To jest moje zdanie, które Maxwell popierał w swoich występach. To, że 2 razy pokazał się w ostatnim spotkaniu to nie daje podstaw, żeby nagle zmienić zdanie o 180 stopni.jordan20 pisze:11.4 sa grand derby ale watpie by kontuzji do razu wskoczyl do skladu
tak wiec zostajemy z 4 obroncami-maxwell (ulubieniec i obiekt szyder jarzinho) dostaje swoja mega szanse-oby ja wykorzystal
czygrynski jak dlugo nie gral tak od razu dostaje super trudne zadanie zagrac naprzeciwko swietnej paru aguero-forlan
Zostawiając to- to najgorsza wiadomość ostatnio, jeszcze 2 miechy. Totalnie to wszystko zjebało plany. Wielkich rzeczy w kolejnych spotkaniach nie ma się co spodziewać, dostępnych jest 4 obrońców i oni będą grali. Teraz mam nadzieje, że i Pique i Rafa dostaną po jednym spotkaniu. W innym przypadku w dwóch kolejnych ligowych spotkaniach w defensywie będą grali ci sami zawodnicy. W LM nie będzie lepiej bo Dani w pierwszym spotkaniu nie zagra, więc Carles zbyt szybko na środek nie wróci. To moment dla którego i Chygryskiy i Maxwell są w tej drużynie, dostali niekoniecznie zasłużenie swoje kolejne szanse i pora, żeby to odpłacili na boisku.
Teraz tylko trzeba mieć nadzieję, że nikt nie wypadnie więcej, bo już strasznie to wygląda w defensywie odpadło 5 zawodników, a w napadzie tylko Messi i Pedro ostatnio dają radę.