AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 106

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 22 kwie 2006, 16:33

kurde to nie dobrze :x oby sie Kaka wykurowal do srody, moze to tylko bardzo bolalo, ale to nic powaznego. oby..

jeszcze niecale 20 min i ciagle prowadzimy :twisted: a Juve przegrywa :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2006, 17:22

:shock: :lol: :shock: :evil: ... :smoke:

Nie wiem czy się cieszyć czy co ? Oby chłopaki szybko sie pozbierali. Mecz typu - gramy w kości :] - początek sprawił ze woda się w mnie gotowała :lol: Wolny Dida wypluwa i max woda - mogli gożej zączać ? Mysle se no ładnie - co jeszcze się zdarzy ? Kaka ... Nesta .... :( ale potem pokazali Nasi "jaja" :!:

Dzis napisałem w temacie mercato że Jankulovski jak dla mnie jest najwiekszym rozczarowaniem - nic nie gra. I musze odszczekać :!: Grazie Nietoperek :lol: Grazie zamknełeś mi morde w najlepszym momecie. Ładnie sie złozyłeś :) I dałeś sygnał !!! Gila stawia kropke nad "i" ale bramka pustak :] Rino snajper znów mu na prawa noge naszła :] Violi strzela - teraz Messinie.

"Madrych tam mają kibiców" zreszta piłkarzy też Wont do serie B buraki :lol: Czerowne kartki powinny byc razy dwa :lol:

Nie Pandev a Rocchi :] Grazie Lazio :!: Grazie Lazio !!! Grazie Zlatan za te 100% sekunde przed końcem. Paparesta .... :wink:

Gratulacje dla Interu raz dwa i po meczu :] Viola na plus i robi milowy krok do Champions League. Nie spodziwałem sie że Roma straci pkt. z Sampdoria....

Przygrywam dziś mase kasy :( gra mi jeden zakład jeszcze :] Ale mogłem dac to sieno za te 3 pkt. straty.

Forza Milan

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 kwie 2006, 17:26

no coz,gratki dla Rossonerich za madre wykorzystanie totalnej doliny prezentowanej przez Juve ostatnimi czasy..Milan nie poszedl sladem Arsenalu i zagral po calosci-jesli zaplaci za to cene Kaki w rewanzu,to osmiele sie watpic czy przedluzenie tym kosztem emocji w Serie A wyjdzie wam na zdrowie...

Zaza:a co to za mety z kibicami tam sie dzialy tak btw?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 kwie 2006, 17:29

Pilkarze Messiny mnie dzisiaj strasznie wkurzyli.Co oni sobie mysleli?W co oni grali?

Zasluzona kara 3 czerwone i porazka.

Gilardino sie odblokowal :) Niewazne jak wazne ze tak :P

Pisalem przed meczem ze najwazniejsze to ustrzec sie kontuzji (oprocz wygranej oczywiscie) a tutaj juz a pierwszej polowie limit zmian wykorzystany.Zeby to nie bylo tylko cos powaznego i wszyscy w komplecie udali sie do Barcelony.

Brawo Milan.Nierealne staje sie realne.Mamy szanse na mistrzostwo Wloch.Jeszcze tylko jedna porazka Starej Damy lub dwa remisy a z taka gra jaka oni teraz prezentuja wszystko jest mozliwe.

Forza Milan.

Ps. Gattuso nam wyrasta na jakiegos snajpera.Przy naszej super sile ofensywnej nawet pomocnicy tacy jak Rino sie podciagaja.
Ale chyba juz Zlatana w tym sezonie w ilosci zdobytych bramke nie przegoni :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2006, 17:40

RzuR wiesz Kanonierzy maja jeszcze "wejście kuchnia" :wink: [ze tak powiem]- a Milan nie - tylko graja o inne cele :] spokojnie co prawda pan Sars [a tu by sie przydał] nie sedziował ale co nie "cipki". Messina a w zasadzie ich piłkarz powinny zmienić dilera. Co oni biora ? :lol:

Chlopaczek rutyna Seedorfa [no do kartki :roll:] wykłada piłke na pustaka :] Teraz musimy trzymac kciuki za Milan Lab Włosi cos pisza że wystep Ronaldinho nie tylko z Sevvilla zagrozony ale to nic Oby obie ekipy zagrał w najmocniejszych składach. Teraz mysle że dobrze że Pippo nie grał w tym akurat meczu ....

Chlopaczek pisze:Ps. Gattuso nam wyrasta na jakiegos snajpera.Przy naszej super sile ofensywnej nawet pomocnicy tacy jak Rino sie podciagaja.
Ale chyba juz Zlatana w tym sezonie w ilosci zdobytych bramke nie przegoni
Moze Ancelotti na mediapunta to przestawi :wink: Zawsze fajnie jak Rino strzela bo tych bramek nie ma za dużo ale nie ma to jak jego bramki na Giuseppe Meazza :] Czekaj jeszcze troche kolejek po dzisiejszej piłce meczowej Zlatan zablokuje sie na dobre ....mówie Ci :wink:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 kwie 2006, 18:38

No Juve stara się, stara robi co może by pomóc kolegom z Milanu, :wink: jeszcze 3 mecze i 3 pkty, nie do uwierzenia przed kilkoma tygodniami. I na dodatek Gila strzelił może chłop przełamie się :D . Wściekłam się o kontuzje, czekam z niecierpliwością co będzie z Kaką :? .
Aha miałam dziś piękny sen, pamiętam że na końcu mówiłam coś w stylu MILAN NA TRONIE W PODWóJNEJ KORONIE ... JUż NIC NIE DODAM :lol: :D :pray: :pray: :pray: :pray:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 kwie 2006, 18:44

AgaM pisze:No Juve stara się, stara robi co może by pomóc kolegom z Milanu,

Mimo wszystko Juve powinno obronic pierwsza pozycje...Dzisiaj stracili punkty z nie wcale takim slabym Lazio wiec mnie to nie dziwi...Jesli tylko Capello nie bedzie wystawial Zlatana to bedzie dobrze ;) Atak Del Piero-Trezeguet jest optymalny. 3 pkt na 3 kolejki przed koncem to wcale nie jest taka mala roznica jakby sie moglo wydawac...Chociaz walka bedzie do konca i bedziemy swiadkami ciekawej koncowki sezonu w Serie A :D
AgaM pisze:MILAN NA TRONIE W PODWóJNEJ KORONIE

Pozostaje zyczyc powodzenia :lol: Jak wywalcza chociaz jedna korone to bedzie juz ogromny sukces dla Milnu ;) Nie oszukujmy sie - Milan ma takie same sznse na zdobycie mistrzostwa jak na awans do final LM czyli male...Jak juz mialbym wybierac to blizej im mistrzostwa Wloch niz awansu do finalu LM...

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 kwie 2006, 18:59

A co mi zabrania marzyć, czasami marzenia się spełniają :lol: , aż tak bardzo w sensie Milanu nierealne nie są, a co do przewagi Juve na 3 kolejki przed końcem to kiedyś miało większą 8 punktów i co... :wink: :P
WIARA CZYNI CUDA.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2006, 19:31

Teraz nie ma co marzyć a sie modlić :wink: Narazie nie ma jakiś złych komunikatów ba nawet są jakieś pozytywne ale trzeba czekać aż klub sam potwierdzi co jest grane. Chyba Cafu najbardzie "ucierpiał" bo to wejście było naprawde ... :wink: [No nie chce wp] Tak od tyłu :( Kaka po tym zderzeniu też wygladał źle ale to od samego zderzenia. Jestem dobrej myśli. Oby Milan lab zrobił wszysko co trzeba. Teraz trzeba naprawde przyznać racje Pacynce że nie zabrał na Messine Pippo. Bo grały buraki w kości jak nic. Ale bedzie dobrze !

Chelsea 0:2 w plecy Garcia jak Juve w popszednim sezonie :) ma szczeście do tych bramek :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 kwie 2006, 10:46

Cloner co za pech :P

Wracając do meczu to zwycięstwo zasłóżone ale koszty ponieśliśmy wysokie bo stracilismy kilku bardzo ważnych zawodników. Może Carlo poprostu się bał i każdego sciągał aczkolwiek Kaka zszedł raczej z konieczności :? Oby wrócł na mecz Ligi Mistrzów bo czeka nas trudna walka która musimy wygrać.

Szanse na mistrzostwo wróciły i z obecną formą Juve możemy myśleć o ich potknięciach ale głównie musimy się skupić na swojej piłce, niech Buffon gra swoje. Przeciwników łatwych nie mają podobnie jak my bo każdy o coś jeszcze walczy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 kwie 2006, 11:03

Łukasz[ACM] wiesz coś w tym jest co piszesz że sie "bał" i każda zmiana była spowodowana chwilowym bólem [po wejściu rywala] i ryzykiem. Przeciesz już poczatek meczu pokazał że "piłkarz" Messiny powinny zmienić dilera :!: :wink: [ale ich prezydent swoim nie odpowiedzialnym zachowaniem sam pokazał czego wymaga od graczy] A pomyśleć ze przed meczem nie którzy mieli wode że nie zabrał Pippo. A wczoraj Sheva i Gila w ataku też "swoje dostali" .... Najgozej jak dla mnie wygladał faul na Cafu :( co za idiota tak go wycia w momencie gdy juz piłke oddał.

Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze i Ancelotti bedzie miał kadre w komplecie. Zreszta dla dobra tego meczu na Camp Nou - musza oba kluby zagrac w najlepszych składach :!:

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 kwie 2006, 11:08

*_Zaza_* pisze:Najgozej jak dla mnie wygladał faul na Cafu co za idiota tak go wycia w momencie gdy juz piłke oddał.
odac do tego ze Cafu swietny mecz rozgrywał to wielka strata oby to nic groznego bo Marcus coraz lepiej sobie poczyna.
No i jeszcze gra Didy czy bramka stracona obciaza jego konto wydaje mi sie ze tak odbij prosto pod nogi Sculliego choc moze po drodze zmieniła troche kierunek ? tak czy siak znow nie najlepiej on ma w meczu kilka swietnych interwencji i kilka bardzo niepewnych czasami tracimy bramke przez to.
W meczu z Barca dobrze grali obroncy i Dida nie miał duzo roboty całe szczescie bo by mogło byc gorzej.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 kwie 2006, 11:19

Carlo napewno chce mieć na mecz z Barcą całą karde więc gdy widział najmniejsze ryzyko to dokonywał zmian i wedłóg mnie postąpił bardzo dobrze. Oby dziś nie nadeszły tylko złe wieści z Mediolanu...
Teraz coraz bardziej żałuje meczu z Lecce... ale kto by pomyślał przed tamtym meczem że nasze szanse na mistrzostwo tak bardzo wzrosną :?: Gdyby nasi by nie odpuścili i wywieźli 3 pkt. to na chwile obecną mielibyśmy mistrza 3 mecze przed końcem sezonu i raczej dowiźlibyśmy to do końca. Teraz pozostaje czekać na potknięcia Juve a naszym zadaniem jest wywalczenie 9pkt.
Najbliższy mecz to mecz z Barcą, mówiąc krótko wchodzimy podobnie jak rok temu w tą najważniejszą część sezonu. :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 kwie 2006, 11:20

Ja wiem Hunter czy tą bramke może uznać na konto Didy ? wypluł jak nic piłke do boku. Na pierwszy rzut oka to wygladało jak kiks i do 10 powtórki tak sądziłem :lol: ale widziałem juz ta bramke kilka ładnych razy i jak mówisz ten rykoszet był poprostu "za szybki" Był już w lewym rogu - zrobił ruch to strzału - po czym szybko sie cofną. Jak by wpadła odrazu bez "wyplucia" sądze że nie moglibyśmy miec do niego pretensji. Ale co ważne potem bronił pewnie :]

W meczu z Barca zagrał dobrze - pewnie i bez nerwów - przy bramce mógł skrucić - ba nawet próbował ale tam tez był Kala. Także wiesz :wink:

Kuknij w temat "..." Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 23 kwie 2006, 11:56

Martinho pisze:Dzisiaj stracili punkty z nie wcale takim slabym Lazio
ale pamietaj ze Lazio gralo duza czesc meczu w 10:)

dla mnie ta sytucaja jest teraz troche smieszna..ja pamietam jak wielu z was sie zegnalo ze scudetto..a wielu kibicow Juve cieszylo sie ze 29 tytulu...
Ale wazne ze zawodnicy sie tym nie przejeli...Milan caly czas gral swoje..niezaleznie jaka mial strate do Juve...i to mnie cieszy..nikt sie na nikogo ogladac nie powinien..i tak bylo tutaj..po juz przedwczesnej koronacji Juventusu na mistrza to wlasnie wg mnie Milan jest blizszy tutulu... a dlaczego?! proste... W tak waznym momencie jak koncowka sezonu Milan nie zawiodl..graja jak wczesniej mowilem swoje..a Juve zlapalo wyraznie zawdyszke i to pech chcial ze wlasnie w tak waznym czasie..i teraz kto gra pod presja?! oczywisie przedwczesnie koronowany..i to jeszcze w momencie gdy wszystko sie nie uklada i gra sie nie klei...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”