Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 106

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 wrz 2005, 9:48

Dzieki temu spotkaniu być może Wisła odzyska pewność siebie i podniesie morale przed czwartkowym meczem z Vitorią. Portugalczycy to słąby zespół i na pewno są do ogrania. Trzeba tylko strzelić szybko bramkę i wszystko powinno być dobrze.

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Brożka. Co tu dużo mówić, ale Kryszał przy nim to małe dziecko. Mam nadzieje, że Brożek się nie zatnie i ze dwie bramki strzeli też w czwartek. No i przede wszystkim mam nadzieję, że ta kontuzja mięśni brzucha nie wykluczy go z gry... :roll:

Świetnie spisała się para Cantoro - Sobolewski. Tego właśnie brakowało w Portugalii. Dobry mecz Penksy, średni występ Zieńczuka. Być może było to spowodowane niedawno przebytą chorobą, ale Marek wyraźnie od kilku tygodni prezentuje słabszą dyspozycję.

OBY DO CZWARTKU!!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 wrz 2005, 11:07

niewykluczy:) powiedział ze z tą kontuzją można grać, a pozatym do czwratku sporo czasu jest:) ja licze, że wreszcie Kryszął strzeli coś po tych 2 asystach w WIśle do tej pory.. jeszcze on zostaje bez gola w napadzie:)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 wrz 2005, 12:19

Wisła pokazał klase. Mimo tego że chyba każdy wyczuwał że niespodzianka może sie zdarzyć pokazali pazury i odbudowali sie przed tak ważnym meczem. Brożek Show niczym Luca Toni :) . Ale mi podania sie podobały do tych bramek Pawła i Radek i Kryszałowicz pokazali klase zagrywając te piłki na wolne pola. Chyba każdy jest optymistą po tym meczu a przed potyczka z Victoią. Obrona zagrała dobrze. pewnie choć jak widać było tylko dwójka Lech grał z przodu mało kto ich wspomagał w ataku. Bo nie czarujmy sie Lech zagrał kompletnie bez pomysłu i miałe nawet problem z wyjściem z własnej połowy z piłką.

Andrsson lol trzy bramki na jego konto. Zieńczuk strzela ale ten mecz nie obejrzy z 10 razy i przemyśli :evil: okazje z ok. 50 minuty. Podcinka chłopie podcinka :!: Grałeś z mistrzem tej zagrywki a Ty marnujesz 200% !!!

Jak sądzicie Kłos w pierwszej połowie czerwona ?? :roll: Bo wedłóg przepisów chyba tak ale jak by nie patrzeć karnego na Reissie nie było na 100% wolny z bliższej odleglości niż wykonywali ale karnego na 100% NIE !!

Cieszy tak okazałe zwycięstwo Wisły i to że w jaki sposób grali. Bo chwilami aż może było podziwiac Ich. Sobolewski - Cantoro znów koncert. U siebie zawsze grają dwa razy lepiej (niestety). Ale jak by nie patrzeć z tygodniu czeka ich strasznie trudne zadanie. Wierze w to że Paweł zagra podobny mecz. I drugi linia zagra po swojemu.

Także Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA :!:

Edti: To ja tu wczoraj pisałem coś w nocy :shock: Ładnie sie dzieje :lol: :twisted:

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 25 wrz 2005, 19:09

Brawo Wisła! 5-1 z Lechem,który tak sie odgrazał przed meczem,ale miał prawo bo Wisełka nie grała dotąd najlepiej.Mam nadzieję,ze w czwartek Wiślacy pokazą klase i awansują do Fazy Grupowej Pucharu UEFA!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 wrz 2005, 19:39

mam pytanie do Fanów Wisły Kraków, czy ktoś pamięta takiego kameruńczyka, który grał w Wiśle w czasie awansu jest do pierwszej ligi
potem odszedł, obecnie gra w czołowym klubie z Grecji ma 28 lat.

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 25 wrz 2005, 20:45

pippen pisze:mam pytanie do Fanów Wisły Kraków, czy ktoś pamięta takiego kameruńczyka, który grał w Wiśle w czasie awansu jest do pierwszej ligi
potem odszedł, obecnie gra w czołowym klubie z Grecji ma 28 lat.
No i co z tego? :) W czyms problem?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 wrz 2005, 21:00

widocznie słąbo grał o ile grał:) może Ouadja? niemam pojęcia.. coś mi ta łązi po głowie, ale zadne konkretne nazwiska..

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 wrz 2005, 21:17

Pippen : znalazlem szybko tego zawodnika :lol:

po 1. - nie gra on w czolowym klubie
po 2. - ma juz 29 (rocznikowo)
po 3. - w Wisle rozegral tylko 20spotkan ;)

po 4. - http://www.90minut.pl/kariera.php?id=443

pozdrawiam

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 26 wrz 2005, 2:31

Jeśli Wisła zagra z taka ambicja i zaangazowaniem jak z Lechem to mysle i wierze ze jest jeszcze szansa w czwartkjowym meczu Uefa.

Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 27 wrz 2005, 13:20

Tylko kibice muszą dać czadu! Musimy być 12-stym zawodnikiem.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 27 wrz 2005, 14:05

Jeśli Wisła strzeli szybko pierwszą bramkę to jest szasa. Jak Wislacy się rozkręcą i kibice jeszcze pomogą to będzie dobrze. :wink:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 wrz 2005, 20:55

Tylko żeby nie skończyło się tak jak zawsze czyli rozczarowaniem. Wisła ma okazję odrobić straty jednak łatwo nie będzie bo z pewnością Vitoria cofnie się głęboko do defensywy i będzie murować dostęp do swojej bramki. Niech nikt nie myśli że Wisła będzie miała mnóstwo okazji bo tak raczej nie będzie, będą oni musieli oddać bardzo dużo strzałów z przed pola karnego oraz dużo dośrodkowań. Gra środkiem raczej nic nie da bo pewnie Portugalczycy odpowiednio zagęszczą środek pola. A więc skrzydła muszą być często używane i pełno dośrodkowań. Prawdopodobnie Paweł Brożek nie wystąpi z powodu kontuzji co jest dużą stratą jednak mam nadzieję że Penksa dostanie szansę od pierwszej minuty który jest bardzo aktywny. A więc jestem dobrej myśli przed czwartkowym meczem, gdyby stracili tą jedną bramkę mniej była by o wiele lepsza sytuacja, a tak to trzeba wierzyć w sukces :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 28 wrz 2005, 5:17

Po 2 dniach sprzedazy biletów sprzedano juz 10000.
Do meczu pozostalo 2 dni czyzby komplet na Reymonta :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 28 wrz 2005, 19:36

ja mam nadzieje ze komplet będzie:) a bynajmniej 15 tysiaków:) pieknie będzie:D i jeszcze te fejerwerki.. zaluje ze mnie niebedzie przy Reymonta..:(

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 wrz 2005, 1:05

Pozostało 1500 biletow. :D :D :D :D
Bedzie komplet

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”