heheh skąd możesz to wiedziećRossi pisze:filedy z tobą też by sobie poradził i to nie tylko na boisku
aluzja? do kogo? nie znasz historii o pobiciu 14 latka przez waszego zawodnika ?Rossi pisze:To była jakas aluzja???
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 11:14
heheh skąd możesz to wiedziećRossi pisze:filedy z tobą też by sobie poradził i to nie tylko na boisku
aluzja? do kogo? nie znasz historii o pobiciu 14 latka przez waszego zawodnika ?Rossi pisze:To była jakas aluzja???
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 11:20
Duzo roznych historii krazy.....ale on zostal oczyszczony z zarzutow...chyba ze chodzi ci o inna sprawe o ktorej nie slyszalem.....a po drugie Roy jest kapitanem druzyny i niech sie tego trzyma....jego zycie prywatne nie jest az tak istotne.... za to bardzo mi sie podobalo jak stanal za Garym Nevvilem gdy Vieira mial cos do niego w tunelu w meczy wygranym przez UTD 4-2...prawdziwy Diabelski Kapitan!!!fieldy pisze:heheh skąd możesz to wiedziećRossi pisze:filedy z tobą też by sobie poradził i to nie tylko na boisku![]()
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:20
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 11:24
Albo powiedzial ze jak nie przestanie to wezwiesz policje....Rossi pisze: Ty pewnie byś go grzecznie prosił aby przestał
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 11:24
oczywiście, ze tak.Rossi pisze:Ty pewnie byś go grzecznie prosił aby przestał
to ile on miał lat ? 15 ?Rossi pisze:To nie był 14 cz 16 latek
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:29
fieldy pisze:to ile on miał lat ? 15 ?
poważnie pytam, bo słyszałem wersję z młodym chłopakiem
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 11:33
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:54
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 12:00
czyżbyś ie chciał usłyszeć mojej opini ?Rossi pisze:Jak nastroje kibiców MU ( nie arsenalu ) przed bardzo trudnym meczem z Evertonem na Goodies Park?
to nerwów, gdyż wiesz, że nie macie dużych szans na mistrzostwo Anglii.Rossi pisze:się doczekac nie moge po nocach snią mi się mecze MU chyba jeszcze nigdy tak nie czekalem na rozpoczęcie sezonu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 12:09
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 12:12
jestem nadzwyczaj spokojnyRossi pisze:Ty się fieldy nie denerwuj
są badzo podobne do waszych, bukmacherzy dają wieksz szanse na wygraną ArsenalowiRossi pisze:każdy rozsądny kibić arsenalu wie jak jest w klubie ja ci nie musze mówić jakie są wasze szanse
ani to, ani toRossi pisze:Albo jesteś straszny pewny siebie albo bardzo zrezygnowany
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 23:05
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 23:10
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2005, 23:19
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 23:25
To twoje hiper super źródlo wcisneło ci poprostu kit. Ma przejsicie ale jeszcze do tego droga daleka rozwiązanie przyjdzie niedługoLakier pisze:Mam pytanie. Czytalem w super hiper gazecie Fakt, ze Cininho przeszedl do ManU, czy to prawda?
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio