Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 25 cze 2013, 12:50
martinbm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 lip 2013, 22:54
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 lip 2013, 22:58

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lip 2013, 23:03
A mi się nie podoba. Spodziewałem się więcej - dla dobra BL. Te transfery, które są przyklepane albo niemal pewne to na razie łatanie dziur a nie wzmocnienia (Goetze, Santana etc.), a dodatkowo takie Lajtnery czy Biterkurty też uciekły. Ławka mili panowie to podstawa w tym momencie, a BVB jakoś nie obiecuje wartościowych zmienników.Ozdobny pisze:Podoba mi sie polityka transferowa Dortmundu. Wzmocnili sie bardzo obiecujacym Aubameyangiem. Stracili co prawda Gotze, ale w jego miejsce prawdopodobnie pozyskaja Mkhitaryana, a sa jeszcze ponoc blisko Eriksena.
Jezeli wypala im te transfery to beda mocniejsi niz przed rokiem.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2013, 23:11
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lip 2013, 23:15
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 lip 2013, 23:18
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lip 2013, 23:20
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2013, 23:21
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 lip 2013, 23:22
Ja akurat na miejscu Kloppa sprzedałbym tego "Lewego", ale za granicę. Nie można wzmacniać oczywiście Bayernu, ale jeśli Robertowi nie podoba się w Dortmundzie to niech wywala jak najszybciej, bo tylko wprowadza złą atmosferę. A za te pieniądze na pewno można by na jego miejsce kupić kogoś równie wartościowego.ddemon pisze:Jeśli BVB pozyska jeszcze lewego obrońcę(zmiennika dla Schmelzera) i biorąc pod uwagę,że Lewy zostanie w Dortmundzie to niewątpliwie okienko dla zespołu z Signal-Iduna Park będzie udane
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 lip 2013, 23:23
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lip 2013, 23:31
Wszystkie znaki wskazują,że BVB wzmacnia tak siłe ataku,aby Lewego może opchnąć zagranicę - ale problem może nastąpić w tym,że Lewy niekoniecznie będzie chciał się ruszyć z BundesligiCarbon pisze:Ja akurat na miejscu Kloppa sprzedałbym tego "Lewego", ale za granicę. Nie można wzmacniać oczywiście Bayernu, ale jeśli Robertowi nie podoba się w Dortmundzie to niech wywala jak najszybciej, bo tylko wprowadza złą atmosferę. A za te pieniądze na pewno można by na jego miejsce kupić kogoś równie wartościowego.ddemon pisze:Jeśli BVB pozyska jeszcze lewego obrońcę(zmiennika dla Schmelzera) i biorąc pod uwagę,że Lewy zostanie w Dortmundzie to niewątpliwie okienko dla zespołu z Signal-Iduna Park będzie udane
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 lip 2013, 23:51
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2013, 17:41
Namierzyłem typa już kilka mc-y temuSammyy pisze:Henrich Mchitarjan panowie. Ormiańskie nazwiska, tak jak np. rosyjskie, zapisujemy normalnie po naszemu. Tak jak się czyta
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: makanaki » 12 lip 2013, 20:33
makanaki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio