Wasze prywatne typy - Strona 1062

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lut 2011, 11:37

ja to w ogóle myślę dać sobei spokój z bukmacherką, za duże jaja się dzieją (nie potrafię wytłumaczyć logicznie wyników Betisu, PSG, Stuttgartu, Liverpoolu oraz poniekąd Sunderlandu), tzn bym grał aby od święta aby a nie że co tydzień grać z 3-4 kupony. Zainteresował mnie natomiast trading na betfair to jest ciekawa sprawa zarobki mniejsze, ale tam handlujesz kursami i nie interesuje Cię wynik spotkania tylko wzrosty i spadki kursu który się wcześniej kupiło, a przecież jest masa spotkań, o których wiadomo, że np kurs będzie spadał :think:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2011, 12:58

To sie ogranicz. prawda jest taka ze poczawszy od 2003 z kazdym kolejnym sezonem wieksze jaja. ten to ju w ogole. kiedys wchodzilo jak w maslo gdy gralo sie wiecej spotkan za mniejsza kase... a teraz... tlumacze to niejako aktualna moda na buki, ich powszechnoscia. trendem. dlatego gdy popularne zdarzenia umocza to sa horendalne zyski. kiedys ktos pisal, ze najwieksze niespodzianki sa w weekend gdy wiekszosc gra... wczoraj biathlon do przodu, dzisiaj mimo wszystko polecam malage. real tez dupy dac nie moze ale sam tego nie mam

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lut 2011, 13:45

no własnie zagrałem Real bo cholernie pewny mi sie wydaje, normalnei zagrałbym też Hannover X2 kurs 2,0 ale daje spokój sobie z tym, bo jednak tak super pewne to nie jest, Werder gra o życie w zasadzie, więc daruje sobie zgodnie z zasadą odpuszczania już mniej pewnych spotkań. Ale tak jak pisałem jestem zażenowany tym co się dzieje, jak nieprzewidywalna się piłka robi, no kto by pomyślał, że Betis dostanie 1:4, Liverpool, że zremisuje mimo, że pokonał Chelsea i że Stuttgart co walczy o życie przegra na swoim terenie z takim średniakiem jakim jest Norymberga i to 1:4 :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2011, 14:55

Ale z drugiej strony, jesli ufasz takim ekipa jak liverp czy stuttgart to sam jestes sobie winien. to jedno wielkie gowno, a tego sie nie chwyta. to grajace armagedony - ale zebym nie byl taki hop do przodu to tez zrozumialem to stosunkowo pozno liverp po porazce z wolver i od tego czasu unikam tych spotkan, stutt od freiburga. oni sami nie wiedza jak zagraja. wczoraj to mnie zdziwilo psg a dzisiaj sensacja to viola. czuje ze bari wygra. jednak dzisiaj mam tylko malage

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 lut 2011, 15:13

Ja podobnie, z kapitalu w srodku grudnia 5k pozostalo mi na ta chwile 8 stow, troche niefajnie. Cuda sie dzieja, i czlowiek zamiast grac konsekwentnie rzeczy PEWNE i czasem nawet jedna dziennie (wczoraj Bayern -1) bawi sie w ako i upierdala na takim Liverpoolu oczywiscie :roll: A wystarczylo przeciez dac kupon typowo na faworytow: MU, Bayern -1, Milan -1... no ale oczywiscie wieksze ako jest fajniejsze. Madry polak po szkodzie.

Edit: No i jeszcze Arsenal mozna bylo dac -1, ale ich sie z zasady nie gra.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lut 2011, 17:02

cru pisze:czlowiek zamiast grac konsekwentnie rzeczy PEWNE i czasem nawet jedna dziennie (wczoraj Bayern -1) bawi sie w ako i upierdala na takim Liverpoolu oczywiscie
Dokładnie o to mi właśnie chodzi i tak postaram sie grać, dziś normalnie grałbym z 4-5 spotkań, ale gram juz tylko Real.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2011, 17:24

[k****] :lol: ...malaga to tez armagedon...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 lut 2011, 20:08

Dlatego naprawdę polecam zainteresować się tradingiem. Sam od pewnego czasu zacząłem się przyglądać, jak tylko zgromadzę kapitał to wejdę w to.
A Bundesliga...nawet dla osób mocno siedzących w tej lidze niektóre rzeczy są niespodziankami. To, że Werder będzie grał ujowo to się jeszcze dało przewidzieć, jako konsekwencja postępowania z zespołem w poprzednich latach itd. Stuttgart to zespół nie do ogarnięcia, poza tym, że wiadomo, że jesienią dają dupy. Pewne rzeczy da się dostrzec, ale nie wszystkie i naprawdę jest sporo niespodzianek, choć polecam statystyki (nie ogólne, tylko ciekawostki historyczne), bo w sporej ilości się pokrywają z obecnymi wynikami.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lut 2011, 21:14

Aker pisze:ale gram juz tylko Real.
:lol: :lol: nieciekawie sie zapowiada ...
co zrobil Iker?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lut 2011, 22:53

Trochę się pośpieszyłeś :P Udało się (choć Hannover też wszedł, mogłem zagrać) i moje straty z weekendu zostały zminimalizowane, zobaczymy jak nowa taktyka gry wypali ;-)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lut 2011, 9:25

Ja po weekendzie jestem na plusie. Niedzielny kupon:

Lille - Tuluza 1
Rennes - Nicea 1
Cesena - Udinese 2
Bari - Genoa X2
Nijmegen - Excelsior 1

Co ciekawe remis padł akurat w jedynym meczu z podpórką, a w przypadku reszty weszłyby nawet handicapy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2011, 13:36

Aker pisze:Trochę się pośpieszyłeś :P
Niby czemu, nie napisalem nic co nie mialoby odwzorowania w rzeczywistosci... faktycznie zapowaidalo sie nieciekawie - bo tak mozna opisac czerwo w 2min
a ikonki :lol: :lol: to przez to, ze wyniki spotkan mnie juz smiesza co poniektore...
Malaga zbyt pozno zaczela grac... -70

na dziisaj aby zaspokoic nalog, chociaz sam w to nie wierze, ze wejdzie .... Chelsea, Fenerbahce

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lut 2011, 14:47

Jakieś typy na ligę mistrzów/ligę europejską? Zastanawiam się nad Napoli, Barcą i Benficą.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 lut 2011, 14:55

Arwin pisze:Jakieś typy na ligę mistrzów/ligę europejską? Zastanawiam się nad Napoli, Barcą i Benficą.
LM bym nie tykal. W LE najlepsze mecze to chyba:

Rubin - Twente 1
Rangers - SCP 1
Besiktas - Dynamo 1
YBB - Zenit 2

Ja bym jednak grubszej kasy w tym tygodniu raczej nie stawial :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 lut 2011, 15:03

Wczoraj utopił mnie Lopo i trzy punkty Deportivo :maruda: A już było tak pięknie :roll: Za pięknie. Faza pucharowa LM jest pokręcona, dodając do tego pokręcony sezon w sumie osiąga się narastający dystans do bukmacherki :lol: Jeszcze trochę i zacznę twierdzić że lepiej się dobrze urżnąć niż obstawić. Co w żołądku to moje, a kupony nie nadają się nawet na przegryzkę :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”