AC Milan (zbiorczy) - Strona 108

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 31 sie 2005, 18:45

A ja chciałbym żeby odszedł Sheva do Juventusu, najlepiej na wymiane za Del Piero. No i jeszcze Nesta za Blasiego. Tylko co to zmienia?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 19:00

Snipp_ jak narazie niby Moggi ustalił ze Juve ma definitywnie Abbiatiego za Buffona. Witam Gigi :wink: Ponoć gadaja Zambrotta za Simica ale Milan sie wacha. Zobaczymy co z tego będzie. :lol: :wink:

To było by wspaniałe zakonczenie piekne i nie wiarygodne [Chivu] ale mało prawdopodobne ...

14 baniek niby ? Roma tyle nie dostanie już za niego. A dała 18 czy 18 dostała by 14 i Kaładze wartego z 8 może. Mam dośc juz także sie nie rozpisuje. ...

Po 19:00 ale i tak jak cos to potwierdzenie beda napływac z całego świata do 0;00 :twisted:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sie 2005, 19:04

Hehe no mozna juz miec dosc ale takie zakonczenie z chivu to by byl prawdziwy happy end :lol: Nie no fakt maloprawdopodobne to jest ale sie zobaczy i tak :twisted:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 19:13

JAk podają włoskie serwisy mercato zostało zamknięte i nikt już nie przyjdzie ani nie odejdzie. Wszyscy, którzy się tak gorączkowali dzisiaj mogą wyjść na świeże powietrze i nim pooddychać. Satysfakcja gwarantowana.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 19:57

Dobra, a teraz oświećcie mnie, bo przyznaje się bez bicia, że nie wiem jak to jest :lol: Jeśli teraz, np. Juve poda, że kupiło Mancini'ego((teraz to znaczy godzine po zakończeniu okienka) to będzie on piłkarzem Starej Damy?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 31 sie 2005, 19:59

bagg pisze:Dobra, a teraz oświećcie mnie, bo przyznaje się bez bicia, że nie wiem jak to jest :lol: Jeśli teraz, np. Juve poda, że kupiło Mancini'ego((teraz to znaczy godzine po zakończeniu okienka) to będzie on piłkarzem Starej Damy?
Jesli kontrakt podpisali przed 19.00 to jak najbardziej ,bedzie on piłkarzem Juve

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 20:02

Ale czemu Wy sie tak tej 19 uczepiliście ?? Przeciesz moga sobie teraz siedziec w Cafe Milanello jarać blanty popijac dziń i rozmawiać o sumach odstepnego. Godzina 0;00 chyba jest godzina zero ? :lol: 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 sie 2005, 20:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale czemu Wy sie tak tej 19 uczepiliście ?? Przeciesz moga sobie teraz siedziec w Cafe Milanello jarać blanty popijac dziń i rozmawiać o sumach odstepnego. Godzina 0;00 chyba jest godzina zero ?

no właśnie ja nie wiem jak to wkońcu jest :? wszędzie piszą, że WIELKI THE END od 19.00, ale chyba do końca sierpnia to do godziny 0.00 ;)

P.S. Zaza jakby blanty palili to jeszcze mogłoby się okazać że jest Juventus Roma i A.S. Turyn :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 20:11

Bagg na fazie mogą ciekawe umowy podpisać :lol: :wink:

Może sie jeszcze coś wydarzyć ale to już sie wydarzyło tylko my o tym nie wiemy. :roll: także umowy już podpisali dawno Ci co mieli podpisać :twisted: a oficjal może byc nawet o 22:00 :wink:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 22:06

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale czemu Wy sie tak tej 19 uczepiliście ?? Przeciesz moga sobie teraz siedziec w Cafe Milanello jarać blanty popijac dziń i rozmawiać o sumach odstepnego. Godzina 0;00 chyba jest godzina zero ? :lol: 8)
Zaza widze, że znowu popisujesz się woją wiedzą... bardzo mnie ciekawi jaki transfer przeprowadzisz o 0.00, chyba sprowadzisz Chivu do swojego zespołu w fifie....masz już w nim Oddo??? no może dokup Cassano na pewno strzelisz nim kilka bramek.
Heh śmieszny jesteś nazywasz ludzi insektami a am masz mierne pojęcie o mercato...tak się nim gorączkowałeś, że zapomniałeś do której trwa hehe

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 31 sie 2005, 22:21

Simonek pisze:Zaza widze, że znowu popisujesz się woją wiedzą... bardzo mnie ciekawi jaki transfer przeprowadzisz o 0.00
No wiesz Simonek, prezesi i działacze największych klubów nie muszą chodzić spać po Dobranockach w TVP. Wiem, że dla kogoś takiego jak ty może to być niewyobrażalne, ale cóż...
W tak gorących chwilach liczy się każda minuta i do transferu może dojść nawet na kilka sekund przed godziną 0.
Simonek pisze:a am masz mierne pojęcie o mercato...

No nie wiem który z was ma mniejsze pojęcie o mercato i w ogóle o futbolu...:?: Ty czy Zaza... :think:
No tak... Zapomniałem... Przecież wystarczy porównać liczbę postów i wypowiedzi :hardkor:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 23:12

Tak Void mercato do 24 hahahahha
Weź sobie raz na zawsze wbij do pustej głowy, że transfery można było przeprowadzać, ale do 19!!!!!!!
I dalej porównuj liczbe postów i wypowiedzi heheh
Żenujący poziom... :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 23:35

Simonek dla mnie mercato zakończyło sie w momęcie gdy Milan odrzucił oferte "Czerwonego Romka" opiewajacą na 100 milionów euro za zdobywce Złotej Piłki "France Footbal" a mimo tego do rossonerich zawitał najlepszy napastnik młodego pokolenie na półwyskie i nadzieja całych Włoch - Alberto Gilardino młody szybki skuteczny i zdyscyplinowany. A co najważniejsze to on bedzie siłaAzzurich na MŚ. Drugim takim momectem konca okna było to gdy trykot rossonerich przywadziła nastepca Nedveda w reprezentacji Czech i piłkarz ktory juz powoli przećmiawa w ojczyżnie Pavla - Marek Jankulovski 8) "Człowiek który lewa noga moze gwożdzie wbijać" :wink:

To tyle :p Bo ja im dziekuje za to że mi nie zrobili wody sciagając jakiś ... a sam wiesz :p

GRAZIE SILVIO ZA "DOTRZYMANIE SŁOWA" 8) :wink:
**FORZA MILAN**

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 31 sie 2005, 23:52

To się nazywa dobra mina do złej gry...a w Wiśle sporo wody upłynie zanim Jankulovski zbliży się do poziomu Pavla...naprawde to porównanie jest zupełnie nietrafione. Jak się zastanowisz to sam to przyznasz...
Chociażby Nedved potrafi grac w środku a Udinese Calcio to nie jest klasowy zespół i w porównaniu z Lazio w którym grał Nedved wypada słabo.
Zobaczymy jak się zaprezentują Gilardino i Jankulovski w tym sezonie
...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 0:14

Dobra mina do złej gry była w mecz na wodzie w Ascoli. :lol: A do transferów miałe zawsze dobra mine bo mnie nie zawiedli. I wszystko.

Wiesz Nedved może grać w środku i owszem ale my mamy Kake' tam 8) a Marek może grać i w obronie i pomocy czego Nedved raczej nie może.

Zreszta po tech wszytskich plotach mówiacych że Juve kupi Czech można sie tylko smiać. Marek wie że jak chce wygrac LM dobrze trafił. Tak było z Pippo któregobramki w LM były na wage złota - tak było w Rivaldo który zawiódł ale wygrał Champions League w swej karierze z Milanem. I będzie z Jankulovski. 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”