AS Roma (zbiorczy) - Strona 108

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 lut 2007, 9:14

Totnik_ASR pisze:a Spal wystawia podstawowy sklad
bo ja wiem?! Mexes i Chivu nie graja...
dla mnie to idealny moment zeby znow puscic kogos z dwojki Tavano Mirko od pierwszej minuty...a moze dwoch?! a co! jak grac to grac:P

I wiesz, nie dziwie sie ze Spal chce ten mecz wygrac... nie moze stracic dystansu do Interu...wbrw wszystkiemu, oni jeszcze chca Lige wygrac Totnik...
ja w to wierze! wierze ze Inter sie zachlysnie, a my bedziemy na tyle blisko zeby to wykorzystac...ale to bylby piekny czerwiec roku panskiego 2007...

ale na razie marzenia odstawmy na bok... zyjmy chwila...dzisiaj Empoli, damy rade..musimy!

Forza Roma!

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 17 lut 2007, 16:55

no i daliście...14 pkt. :) Z taką grą na Lyon....ehh

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 17 lut 2007, 17:04

Z taką grą na Lyon
a widziales ta gre ?? :roll: Mielismy caly mecz przewage i 3 slupki .. gra na szczescie nie byla zla co jest optymistycznym prognostykiem na Lyon... nie gralo 4 zawodnikow a Tottiego i De Rossiego sciagnal .. Lyon tez ostanio nie zachwycal wiec Roma nie jest na straconej pozycji. Mam nadzieje ze powalczymy chociaz Lyon jest faworytem...

co do Seria A to dla mnie po sezone juz od jakis 10 kolejek :)

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 lut 2007, 20:56

Nie mozna po jednej bramce mowic, ze Mirko wraca do formy... Owszem tez w niego wierze, ale nie badzmy takimi hura-optymistami. W dalszym ciagu twierdze, ze szkoda Shaby, aczkolwiek obecnie nasza sytuacja z napasnikami faktycznie nie jest zla.

Meczu z Empoli nie ogladalem, ale wynik mnie nie zaskoczyl... Jak juz wspominalem wczesniej Empoli uwazam za jedna z najwiekszych rewelacji sezonu, wiec w sumie nie ma co sie dziwic. Ciesze sie natomiast, ze piszecie, ze gra prezentowala sie dobrze. Na Lyon to dobry prognostyk - oni szczesliwie wygrywaja, my pechowo przegrywamy. Co do sytuacji w tabeli, to wprawdzie porazka, ale nie ma co rozpaczac. Interu i tak nie dogonimy, a nad Palermo jest bezpieczny dystans. Teraz tylko pelna mobilizacja na Lyon, FORZA ROMA!!!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 lut 2007, 8:46

Einar pisze:Nie mozna po jednej bramce mowic, ze Mirko wraca do formy...
nie zaczynaj... zaraz dojdzemy znowu do tego ze Miras to porazka, i niewypal...bez sensu;
widziales chociaz ten mecz w ktorym strzelil bramke?! jak gral?! dostal szanse od pierwszej minuty, i swietnie to wykorzystal...

Wczoraj Mirko zagral 45 minut...i niewiele brakowalo zeby znowu nas uratowal...pierwszy jego strzal, zostal wybity z lini bramkowej, a drugi wpadl do bramki, tyle ze sedzia nie uznal gola, bo Vucinic, podobno znajdowal sie na pozycji spalonej...troche szczescia wiecej, i dzieki Mirasowi udaloby nam sie wywiez 3 pkt z Empoli... a tu ludzie mowia ze on do formy nie wraca.. rece opadaja...

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 lut 2007, 11:12

dzienciol tez go lubie ale z ta forma to jescze nie przesadajmy.. napastnika rozlicza sie z bramek a Mirko narazie ma 1.. zgadzam sie ze malo gra ale ze wrocil do formy to bedzie mozna powiedizec jak zacznie regularnie strzelac tak jak to robil w Lecce .. aczkolwiek z tym moze byc problem bo Spal tak konsekwentnie uzywa taktyi z Tottim na szpicy ze chyb Mirko ma szanse tylko na bycie super - rezerwowym a tak ciezko strzelac seryjnie gole

meczu z Empoli nie wydzialem ale skoro piszesz ze stwarzal sytacjce to sie ciesze ze jego wartosc w ataku rosnie .. oby nastrzelal jescze do konca sezonu goli i go klub zatrzymal

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 18 lut 2007, 12:20

oj Interisci...wydaje sie Wam, ze wszystkie rozumy pozjadaliscie...
jeden udany sezon nie robi z druzyny potegi...
nie mowie tego na przekor, ale czuje, ze Milan zajdzie dalej w LM niz Inter ;F

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 lut 2007, 12:37

MaX_ASR pisze:oj Interisci...wydaje sie Wam, ze wszystkie rozumy pozjadaliscie...
Nie wiem jak inni, ale ja to czuję się już prawie jak Einstein. :mike:

Jeśli chcesz pisać o Interze, ewentualnie do internistów, to chyba nie jest najbardziej odpowiedni temat.

A Milan ma naprawdę dużą szanse dojść dalej niż Inter ... Celtic << Valencia. :think:

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 18 lut 2007, 13:10

Zgadzam sie w stu procentach z Totnikiem... Mozesz mi pokazac Dzieciol, gdzie napisalem, ze Mirko nie wraca do formy?

Swietna postawa naszej Primavery w Coppa Carnevale. Wczoraj zwyciestwo z Anderlechtem po karnych i awans do finalu. Nasi poobno mieli duza przewage, ale nie potrafili strzelic gola. W koncu w jedenastkach uratowal nas Pipolo broniac trzy karne :shock: No ale co tu sie dziwic postawie mlodych Giallorossich, z takimi gwiazdami jak Aleandro Rosi, Stefano Okaka, Della Penna czy Massimiliano Marsili to tylko zwyciestwo :P Jutro Genoa, FORZA ASR!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 lut 2007, 13:19

Tu Pitagoras :glass:

Milan ma szanse zajść dalej jak i każdy inny zespół, który gra teraz w fazie pucharowej.

MaX_ASR pisze:jeden udany sezon nie robi z druzyny potegi

jak już wczoraj pisałem z średnio-przeciętnych przeszliśmy na poziom średni. Forma idzie w górę :spoko:

Totnik_ASR pisze:Spal tak konsekwentnie uzywa taktyi z Tottim na szpicy ze chyb Mirko ma szanse tylko na bycie super - rezerwowym

No właśnie. Nie ma gdzie wsadzić Vucinica (nie wspominając o Tavano), więc Czarnogórcowi może być ciężko o gole. Zresztą on nigdy nie był superstrzelcem (inna sprawa, że grał w przeciętnym Lecce) który zdobywał po 20 bramek.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 lut 2007, 13:29

Einar pisze:Mozesz mi pokazac Dzieciol,
juz sie robi.

Nie mozna po jednej bramce mowic, ze Mirko wraca do formy

chyba trzeba uwazac na to co sie pisze, chyba ze masz tak zmienne poglady na przekroju 24 godzin

bo pozniej napisales:
Einar pisze:gdzie napisalem, ze Mirko nie wraca do formy?

ehhh

Totnik_ASR pisze:stwarzal sytacjce to sie ciesze ze jego wartosc w ataku rosnie
dokladnie...forma rosnie..tam bramka, tu troche pecha ma...przeciez nikt ani On ani Spal, ani JA, nie obiecywal ze od razu zacznie walic po 3 bramki w kazdym meczu...Totti tez wczoraj nie strzelil?! i co?! i niewypal?! brak formy?! smiem twierdzic, obaj grali po 45 minut, Mirko zrobil wiecej na boisku niz Francsesco... to ze napastnika rozlicza sie z bramek to sie zgodze, ale skoro bramki nie strzelil wczoraj nikt, rozliczam z tego co sobie stworzyli... i taka jest brawda ze Miras poczyna sobie coraz lepiej...

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 18 lut 2007, 13:34

Alez skad... Napisalem tylko, ze wierze w Mirko i w jego powrot, ale po jednym trafieniu nie mozna mowic, ze wraca do formy. Co nie znaczy, ze nie wraca.

Zeby nie bylo OT:

Houllier mowi, ze Roma zrobila na nim duze wrazenie i szanse na awans w dwumeczu z Lyonem ocenia na 50:50. Chyba nieco pesymistycznie :P

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 18 lut 2007, 13:35

Uuu dawno tu nie byłem....ale widzę że kibiców interu wyrosło jak młoda trawa na wiosnę...tylko szkoda że jak nie będzie wyników nie będzie też kibiców hrhrhrrhrrh.
A teraz do sedna sprawy...Inter mistrzostwo ma w kieszeni nie czarujmy się Roma musi skupić się na LM a i tam będzie ciężko coś ugrać...ale wiara umiera ostatnia i myślę że lyon odpadnie po meczach z nami.

ps:Pozdrawiam Romanistów wszystkich :D

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 lut 2007, 13:47

Einar pisze:po jednym trafieniu nie mozna mowic, ze wraca do formy. Co nie znaczy, ze nie wraca.
:lol: zakreciles teraz jak kombinerki..to w takim razie wraca czy nie?!

Einar pisze:ze Roma zrobila na nim duze wrazenie i szanse na awans w dwumeczu z Lyonem ocenia na 50:50. Chyba nieco pesymistycznie Razz
pesymistycznie czy nie, ale kazdy by tak powiedzial, z grajac z byle kim..wiadomo to sa slowa dla prasy, tv..... jakby to wygladalo jakby powiedzial ze wygrana maja w kieszeni, alebo jada tylko po to zeby sie na trawie polozyc bo i tak nie maja szans..

Lyonu nie ma sie co bac....bo kogo?! brakuje nam czegos?! z reszta do tego jest inny temat, ale to takie male nawiazanie :P

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 18 lut 2007, 13:58

dzieciol pisze:
Einar pisze:po jednym trafieniu nie mozna mowic, ze wraca do formy. Co nie znaczy, ze nie wraca.
:lol: zakreciles teraz jak kombinerki..to w takim razie wraca czy nie?!

Kombinerki? :o No dobra, to znaczy, ze po jednym golu nie wiadomo czy wraca, nie wiemy czy wraca, nie mozemy okreslic czy wraca, nie jestesmy pewni czy wraca, a wszystko okaze sie w najblizszym czasie. To chcialem powiedziec. Tyle. I skonczmy wreszcie ta bezcelowa dyskusje, bo i tak do niczego nie dojdziemy, a klotnie nie maja sensu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”