Polscy kibice - Strona 107

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2011, 16:42

Skontaktowała się z nami kobieta, mieszkanka okolic Poznania. To ona jest na nagraniu z rodziną.

Oto jej relacja: - Poszliśmy na mecz z siostrą, szwagrem i naszymi dziećmi. Staliśmy na trybunie nr 2 [zajmowanej przez najgłośniejszych kibiców], bo na te miejsca mieliśmy bilety. Chodziliśmy już z synami na mecze Lecha, zawsze w klubowych szalikach, bo chłopcy dopingowali "Kolejorza". Tym razem poszliśmy w strojach Polski, bo grała reprezentacja. Byłyśmy z dziećmi w toalecie, a szwagier czekał na trybunie. Siostrzeniec krzyknął: wujka biją! Zeszłyśmy na dół, na trybunę, a tam trwało już zamieszanie. Szwagier był popychany i opluwany. Ten pan z filmu [Krzysztof Markowicz] krzyczał na nas: wyp... stąd, jak chcecie się malować i przebierać, to na innej trybunie. A potem splunął siostrze w twarz. Zaczęli nas wypychać w górę. Krzyczeli na nas: "Śmieci". Na długo przed końcem meczu uciekliśmy do domu ze strachu, że to nie koniec agresji.
Pozdro Mendez. Chciales prawdziwa wersje to ja masz. Pewnie Litar cos tam wymsyli dla swoich wyznawcow, ale prawda jest taka ze oplul kobiete.

Cloner gosciu byl pijany i najebany? Widze że Cloner ma specjalne zdolnosci - potrafi wyczuc chuch przez monitor :lol:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sty 2011, 16:56

Bienias
Ty to się nie znasz. Zaraz Litar wytoczy tej kobiecie jeden z wielu mitycznych pozwów, którymi straszył już cały kraj, za oszczerstwo i kłamstwo, bo on w tym czasie zajmował się chorymi dziećmi z białaczką w okolicznym szpitalu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 18:29

Wilmore wystarczy sobie poczytać wpisy ów prezesa na forum Wiary Lecha. Komentarz zbędny...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sty 2011, 18:35

Nie wchodzę, nie czytam, podziękuję za to. Przy jakiejś tam jednej z kolejnych awantur w związku z "najlepszymi kibicami w Polsce" ( :rotfl: ) kiedyś poczytałem parę tych wpisów i od tego czasu w trosce o zdrowie psychiczne ograniczam się co najwyżej do przeczytania wpisów obrońców Litara i spółki na tym forum. Kiedyś byłem w samym środku tego światka, ale z biegiem lat przejrzałem na oczy i staram się trzymać od nich jak najdalej.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 18:43

Najlepsza akcja:
Przyznawać się. Kto się zarejestrował i pisze jako Bulgarska St. na forum Manchesteru City? ;)
On już tam od miesiąca się udziela i dupe liże.
Czyli to jakiś baran, więc wątpliwe żeby się ujawnił
Na razie przebrnąłem przez kilka stron i już mogę stwierdzić, że jak barana namierzę, to sobie Manchester obejrzy w TV. Inne wyjazdy z resztą też.
To samo będzie się tyczyć osób szukających nowych, angielskich kumpli w Machesterze.
Oj frajernia nam się lęgnie.
Sami sobie wyciągnijcie wnioski...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2011, 19:19

bartbuks pisze:Sami sobie wyciągnijcie wnioski...
Wniosek jest tylko jeden: prawidłowa reakcja kibiców. Jakiś jednomeczowy "fan" chciał się przypucować, zapewne mieszkający na stałe w Anglii, niewykluczone że niemający nic wspólnego z Lechem, po prostu chciał pójść na mecz.

Są kluby w Polsce, które wyżej cenią stałych kibiców, po to są akcje na karnet tworzone. A Ci jednomeczowi, muszą mieć zawsze pod górkę.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 19:27

cloner pisze:Jakiś jednomeczowy "fan" chciał się przypucować, zapewne mieszkający na stałe w Anglii, niewykluczone że niemający nic wspólnego z Lechem, po prostu chciał pójść na mecz.
To nie jest wniosek odnośnie wypowiedzi Litara i innych. Właśnie wygłosiłeś teorię na temat domniemanego zajścia na forum kibiców City. Mi raczej chodziło o wnioski odnośnie napinki innych.

Czyli wypada szefowi kibiców, czyli osobie piastującej bądź co bądź reprezentatywną funkcję, wypowiadać się w taki sposób?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2011, 19:40

bartbuks pisze:Czyli wypada szefowi kibiców, czyli osobie piastującej bądź co bądź reprezentatywną funkcję, wypowiadać się w taki sposób?
W taki czy jaki? Przecież zarówno reszta kibiców, jak i zapewne klub się z nim zgadzają.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 19:49

cloner pisze:W taki czy jaki? Przecież zarówno reszta kibiców, jak i zapewne klub się z nim zgadzają.
Na razie przebrnąłem przez kilka stron i już mogę stwierdzić, że jak barana namierzę, to sobie Manchester obejrzy w TV. Inne wyjazdy z resztą też.
To samo będzie się tyczyć osób szukających nowych, angielskich kumpli w Machesterze.
Oj frajernia nam się lęgnie.
Chyba tak samo Tobie, jak i jemu, podstawy PR są obce. Tutaj masz lajtowe wypowiedzi, ale np "masowanie twarzy", czy inne zwroty bardziej chamskie i wulgarne powinny dać klubowym działaczom do myślenia. Współpracując z klubem powinien uważać na to co mówi, bo jak GW rozkręci aferę, to wiedz że część sponsorów z zewnątrz nie będzie chciała się identyfikować z takim buractwem.

cloner mamy zupełnie inne spojrzenie na te sprawy. Sam doskonale wiesz, że na Zachodzie za podobne wypowiedzi człowiek pełniący podobną funkcję już dawny byłby odwołany, stałby z boku, a na stołek wskoczyłby ktoś bardziej przystosowany. Wystarczy spojrzeć za co wyleciał Andy Gray. W dzisiejszych czasach jedna głupia wypowiedź może zmienić życie osoby publicznej o 180 stopni. A teraz Pan Litar będzie siedział jak na bombie, bo pół redakcji GW przeczesuje forum WL. I oczywiście zaraz wszyscy będą narzekać jak to michnikowy szmatławiec mógł tak skrzywdzić człowieka! Jak sam im wystawia dupę, to niech nie ma pretensji.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sty 2011, 19:52

Jak sam im wystawia dupę, to niech nie ma pretensji.
O Litara się nie martw. Zagrozi pozwem, którego nigdy nie złoży, zamilknie na parę dni i skończy się awantura, nikt w Poznaniu nic nie zrobi, taki światek.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 19:58

Wilmore pisze:O Litara się nie martw.
Znaczy tak, pomęczą go jakiś czas, on zamilknie i tyle. Ale najlepsze jest to, że GW zrobiła mu zajebistą reklamę i dostał +10 do respektu :rotfl:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2011, 19:59

bartbuks pisze:Sam doskonale wiesz, że na Zachodzie za podobne wypowiedzi człowiek pełniący podobną funkcję już dawny byłby odwołany, stałby z boku, a na stołek wskoczyłby ktoś bardziej przystosowany. Wystarczy spojrzeć za co wyleciał Andy Gray.
Jeśli dobrze kojarzę, to ludzie tutaj - i nie tylko tutaj - nie byli zadowoleni z wyrzucenia Graya z tv, a zatem pierdolmy zachód, i bawmy się swoją kulturą, zachowajmy swoją tożsamość. Ja mam wyjebane, co ktoś o mnie pomyśli, tym bardziej jakiś baran, na którym mi nie zależy (dopóki ktoś nie pisze kłamstw).
bartbuks pisze:W dzisiejszych czasach jedna głupia wypowiedź może zmienić życie osoby publicznej o 180 stopni
Oby ta jebana poprawność polityczna nie działała u nas aż w takim stopniu, jak to jest właśnie na zachodzie.
"Bo nie wypada" - takie głupie mamy czasy, że "bogate elity" będą za mnie decydowały co wypada, a co nie.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sty 2011, 20:05

Kuźwa, cloner, ale ja nie mówię,że się z tą porypaną poprawnością zgadzam. Mnie też to niezbyt zadowala, bo pełniąc funkcję publiczną nie możesz mieć swojego zdania. Ale tego nie zmienisz.

Jednak sprawa ze stadionu Lecha nie należy do poprawności politycznej. Koleś zapłacił za bilet, pijany nie był (zmień informatorów), a stadion nie jest prywatnym obiektem kilku koksów. Więc jakim prawem wypraszają kibiców? I to w taki sposób. Terroryzowanie innych, to nie jest sposób. Jak pochwalasz takie zachowanie, to może jeszcze zgadzasz się z tym, że Palestyńczycy mają prawo zamachami terrorystycznymi nękać Żydów, bo sąsiedzi im się nie podobają?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2011, 20:07

W dzisiejszych czasach jedna głupia wypowiedź może zmienić życie osoby publicznej o 180 stopni
I Tobie się to podoba Bartek? To, że z kimś sobie w prywatnej rozmowe lekko poszydzisz, ktoś to podsłucha i za to wylatujesz z pracy?

Nie mam zamiaru wypowiadać się na temat Litara i całej tej sytuacji, odnoszę się tylko do konkretnego cytatu. Tutaj rację ma Cloner, pierdolić cała polityczną poprawność i gównianie "standardy" przynoszone z zachodu. Z Katolika można się nabijać do woli, na białego można powiedzieć pierdolony białasie, powiesz co podobnego o Żydku czy Czarnuchu i już jesteś rasistą, wyrazisz swoje zdanie o pederastach już jesteś nie tolerancyjny. Za to ich tolerancja np. do Chrześcijan jest porażająca.
Pierdolić taki system i takie standardy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2011, 20:09

bartbuks pisze:Kuźwa, cloner, ale ja nie mówię,że się z tą porypaną poprawnością zgadzam. Mnie też to niezbyt zadowala, bo pełniąc funkcję publiczną nie możesz mieć swojego zdania. Ale tego nie zmienisz.
Ostatni strażnicy wartości w kraju czyli kibole pokazują, że jednak można. Niestety niektórym mediom to przeszkadza.
Ode mnie tyle :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”