Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 10694

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
basson
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 121

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » dzisiaj, 17:04

Mr.Chris pisze:
dzisiaj, 16:47
Fajne na grilla
matt_ pisze:
dzisiaj, 16:38
Znam je, kiedyś u kogoś na grillu jadłem
Smaka mi na grilla narobiliście :witam: Trzeba się gdzieś wprosić na weekend xd szaszłyczki z piersią z kurczaka, cebulką, papryką, delikatnie zawinięte plastrem boczku + sosik od roleskiego wild west który doskonale imituje kentucky gold z kfc

Hannibal
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1129

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » dzisiaj, 17:37

basson pisze:
dzisiaj, 16:17
venomik pisze:
dzisiaj, 15:09
Jak pisał @1234 - sos ma być dodatkiem do potrawy, a nie dominować smak.
U mnie w lodówce jest tylko odpowiednik kentucky gold od roleskiego. Używam głównie do szaszłyków z piersią z airfryera. Sos i pizza zawsze mnie to śmieszyło. Jak niedobre musi być ciasto/składniki, że ludzie zalewają je czosnkiem czy keczupem. Dobra pizza nie wymaga żadnego sosu. Chyba, że idziesz na taką chamską lub kebaba bangladeskiego to nie ma wyjścia :D
btw. po 5msc poszedłem na ulubionego kebsa i kolejne podwyżki. było 39, jest 43. Chore. Zapakuje na wynos i robi się 45 xD Wolę chyba kupić cevapcici z lidla 500g za 15zł do tego sałata lodowa i sezonowe warzywa. Dla dwóch osób idealne porcje. Kebaba jedzą dwie osoby za 90, tutaj w dwójkę zjemy za 25.
Ogólnie oferta firmy jeśli chodzi o sosy i ketchupy to jest top. Polecam też musztardę z jalapeno kryjąca się pod nazwą Fire.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”