Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 17 mar 2010, 12:42
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 mar 2010, 13:00
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 17 mar 2010, 13:22
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 17 mar 2010, 14:28
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 mar 2010, 17:00
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 mar 2010, 17:09
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 mar 2010, 17:09
ja na awans reszte odpuszczam.Liczę na dobrą grę i przekonywujący wynik.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 mar 2010, 17:18
Ja co LM chciałem Arsenal i Inter, nie dlatego, że ekipy słabe czy coś tam. Wg. mnie styl Arsenalu i Barcy to zapowiedź świetnego widowiska, a Inter chciałem przez Figo, los tak chciał, że trafiła Blaugrana na Włochów gdy Judasza już nie było. Co nie zmienia faktu w razie awansu na obie drużyny chciałbym, żeby Barca trafiła.Magnum pisze:osobiscie licze na karnejednak wydaje mi sie ze bedzie 3-0 dla barcy. Bedzie to zupelnie inny mecz niz w Stuttgarcie, w poprzednim sezonie tez bylo 1-1 w cwiercfinale w monachium i 3-0 na CN.. no i potem bede drzal w piatek coby was nie wylosowac
jesli przejdziemy, to w polfinale/finale - spoko, ale jeszcze nie teraz
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 mar 2010, 17:43
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 mar 2010, 18:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 mar 2010, 18:41
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 mar 2010, 18:50
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 mar 2010, 18:54
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 mar 2010, 18:58
mam nadzieje, ze bede sie smial z tej wypowiedzi w majumistyk pisze:Watpie, zeby Arsenal doszedl do finalu, wiec trzeba kuc zelazo poki gorace
widzial to ktos? na kanonierzy.com pisza ale nigdzie tego nie widzialem pozatymArgentyński gwiazdor uważa, że największym zagrożeniem Barcelony na drodze do obrony zdobytego w zeszłym sezonie pucharu Champions League będzie Arsenal oraz Manchester United.
Duma Katalonii podejmie dzisiaj na Camp Nou VFB Stuttgart w ramach 1/8 finału Ligi Mistrzów. Bramkowy remis w pierwszym spotkaniu stawia hiszpańską drużynę w korzystniejszej sytuacji przed rewanżem. Zdobywca Złotej Piłki nie chce zbyt daleko wybiegać w przyszłość, ale już teraz postanowił wskazać drużyny, które mogą pokrzyżować ambitne plany Katalończyków.
Leo Messi szczególnie ciepło wypowiedział się na temat walczących na dwóch frontach podopiecznych Arsene'a Wengera. Argentyńczyk wyznał, że Arsenal wyznaje podobną filozofię futbolu co Barcelona, a tacy gracze jak Cesc Fabregas, czy Andriej Arszawin są zawodnikami z najwyższej światowej półki.
- Umiejętność rozgrywania piłki, prowadzenia ataku pozycyjnego sprawia, że Arsenal trzeba upatrywać w roli jednego z faworytów Champions League - powiedział 23-latek.
- Ich gra często przypomina mi futbol prezentowany przez Barcelonę. Kanonierzy grają piłkę rodem z Ameryki Południowej, a nie z Wysp Brytyjskich. Oglądanie tak znakomitych i wyszkolonych technicznie piłkarzy jak Cesc Fabregas i Andriej Arszawin jest czystą przyjemnością - zakończył Messi.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 mar 2010, 19:57
SąMagnum pisze:zeby nie robic offa sa juz sklady albo jakies nowe wiadomosci nt kadry?
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio