Zdążyłaś przywyknąć do poziomu, stąd złudzenie.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 kwie 2026, 1:11
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 23 kwie 2026, 8:14
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2026, 9:19
Nie wszyscy są tak inteligentni jak ty, niektórym trzeba dobre pomysły pod nos podsuwac, bo sami nigdy by na nie nie wpadli.
cloner

NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 kwie 2026, 15:11
Ilka
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 kwie 2026, 15:28
Chyba sporo jest zamówień przed Majówką, bo ostatnio mi InPostem buty zamawiane z eobuwie szły 5 dni roboczych. Tak samo inne zamawiane dzień wcześniej przez Ewelinkę. Zwykle to 1-2 dni robocze.Ilka pisze: ↑23 kwie 2026, 15:11Ale mnie DHL wkurza! Wczoraj miała paczka dojść ale oczywiście nie doszła. Jest napisane opóźnienie i że dostawa dziś. Oczywiście dziś też jeszcze nie doszła i pewnie już nie dojdzie. A muszę ją mieć na 30 kwietnia!
DHL to chyba obecnie najsłabszy kurier - przynajmniej dla mnie, bo co jakieś zamówienie to z problemami!
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 kwie 2026, 15:38
Odjąć weekend to już nie tydzień
No być może to tym spowodowaneMr.Chris pisze: ↑23 kwie 2026, 15:28Chyba sporo jest zamówień przed Majówką, bo ostatnio mi InPostem buty zamawiane z eobuwie szły 5 dni roboczych. Tak samo inne zamawiane dzień wcześniej przez Ewelinkę. Zwykle to 1-2 dni robocze.Ilka pisze: ↑23 kwie 2026, 15:11Ale mnie DHL wkurza! Wczoraj miała paczka dojść ale oczywiście nie doszła. Jest napisane opóźnienie i że dostawa dziś. Oczywiście dziś też jeszcze nie doszła i pewnie już nie dojdzie. A muszę ją mieć na 30 kwietnia!
DHL to chyba obecnie najsłabszy kurier - przynajmniej dla mnie, bo co jakieś zamówienie to z problemami!
Ilka
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 kwie 2026, 15:43
Jedna rzecz doszła mi normalnie. I jakoś opinii tragicznych nie mają ....
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2026, 15:44
cloner
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio