcie mnie zle, ale w walce o francuza stoicie wg. mnie na straconej pozycji. Podobnie jak było z transferem Ruuda.
Nie chodzi o pieniądze nie chodzi o klub chodzi raczej o ambicje.
Jednak bundesliga na rozwój kariery dla Riberiego moze sie nie wydać dobrym kierunkiem
>>>>A co to? Sam siebie dowartościowujesz pisząc, że Ribery już w Realu? Wszystko jest sprawą otwartą.
Spokojnie bedzie mógł przebierać w ofertach m.in Arsenalu, Realu Madryt i wielu klubów w tym m.in Bayernu. Jesli bedzie chciał kontynuwać kariere i rozwijać sie to moze wybrać ciepłe kraje np. hiszpanie.
>>>>To samo co wyżej. Sam sobie wmawiasz i sam siebie oszukujesz, że Ribery już zaklepany dla Realu. Czy myślisz, że młody piłkarz będzie chciał się rozwijać w tak niezorganizowanym i nieułożonym klubie jak Real, który niejednego młodziaka zmarnował?
Deisler - szkoda go lubiałem patrzyc jak gra tak w Herthcie jak i w Bayernie o ile grał - niestet jeden wielki talent zmarnowany przez zdrowie, a jak nie miał zdrowia to i psychika siadła.
>>>>Tutaj się zgadzam. Szkoda mi Deislera, bo zawsze go lubiłem i za każdym razem jak wracał po kontuzji tylko czekałem na jego rajdy i strząły z dystantu.
Salichamidzić - to jeden z najlepszych graczy i najbardziej wszechstronnych bedzie wielkim plusem dla Juve a wielka stratą dla Bayernu
>>>>Jako kibic Bayernu nigdy nie uważał go za gwiazdę. Ot taki przyzwoity gracz, nieco stary najlepsze lata mający za sobą. Zawsze w cieni innych piłkarzy Bayernu takich jak Basler, Effenberg, Kahn, ostatnio Ballack, Makaay czy nawet LAhm. To są/były gwiazdy.
Boje sie zauważyć ale mam wrazenie ze druzyna z Monachium troche sie sypie - duzo pilkarzy chce odejsc i sie z tym nie kryje Pizzaro, Hargreaves
wielu juz zapowiedziało odejsie jak Hassan.
>>>>Spokojna twoja rozczochrana. Wolę kibicować sypiącemu się Bayernowi niż rozklekotanemu Realowi, który od prawie czterech lat nic nie wygrał i ciągle topi grube miliony w niespełnionych graczy. Kupowanie graczy w ciemno, inwestowanie najpierw w staruchów, teraz w dzieciaków nie wychodzi za dobrze. Po prostu pozazdrościli Kaki i Messiego i myślą, że sami wyłowią jakis talent. Gdyby Real grał w Niemczech i na warunki niemieckie już dawno zbankrutowałby ze swoja politką. Bayern jest rozważny i wie co robi.
A o realnych wzmocnieniach cisza
>>>>Jak to cisza? Bayern ma pierwszeństwo w kolejce po Ribery'ego, Ostatnio zarząd posatwonił się nieźle wzmocnić i przeznacza na transfery grube miliony. W kjręgu zainmteresowania są tacy gracze jak Basturk, Robben, Ribery, Toni.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 sty 2007, 17:38
poczatki mial bardzo dobre, ale ostatnie 2-3 lata to szczerze mowiac bardzo srednia dyspozycja...vakabayashi pisze:To co robił tyle lat w Monachium jak był taki przeciętnyGomez pisze:przyjecie, podanie, drybling, strzal...bardzo przecietny poziom...![]()
nawet bardzo...vakabayashi pisze:choć moze z wyrazem 'wielka strata' przesadziłem
owszem...rozchodzilo sie tylko i wylacznie o kwote odstepnego...vakabayashi pisze:olson to co to było, finanseolson pisze:Podpowiem, ze nie byly to sprawy 'ambicji klubu'.naprawde nie wiem
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 sty 2007, 18:28
Tak jak wspomnial Gomez, poszlo o pieniadze [jak zwykle]. Ruudowi zalezalo tez na szybkiej tranzakcji, Bayern wolal troszke poczekac i jeszcze wytargowac te 1-2 mln eurovakabayashi pisze:olson to co to było, finansenaprawde nie wiem
Dokladnie. Ostatnio jego najwieksza zaleta byla wszechstronnosc. Niestety, tylko ona, bo w innych elementach gry znacznie odstepowal od pozostalych zawodnikow.Gomez pisze:oczatki mial bardzo dobre, ale ostatnie 2-3 lata to szczerze mowiac bardzo srednia dyspozycja...
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 sty 2007, 20:15
a ok dzieki za info.olson pisze:Tak jak wspomnial Gomez, poszlo o pieniadze [jak zwykle]. Ruudowi zalezalo tez na szybkiej tranzakcji, Bayern wolal troszke poczekac i jeszcze wytargowac te 1-2 mln euro . Wyszlo jak wyszlo
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 sty 2007, 20:23
W takim razie nic nie powiemyvakabayashi pisze:Pytam w konteksie meczu z Realem
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 17 sty 2007, 20:52
Balon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 sty 2007, 21:30
Niezła konspiraolson pisze:W takim razie nic nie powiemy
5:1 dla BayernuBalon pisze:Saarbrucken-Bayern ?? Mecz był dzis i nigdzie nie moge znaleźć wyniku
4:1 dla SchalkeBalon pisze:Reutlingen-Schalke 04
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 sty 2007, 22:06
1. FC Saarbrücken - FC Bayern 1:5 (0:3)vakabayashi pisze:5:1 dla Bayernu
Nowych nie ale bardzo prawdopodobne ze Karimi jeszcze Nas opusci podczas tej przerwyolson pisze:W zimie transferow juz nie bedzie, nie musicie sie obawiac 'nowych twarzy' w zespole Bayernu.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 sty 2007, 22:10
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 19 sty 2007, 4:25
el_sniezka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 sty 2007, 8:43
Dlaczego nierealne? Jak na moje oko niezwykle prawdopodobne.el_sniezka pisze:Może i nierealne są moje plany
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 19 sty 2007, 15:14
tiaga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 sty 2007, 18:27
spyrczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio