Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 12 maja 2014, 23:05
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 maja 2014, 0:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 13 maja 2014, 20:42
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 maja 2014, 21:03
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 maja 2014, 21:39
Byłoby fajnie, ale myślę, że MLS może być kuszącą perspektywę.red85 pisze: Szkoda Rio. Legenda, najlepszy stoper jakiego oglądałem w koszulce United i jeden z najlepszych na świecie. Był czas kiedy Anglik był dla nas równie ważny co Ronaldo. Tym większa szkoda, że na dobrą sprawę nawet nie miał kiedy się pożegnać z kibicami. Fajnie by było gdyby został w PL i wybiegł raz jeszcze na OT.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 14 maja 2014, 3:08
Prosta sprawa, przychodzi nowy trener i chce się otoczyć "swoimi" osobami. Skoro na to pozwolono Moyesowi (choć podpowiadano by tego nie robił) to nie widze powodu dla którego mieli byśmy nie pozwolić na to nowemu menago. To że Neville bardzo chce tu pracować lata mi koło.... też bym chcial ale niestety nie mam nazwiska. Młodzieżówka/rezerwy ok ale wara od pierwszego składu.red85 pisze:Każdy jest współodpowiedzialny, ale nie znaczy, że każdego nalezy się pozbywać.
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 maja 2014, 11:49
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 maja 2014, 15:57
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 maja 2014, 18:54
Moyes był totalną pomyłką- jak czytałem fragment jak(podobno) nakazywał Rio oraz Vidicowi podpatrywać Jagiełke![]()
![]()
.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 maja 2014, 19:30
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 maja 2014, 20:43
A mi się wydaje,że to gość,który zrobi porządek na Old Trafford.Silny charakter,nikt mu za bardzo nie podskoczy,a jeśli ktoś się odważy to go zwyczajnie odpali.Swego czasu chciałem go w City jak stołek pod Mancinim zrobił się gorący.Imo prawie idealny kandydat by w ciągu dwóch/trzech lat wykopać fundamenty pod nowe United.Co do wpadek to rzeczywiście van Gaal nie ustrzegł się takowych,ale z drugiej strony to kto ich nie miał?Kamil232 pisze:Wielki zespól się skończył, delikatny moment jest. Van Gaal mnie do końca nie przekonuje, jak pisano jest konfliktowy w Bayernie się rozsypało to po drugim roku, w Barcie druga przygoda słaba, pierwsza też bez szału Majstry były ale w Europie było nienajlepiej, Holandia 2002 nie weszła do MŚ. Trochę zbyt dużo tych wpadek.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 maja 2014, 21:01
Ancelotti byl pierwszym wyborem SAF, naprawde? To jakies pewne info czy jakies plotki sie przewinely po prostu? Zaskoczylo mnie toMGiggs pisze: pewnie monitorujemy Carlo bo jak Real przewali decime to faceta moga wywalić(przypominam że to był 1 wybór SAF).
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 maja 2014, 21:07
Poza LVG opcji nie mai akurat on na te zgliszcza po Moyesie wydaje się najlepszą opcją.
FergieCo do wpadek to rzeczywiście van Gaal nie ustrzegł się takowych,ale z drugiej strony to kto ich nie miał?
Czy ja wiem. Przed poprzednim sezonem nie było takiego, który by powiedział że mamy gorszy skład od LFC czy Arsenalu, a nawet Chelsea, więc też bez przsady. Teraz łatwo forować wyroki. Trzeba było wzmocnień w środku, skrzydłowego i lewa obrona zmiennika wszystko. Kto po poprzednim sezonie w którym zamietaliśmy mówił, że trzeba będzie przebudowy? Paru klocków i tyle. Ten sezon nie wyszedł, ale jakie były uwarunkowania każdy widział. Jestem przekonany, że gdyby Fergie został dokupiłby rok temu do środka np. Thiago, kogoś może na skrzydło i by przesżło bez zauważania. W tym roku również starość obrony by przeszła płynnie. Rio z Vida i Evra pewnie by zostali albo jeden z dwójki Rio/Vida, dokupiło by się kogoś do środka i na lewą tak żeby doświadczeni byli już tylko do rotacji i by poszło.Tak przy okazji to dodam iż będzie ciężko wrócić United do ścisłego topu Premier League.Po odejściu Fergusona przychodzi czas na zmianę pokoleniową w drużynie i wydaje się,że tutaj kolejny błąd(po wskazaniu palcem na Moyesa) popełnił SAF,który chyba odszedł za wcześnie zostawiając zespół potrzebujący gruntownej przebudowy lub.........za późno,tak by ewentualny następca miał sezon czy dwa na wymianę poszczególnych ogniw bez wymiernej straty wyników jak i jakości w drużynie.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 14 maja 2014, 21:10
Jeżeli mam być szczery to nie, a już na pewno nie teraz. Na moje to Giggsy ma zbyt kumpelskie relacje z piłkarzami żeby nimi kierować, odsuwać od składu itp a to może przeszkadzać. Zresztą to że się sprawdzi jako trener to póki co są zwykłe przypuszczenia i domysły dlatego też nie do końca rozumiem dlaczego na siłę chcą mu znaleźć robotę w sztabie. Nie wiem jak tam rozmowy z Van Gaalem ale z tego co myślałem to holender chciał pracować z Kluivertem a tutaj zanosi się na to że asystentem zostanie Giggs. Skoro dali wolną ręke Moyesowi tym bardzie powinni dać ją takiemu fachowcowi jak Van Gaal... nic na siłe a komfort pracy może mu tylko pomóc.red85 pisze:A Giggsa widzisz?
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 maja 2014, 21:18
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio