Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lut 2010, 23:04
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 lut 2010, 23:09
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 14 lut 2010, 23:09
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 lut 2010, 23:10
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lut 2010, 23:28
Wspaniałe mikrocykle.mistyk pisze:Nie wiem co jest przyczyna tych kontuzji
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 14 lut 2010, 23:38
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lut 2010, 23:55
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 lut 2010, 0:17
po co faulowac przed polem karnymobwinianie Puyola za drugiego gola to jakaś pojebana sytuacja
- http://dariuszwolowski.blog.interia.pl/Simao zdobył gola z wolnego (błąd Valdesa)
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lut 2010, 0:34
Ja nie jestem pewien czy aby na pewno Carles najpierw trafił w nogę a nie piłkę. To tylko moja opinia. Inna sprawa, że tak oceniać zawodników ja nie mam zamiaru, zrobił to co uważał za słuszne. Ciekawiło mnie bardziej jakie masz zarzuty przy pierwszej bramce, bo oglądając powtórki coraz więcej się zastanawiam co robił w tej akcji Maxwell i czy z jego wzrokiem jest wszystko OK.jordan20 pisze:po co faulowac przed polem karnym
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 lut 2010, 1:01
przepis dotyczacy wslizgu jest jasny i klarowny- ma to byc czyste odebranie pilki,poprzez jej zagarniecie bez mozliwosci zrobienia krzywdy nogom przeciwnikaCarles najpierw trafił w nogę a nie piłkę
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lut 2010, 1:28
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lut 2010, 11:35
Bardzo mozliwe.RealFan pisze:Wspaniałe mikrocykle.mistyk pisze:Nie wiem co jest przyczyna tych kontuzji
Co zrobil Puyol? To nie byl jego dobry mecz bo od niego wymagam najwiecej z bloku defensywnego. Ciezko mi oceniac obrone w tym zestaieniu a tym bardziej Puyola ktory robil co mogl. Z takim gubieniem lini i kryciem na radar na bokach dawno nie gralismy. Słusznie Jarzinho zauwazyl ze w srodku pola tracilismy pilki i szly zabojcze(prawie-Kun) kontry. To w srodku przegrywalismy kluczowe pojedynki a jak dodac do tego wyprowadzanie pilki przez Maxwella albo Jeffrena oraz niedokladnosc w ofensywie to mamy obraz zasluzonej porazki. Perelka na koniec.jordan20 pisze:i jak zwykle wszystkiemu winny w dzisiejszym meczu zlatan i maxwell...
- nie puyol,ktory sprezentowal rywalom 2 gole,bo pozniej 2,3 razy uratowal druzyne przed utrata gola
jakby czygrynski zawalil dzis te gole to bylby zwyzywany i wyrzucony w cholere
puyola jednak nikt nie krytykuje,bo to kapitan, ikona a za dzisiejszy mecz bura mu sie nalezy i tyle
- nie xavi,ktory bil dzis rekordy niedokladnosci podan-czy to dlugich czy to krotkich-tracil pilke pod pressingiem
brawa dla atletico za swietne zawezanie pola gry,idealny i madry pressing
mialo byc bez komentarza ale nie moge. moze napiszesz po co wogole wychodzil na boiskoobwinianie Puyola za drugiego gola to jakaś pojebana sytuacja
po co faulowac przed polem karnym
Przeciez pilka wpadla tam gdzie on powinien stac. Gdyby sie nie przeliczyl i nie polecial za wczesnie w bok to poileczka leciala wprost na niego. Dla mnie to nie byl blad a przecwaniakowanie czyli po prostu sie przeliczyl. Jednakze mozna napisac ze to byl blad ale taki wkalkulowany w zawod bramkarza- tak by napisal inny bramkarz. W kazdym razie stado onanistow z plakatem VV ma pole do popisu.Simao zdobył gola z wolnego (błąd Valdesa)
- http://dariuszwolowski.blog.interia.pl/
pacan wolowski jak zwykle musi sie zblaznic piszac bzdury o valdesie,ktorego wielokrotnie nazwal valdeZem na blogu,gdzie interia placi mu pieniadze za pisanie felietonow
nie od dzis wiadomo ze Ibra to boiskowy cham. Nic nie poradzisz i bardz pewien ze Ibra wreszcie w PD dostanie czerwo na ktore skrupulatnie pracuje.Po pierwsze, po co wystawia nogę jak bramkarz wykopuje piłkę?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 lut 2010, 12:31
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 15 lut 2010, 13:28
kontuzja xaviego to mega szans dla jonathana -ma 3 mecze,w ktorych zagra po 90 minut i mam nadzieje,ze sobie poradzi20.02 23kol. FCB - Racing 20.00
23.02 LM 1/8 VfB Stuttgart - FCB 20.45
28.02 24kol. FCB - Malaga
xavi powinien byc gotowy07.03 25kol. Almeria - FCB
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 lut 2010, 13:32
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio