Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1070

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 wrz 2009, 16:45

i + oraz :]

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 wrz 2009, 16:48

y - "i"
e - "oraz" to chyba jakoś tak :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2009, 20:08

Nie trafiłem z tylko jednym nazwiskiem. Guti zdążył się wyrobić i zagra on, a nie Granero.

Fajny skład. Oby środek dał radę to będzie dobrze.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 wrz 2009, 21:36

skład dobry , pierwsze minuty tragedia , nie wiem czy nasi nie wstali 5 min przed meczem z głębokiego snu :x

później było tylko lepiej i lepiej (jednak nie jakoś wspaniale...) czego zwieńczeniem była ostatnia akcja , ładna też przewrotka Benzemy , dobrze dzisiaj gra Francuz.

druga połowa , strzelamy szybko 4 brameczki i po meczu ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2009, 21:39

Znowu beznadziejna pierwsza połowa, czyli nic nowego.

Kaka' po świetnym występie w weekend póki co traci prawie wszystko. Benzema nawet nieźle się pokazuje, czyli u niego jest postęp. Byle druga połowa tradycyjnie była lepsza. I niech pojawi się te nasze 20 minut dobrej gry, w których to rywale nie mają szans i Real rozstrzyga mecze, bo nie można patrzeć jak chłopaki nie ogarniają pressingu rywala.

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 30 wrz 2009, 21:40

ałaaaa, boli oglądanie tej drużyny; to jest jakaś kara; nie mam okazji widzieć meczów ligowych, ale jeśli tak grają to kondolencje...
nie wiem po jakiego wała są te rotacje, nie wiem co robi taki Gago na boisku, nie wiem co robią ci ludzi na trybunach, że słychać tylko 3 tys. przyjezdnych..?!
ile czasu im trzeba, żeby zacząć coś grać?? niech powinie się jakiś mecz z Sevillą, z kimś tam jeszcze, to prasa ich zeżre żywcem, a wtedy będzie tylko trudniej; nie chce być złym prorokiem, ale Pellegrini długo miejsca nie zagrzeje (pewnie tak z rok, bo tyle będzie trwała wiara w to, że coś się zgarnie...obym się mylił)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2009, 22:37

Mecz oglądałem mniej więcej do 70 minuty. Potem padł mi tuner a żadnej transmisji w necie nie chce mi się już odpalać.

Pierwsza połowa bardzo słaba w wykonaniu Realu. Gra bez pomysłu, bez koncepcji jakoś tak. Dość swobodnie pozwalacie rywalowi grać piłką. Marsylia ładnie grała w destrukcji i poza uderzeniami z dystansu Ronaldo praktycznie nie stwarzaliście zagrożenia (Benzema fajna przewrotka a wcześniej miał okazję, ale i tak był spalony).

Mecz był generalnie wyrównany do pewnego momentu. Ronaldo wykorzystał świetne podanie Pepego (dobrze odmieniłem? :lol: ) no a potem kluczowy moment. Sam nie wiem czy należał się karny. Nie twierdzę kategorycznie, że nie bo wejście było ostre, ale jednak koleś trafił w piłkę :think: Sędzia dał karnego i jeszcze wyrzucił zawodnika z boiska - spory pech Marsylii. Trzecia brameczka super, ale w takich okolicznościach niewątpliwie łatwiej o takie zagrania.

Real zagrał tak jak się spodziewałem. Wynik będzie lepszy od gry. Zobaczymy jak się spisze Sevilla w weekend. Nie nastawiam się na stratę punktów Realu, ale chyba tylko dlatego, aby się nie rozczarować :P

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 wrz 2009, 22:44

druga połowa , strzelamy szybko 4 brameczki i po meczu ;)

byłem blisko ;) świetna druga połowa w moim odczuciu , na pełnym luzie ładujemy 3 bramki do tego dochodzi 20 szans zmarnowanych przez Igłe i reszte :roll: trochę słabiej dziś w defensywie tylko...

Raul kolejny mecz tragedia ...
CR9 kontuzja , mam nadzieję że nic poważnego , bo w sobotę prawdziwy sprawdzian pokazujący naszą siłe.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2009, 22:49

Standard, czyli długie okresy słabej gry, w pewnym momencie Real przyspiesza i idzie do zdecydowanego ataku, wpada parę bramek i jest po zabawie. Real tak gra w każdym meczu. Jak zacznie grać dobrze przez 90 minut to będą dwucyfrówki :P Teraz bardzo trudny mecz na Pizjuan i dobrze by było, gdyby Ronaldo był na to spotkanie gotowy w stu procentach. Uraz na pewno niepokoi.

Pepe znów jest świetny w tyłach i jeszcze dorzucił piękną asystę \o/

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 wrz 2009, 23:27

Uraz raczej nie jest bardzo groźny skoro strzelił z nim bramkę ;)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 paź 2009, 2:06

Smutno mi sie w niektorych momentach robilo, ze swiadomoscia ze taki Gago gra u nas w pierwszym skladzie, a w Marsylii na tym samym miejscu na boisku biega Lucho Gonzalez. Wydaje mi sie, ze jesli do konca roku Argentynczyk nie podniesie nagle poziomu swoich wystepow, to czeka nas zakup nowego srodkowego w lecie. A moze jakims cudem De la Red wroci do pilki? Ciekawe.

Ciagle duzo niedokladnosci w naszej grze, a defensywa wciaz jest daleka od monolitu - przeczuwam ze moze byc ciezko z Sevilla w niedziele.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 01 paź 2009, 9:15

RealFan pisze:Jak zacznie grać dobrze przez 90 minut to będą dwucyfrówki
Tak, tak. Bedą nie tylko dwucyfrówki ale mysle ze i trzycyfrowki. Hala Dzieci ciągle w natarciu. Jak widać plaga rm.com przenosi się też na inne strony.

A mecz? Klasyka. Karny z kapelusza. Absolutnie nic nowego. Tylko że wczoraj i bez karnego by wygrali. Marsylia to słabiutki zespoł z pajacem w bramce.

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 01 paź 2009, 9:26

Sam jesteś pajac, ciekawe co miał do powiedzenia przy tych strzałach/akcjach. Jesteś gorszy niż zaraza "nowych" fanów Realu.

RealFan tą wrzutę Pepe przez całe boisko nazywasz zrywem do ataku ? :zwała:

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 paź 2009, 10:29

Hala dzieci? kto tak jeszcze mówi? Poziom spada wraz z coraz bardziej wysublimowanymi nickami nowych użytkowników. Co do "zerwania się do ataku", określenie nie do końca trafione ale odzwierciedla sytuację, w której w kilka minut padły 3 gole.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2009, 11:26

Odzwierciedla? Tak średnio. Takich zrywów to próbował Real i w pierwszej połowie tyle tylko, że bez powodzenia. Udało się strzelić pierwszego gola no a potem chyba jednak kontrowersyjna decyzja arbitra (karny + druga żółta karta a wciąż uważam, że koleś trafił w piłkę i niejeden arbiter nie podyktowałby jedenastki) i w tym momencie mecz się skończył. W odstępie trzech minut piłkarze gości przeżyli szok po naprawdę dobrej I połowie no i Real jeszcze ich dobił, ale naprawdę trudno oceniać Real pod kątem gry po sytuacji w polu karnym.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”