W każdym razie skoro stać ich na Żabkę, to może by wpierw przeszli na lepszego dostawcę usług IT

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » dzisiaj, 11:05
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » dzisiaj, 11:06
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » dzisiaj, 11:23
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 11:24
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » dzisiaj, 11:28
czubatka
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » dzisiaj, 11:38
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 11:51
W Lublinie też wyburzyli i sprzedali deweloperowi i to w bardzo ruchliwym miejscu, gdzie jest jedna stacja w promieniu 2-3km. Jakieś przebranżowienie. Może czują, że z roku na rok coraz mniej będzie się opłacało iść w paliwa, a żeby zarabiać to stacje trzeba będzie przerobić pod prąd, wodór albo jeszcze coś innego.
Mr.Chris
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » dzisiaj, 14:17
Tak, najpierw Książulo i Wojtek, ale polegli chyba po jednym kawałku. Byli pozniej drugi raz i próbował kolejny zawodnik z ich ekipy, poszło lepiej ale nie pamietam czy wciągnal całą czy połowę.
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » dzisiaj, 14:39
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 14:51
Ja lubie delikatnie pikantne, ale to bardziej jako podkrecenie smaku i nie na tyle zeby wypalalo morde w srodku, bo wtedy to faktycznie nie ma sensu i zamiast jesc taka pizze, to mozna to wylac na kawalek chleba i sie tak samo zapychac.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 14:59
Generalnie lubię tylko lekko pikantne rzeczy. Kiedyś lubiłem kebaba mocno pikantnego, ale tylko w jednym punkcie, który już nie istnieje. Teraz większość pikantnych kebsów, które jadłem są pikantne przez sosy, a nie przez składniki. Ale i nie jadam ich zbyt często, więc nie mam zbyt dużego porównania i może gdzieś jeszcze jest jakiś pikantny, który by mi posmakował. Kuchnia meksykańska jeszcze czasami potrafi mnie zaskoczyć czymś mocno pikantnym co by mi smakowało, bo przepisy bardzo dobrze się komponują z naturalnymi składnikami/przyprawami.
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio