czyli liga angielska byla najlepsza w europie tylko przez jeden sezon? wszystko wraca do normy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 26 lut 2020, 15:02
czyli liga angielska byla najlepsza w europie tylko przez jeden sezon? wszystko wraca do normy
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lut 2020, 15:02
W mojej opinii kazda z wymienionych druzyn bedzie mocniejszym rywalem bo Napoli jest w ogole najslabsze w tej stawce. Od kazdej z tych druzyn Barcelona moze na wyjezdzie kolokwialnie mowiac zebrac oklep i kwestia jest taka czy byliby w stanie zniwelowac te roznice u siebie.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 26 lut 2020, 15:07
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 26 lut 2020, 15:21
w moje ocenie lyon jest z pewnoscia zdecydowanie slabsza druzyna niz napoli. zresztą totenham pewnie tez. dortmund to jest ten sam poziom. lipsk to samo.Chlopaczek pisze: ↑26 lut 2020, 15:02W mojej opinii kazda z wymienionych druzyn bedzie mocniejszym rywalem bo Napoli jest w ogole najslabsze w tej stawce. Od kazdej z tych druzyn Barcelona moze na wyjezdzie kolokwialnie mowiac zebrac oklep i kwestia jest taka czy byliby w stanie zniwelowac te roznice u siebie.
Tak na marginesie czytajac to co napisales odnosze wrazenie ze lekcewazysz SD a moim zdaniem ten zespol bylby w pojedynku z Barcelona faworytem.
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 lut 2020, 15:25

sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 26 lut 2020, 15:32
gdyby rzeczywiscie tak bylo jak piszesz to barcelona bronilaby sie dzis przed spadkiem w lidze, tymczasem jest liderem i gra w 1/8LM. cos sie wiec nie zgadza w twoim wyrezyserowanym swiecie.
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lut 2020, 15:35
Na moje Lyon nie przejdzie podobnie Tottenham nie bylo zatem powodu uwzgledniac ich w dyskusji na temat sily kolejnego przeciwnika blaugrany.
Powyzszy akapit jest powiedzialbym bezcelowy poniewaz odpowiadasz mi na cos czego w ogole w mojej wypowiedzi nie bylo.h1893230 pisze: ↑26 lut 2020, 15:21ruga sprawa. to raczej ty lekcewazysz barcelone, ja nie pisze ze bedzie faworytem tylko z jakiej niby racji ten "mocniejszy" mial byc "za mocny" dla barcelony? barcelona ma sie jakos wyjatkowo obawiac starcia z juventusem? to dziala dokladnie w dwie strony. i jedni i drudzy moga sie obawiac, ale nie tylko jedna. jesli chcesz mi powiedziec ze tylko barca ma sie obawiac takiego starcia to dla mnie jest to zwyczajnie naiwne. bo obie druzyny prezentuja podobny poziom, maja pilkarzy mniej wiecej z samej jakosciowo polki. w takich meczach decyduje dyspozycja dnia a przy dzisiejszym rozkladzie sil nie ma praktycznie zadnego faworyta w zadnym dwumeczu w czolowce. to najslabsze jak napisales napoli nie tak dawno pokonalo na tym samym stadionie juventus. jakby mało, liverpool tez.
Chlopaczek
ozob
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 lut 2020, 18:31
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 lut 2020, 20:05
Ze stosownym postem wstrzymam się do ostatniego rewanżu, ale korci coraz mocniej i aż się doczekać nie mogę.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 26 lut 2020, 21:34
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 lut 2020, 21:36
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 lut 2020, 22:11
HMK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio