Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 16 kwie 2011, 16:26
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2011, 16:42
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 kwie 2011, 16:49
Jak tam zraszacze na CN? Pracują jak trzeba?:Pmistyk pisze:Chodzą słuchu, ze Mourinho zakaz w tym tygodniu kosić trawę na Bernabeu.
Stary dobry Mou. Wszyscy pamietamy jego zabiegi "upiekszajace" murawe na Stamford.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 16 kwie 2011, 16:55
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 kwie 2011, 18:16
A ja tak czuję, że remis będzie. Ale może zdarzyć się wszystko.Morrow pisze:Gdybym miał typować wynik to postawiłbym jednobramkowe zwycięstwo Realu, jakoś nie mogę sobie dzisiaj wyobrazić zwycięstwa Barcelony ale zobaczymy.
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2011, 18:20
Szkoda, że Lass pauzuje. Pewnie zagrałby za Di Marię albo MarceloCasillas - Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo - Pepe, Xabi Alonso, Khedira - Di Maria, Ronaldo, Benzema.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 kwie 2011, 18:21
Nigdy się z tym nie spotkałem, zawsze widziałem go na stoperze, ale jak mówisz, że tak jest to rozumiem.Ciekawe czy da radę w tym meczu.Mentor pisze:EnJoy's przecież Pepe może grywać jako DM. W kadrze tak grywa chyba nawet czasami.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2011, 18:23
EnJoy's przecież Pepe może grywać jako DM. W kadrze tak grywa chyba nawet czasami."Barca przegrała w tym sezonie cztery razy (tak jak Real). Z Sevillą w Superpucharze, z Herculesem w lidze, z Betisem w Pucharze Króla, z Arsenalem w Lidze Mistrzów. W tych czterech spotkaniach Puyol nie grał."
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazgotx » 16 kwie 2011, 19:10
jazgotx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 kwie 2011, 19:17
Jak dzika łąka. Na 100%.Mentor pisze:Ciekawe jak będzie wyglądała za tydzień na LM
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 kwie 2011, 19:26
Hehe, już raz Jose przeciwko Barcy próbował sobie złym stanem murawy pomagać, nic to nie dałoMentor pisze: Zgodnie z życzeniem Jose - trawa nie koszona.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazgotx » 16 kwie 2011, 19:38
jazgotx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 kwie 2011, 19:49
Coś w tym jest. Puyol powinien grać w każdym meczu.Mentor pisze:Jeszcze na koniec dobry stat, który przywoływałem już w trakcie sezonu.
"Barca przegrała w tym sezonie cztery razy (tak jak Real). Z Sevillą w Superpucharze, z Herculesem w lidze, z Betisem w Pucharze Króla, z Arsenalem w Lidze Mistrzów. W tych czterech spotkaniach Puyol nie grał."
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 kwie 2011, 20:04
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 kwie 2011, 20:40
Nieoficjalna, z Catalunya radioValdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi, Villa
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio