FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1061

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lut 2010, 17:11

Na moje oko spalonego nie było, trzeba by inną powtórkę oglądnąć. Na tej w momencie gdzie Zlatan zgrywa piłkę głową wydaje się że wszyscy są w linii.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lut 2010, 17:12

Łukasz_ pisze:Na moje oko spalonego nie było, trzeba by inną powtórkę oglądnąć. Na tej w momencie gdzie Zlatan zgrywa piłkę głową wydaje się że wszyscy są w linii.
Głowa Pique jest bliżej bramkarza, a ponoć liczy się część ciała, którą się zagrywa.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lut 2010, 17:29

miguel indurain pisze:
arek_ahig - z kazdym twoim kolejnym postem mam coraz mniej watpliwosci że pra-czlowiek kiedys siedzial na drzewie i jadł szyszki.

ps. jesli chcemy sie bawic w przypadkowe zagrania ręką, to w 10 minucie wczorajszego meczu reka w polu karnym po akcji zlatana zagral obronca niemieckiej ekipy
Forumowy Moggi blaznil sie do czasu tylko w tematach wloskich. Ekspansja az nadto widoczna i zalosna.

Moggi ma kiepska powtorke bo
Na moje oko spalonego nie było, trzeba by inną powtórkę oglądnąć. Na tej w momencie gdzie Zlatan zgrywa piłkę głową wydaje się że wszyscy są w linii.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 24 lut 2010, 17:42

myslisz sie bienias. blaznil juz tutaj w temacie o zdjeciu z marki (dwa takie same zdjecia uznal za dwa inne - to byl przeboj miesiaca - facet nie byl w stanie rozpoznac zdjecia ukazanego w innej perspektywie - naprawde ciezki przypadek gdyz stopien trudnosci byl na pozimie przedszkola).

http://img208.imageshack.us/img208/9767/skyla.jpg
jezeli reką nie mozna strzelac to o spalonym mowy byc nie moze.

a co do glowki zlatana: zlatan glowka nie zagral. to byla glowka obroncy.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lut 2010, 17:58

miguel indurain pisze:http://img208.imageshack.us/img208/9767/skyla.jpg
jezeli reką nie mozna strzelac to o spalonym mowy byc nie moze.
Można się czepiać, bo tak na dobrą sprawę głowa (czyli część ciała, którą można strzelić bramkę) najbardziej wysuniętego piłkarza Barcelony jest minimalnie przed wysuniętą nogą ostatniego obrońcy niemieckiej drużyny.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 lut 2010, 18:25

miguel indurain jestes zbyt cienki w uszach abym wdawał sie z toba w dalsza polemike , jesli nie sledzisz wątku to przypomne ci ze byl poruszony temat reki która została nabita w polu karnym z metra , przytoczylem przyklad Lucio bo to bylo bardzo podobne zdarzenie ( reka Maicona nie byla nabita , radze obejrzec 100 razy ta sytuacje zanim nastepnym razem sie wypowiesz) . Bez odbioru , bo nie mam zamiaru karmić trola .

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2010, 19:36

arek_ahig pisze:Wy sie nareszcie nauczcie przepisow, bo zalosc czlowieka ogarnia.
Po [ch**], dzięki temu możesz świecić. Jak Barca trafi na Juve następnej rundzie to będziesz miał jeszcze większe pole do popisu.

Muszę się przyznać, że myślałem, że to zawodnik VFB zgrywał tą piłkę a nie Zlatan, a oglądając te fotki ze spalonego nic tylko przyklasnąć decyzji sędziego liniowego. Takie sytuacje mają faworyzować ofensywę i jeśli sędzia nie jest pewny czy jest spalony to puszcza grę.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 lut 2010, 20:05

Jarzinho pisze:Jak Barca trafi na Juve następnej rundzie to będziesz miał jeszcze większe pole do popisu.

Nieźle im pojechałeś ;).

My się nie znamy, ale ważne, że Del Piero jest w porządku.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 lut 2010, 11:31

Pique 2015 :jupi:

Na poczatku bylem sceptycznie nastawiony do jego transferu, jednak teraz mysle, ze byl to jeden z naszych lepszych transferow w ostatnich 10 latach.
"Nie sądzę, że w Europie jest gracz w jego wieku prezentujący taki poziom. Jest bardzo ambitny, dobrze gra w powietrzu", komplementował Gerarda Pep Guardiola.
Dzisiaj mecz z Malaga i nie wyobrazam sobie innego scenariusza niz 3 pkt i wysokie zwyciestwo. Po ponad miesiacu absencji wraca Dani, a ile on daje tej druzynie wie kazdy.

Mam nadzieje, ze Henry jeszcze zagra chociaz kilka genialnych meczow w kluczowych spotkaniach, bo to ze jest to jego ostatni sezon na Camp Nou jest juz pewne.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 16:40

mistyk pisze:Mam nadzieje, ze Henry jeszcze zagra chociaz kilka genialnych meczow w kluczowych spotkaniach, bo to ze jest to jego ostatni sezon na Camp Nou jest juz pewne.
Nie wiem czy on ma jeszcze motywacje do gry. Wie co go czeka po sezonie, na MŚ i tak pojedzie. Mi wystarczy, żeby grał przynajmniej dobrze i nie był osłabieniem na boisku.
Alves dostał pozwolenie na grę i zapewne wybiegnie w podstawowym składzie. Liczę na Yayę, bo Sergio ostatnio wygląda tragicznie. fajnie by było zobaczyć Pedro i/lub Bojana. Malaga nie powinna zagrozić Barcelonie, bardziej się martwię o zdrowie, bo na La Rosaleda cieli ostro zawodników Blaugrany.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 27 lut 2010, 23:01

Oj słaba ta gra dzisiaj, chociaż okazji nie brakuje, to jednak wykończenie szwankuje. Najlepsza sytuacja, gdzie Ibra nie zdążył z wepchnięciem wślizgiem piłki do bramki. Messi też miał niezłą sytuację, ale ten strzał prawą nogą... Był jeszcze strzał piętą Xavi'ego :o i uderzenie Iniesty, gdzie zderzył się z Messim.
Mam nadzieję, że wpadnie coś w drugie połowie.

PS. Keirrison strzela dziś dla Violi.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2010, 23:35

Chyba największe wzmocnienie tego sezonu- pozostanie Pedro, który miał świetny okres przygotowawczy, a teraz wali bardzo ważne bramki. Mecz slaby, bo Pep strzela sobie kolejny raz samobója i pewnie Ibra dokończy te spotkanie na murawie. Niestety.

Yaya24Toure
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 27 lut 2010, 23:47

Pikawa mi wysiada, a to jeszcze 5 min.

Yaya24Toure
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 27 lut 2010, 23:59

Udało się, ale oprócz tego, że mamy trzy punkty to nie ma się czym jarać. Co prawda akcje stwarzamy, ale nie ma człowieka, który będzie strzelał. Gdzie jest Ibra, który w takich momentach powinien dawać nam bramkę i ustawiać mecz? A no w ciemnej dupie i pojawia się nagle w ostatniej minucie i z metra nie potrafi strzelić bramki bez faulu. Bojan wszedł na parę minut i miałby asystę, a Ibra 90 minut biegał i jeszcze okazje do zdobycia gola spierdolił. Nie chce mi sie o tej żenadzie pisać, bo to cud, że jeszcze prowadzimy w tabeli :roll:

Do kwietnia, jak nie poprawimy swojej gry to z Realem oberwiemy po jajach i to ostro. Guardioli proponuję przemyśleć pewną sprawę i wyłamać się z teorii , którą stosuje Real. Mam tutaj na myśli fakt -> duża kasa = pierwszy skład. Obecnie ta duża kasa, czyli Ibra jest w gorszej dyspozycji aniżeli Bojan, no ale nie gra, bo nie został kupiony za miliardy [*].

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2010, 0:03

Pep udowadnia ciągle dlaczego Zlatan jest lepszy i pożyteczniejszy od Eto'o. Chygrynskiyego przed takimi akcjami wykluczyły urazy, bo tak mogło być podobnie jak w przypadku Szweda. Początek sezonu miał udany, strzelał i wszystko było OK, teraz to jest balastem, który kasuje akcje Barcelony, sezon jeszcze długi i mam nadzieje, że będzie tylko lepiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”