Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lut 2010, 17:11
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lut 2010, 17:12
Głowa Pique jest bliżej bramkarza, a ponoć liczy się część ciała, którą się zagrywa.Łukasz_ pisze:Na moje oko spalonego nie było, trzeba by inną powtórkę oglądnąć. Na tej w momencie gdzie Zlatan zgrywa piłkę głową wydaje się że wszyscy są w linii.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lut 2010, 17:29
Forumowy Moggi blaznil sie do czasu tylko w tematach wloskich. Ekspansja az nadto widoczna i zalosna.miguel indurain pisze:
arek_ahig - z kazdym twoim kolejnym postem mam coraz mniej watpliwosci że pra-czlowiek kiedys siedzial na drzewie i jadł szyszki.
ps. jesli chcemy sie bawic w przypadkowe zagrania ręką, to w 10 minucie wczorajszego meczu reka w polu karnym po akcji zlatana zagral obronca niemieckiej ekipy
Na moje oko spalonego nie było, trzeba by inną powtórkę oglądnąć. Na tej w momencie gdzie Zlatan zgrywa piłkę głową wydaje się że wszyscy są w linii.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 lut 2010, 17:42
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2010, 17:58
Można się czepiać, bo tak na dobrą sprawę głowa (czyli część ciała, którą można strzelić bramkę) najbardziej wysuniętego piłkarza Barcelony jest minimalnie przed wysuniętą nogą ostatniego obrońcy niemieckiej drużyny.miguel indurain pisze:http://img208.imageshack.us/img208/9767/skyla.jpg
jezeli reką nie mozna strzelac to o spalonym mowy byc nie moze.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 lut 2010, 18:25
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2010, 19:36
Po [ch**], dzięki temu możesz świecić. Jak Barca trafi na Juve następnej rundzie to będziesz miał jeszcze większe pole do popisu.arek_ahig pisze:Wy sie nareszcie nauczcie przepisow, bo zalosc czlowieka ogarnia.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 lut 2010, 20:05
Jarzinho pisze:Jak Barca trafi na Juve następnej rundzie to będziesz miał jeszcze większe pole do popisu.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 lut 2010, 11:31
Dzisiaj mecz z Malaga i nie wyobrazam sobie innego scenariusza niz 3 pkt i wysokie zwyciestwo. Po ponad miesiacu absencji wraca Dani, a ile on daje tej druzynie wie kazdy."Nie sądzę, że w Europie jest gracz w jego wieku prezentujący taki poziom. Jest bardzo ambitny, dobrze gra w powietrzu", komplementował Gerarda Pep Guardiola.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 16:40
Nie wiem czy on ma jeszcze motywacje do gry. Wie co go czeka po sezonie, na MŚ i tak pojedzie. Mi wystarczy, żeby grał przynajmniej dobrze i nie był osłabieniem na boisku.mistyk pisze:Mam nadzieje, ze Henry jeszcze zagra chociaz kilka genialnych meczow w kluczowych spotkaniach, bo to ze jest to jego ostatni sezon na Camp Nou jest juz pewne.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 27 lut 2010, 23:01
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 23:35
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 27 lut 2010, 23:47
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 27 lut 2010, 23:59
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2010, 0:03
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited