Liverpool (zbiorczy) - Strona 1071

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 lip 2024, 11:34

Ten Thuram to podobno bardziej 8 niż 6. Taki profil Gravenbercha.
Sergek pisze:
29 lip 2024, 11:08
Czy taki w ogole istnieje i jest w klubie z ktorego moglibysmy go wyciagnac
No kurde, raczej. Tak myślę, że 90% drużyn na świecie gra defensywnym pomocnikiem, kwestia namierzyć odpowiedniego z potencjałem i sypnąć gotówka. Od czegoś tych scoutów mają w klubie, co? Chyba że też wszyscy odeszli z Kloppem i dalej szukają chętnych na olxe hehe.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 lip 2024, 11:36

No wiesz dobrze ze chodzilo mi o takiego right player hehe.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4409
Kibicuję: AC Milan

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 lip 2024, 11:57

Kalvin by się nadawał wg Was?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 lip 2024, 12:04

Tak z marszu do pierwszego skladu

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 987

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 29 lip 2024, 12:10

Eyesmon pisze:
29 lip 2024, 11:23

Niezły jest imho Khéphren Thuram no ale on już do Juve poszedł
Młodsza wersja Rabiota.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 lip 2024, 9:26

Mniej wiiecej rok temu o tej porze (-2tyg), Livempoor był gotów wyłożyć +100 mln funtów brytyjskich szterlingów na murzyna z Ekwador. No to jak to nie był jakiś spin propagandowy FSG, żeby uciszyć kibiców, ewentualnie jeśli to nie była jakaś niskooprocentowana pożyczka bankowa, której ostatecznie nie zaciągnęli, a oferty już nie ma, no to ja się pytam gdzie są te pieniądze? :)

I jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe o spin doktorach od PRu. No bo jest jeszcze taka możliwość, że +100mln funtów brytyjskich szterlingów to nie jest wystarczająca suma pieniędzy żeby kupić jakiegoś sensownego DMa. No ale szanujmy się. Żeby zrobić upgrade względem Endo to myślę że nawet połowa tego by wystarczyła.

Gdzieś miałem parę twittow z wiosny tego roku, jak te Pearce sprzedawały nam drętwa propagandę że nowy manago będzie miał potężny budżet transferowy. :D

FSG trafiło jackpota z Kloppkiem jak im Slot nie pyknie, to przy takich inwestycjach w skład budzimy się w 2015 roku szybciej niż później :witam:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 lip 2024, 10:10

masacra pisze:
30 lip 2024, 9:26

xd

Ja to się jeszcze wstrzymam z większym komentarzem, myślę, że coś się wydarzy, ale powoli faktycznie zaczyna pojawiać się znajomy smród nicnierobienia

Powiem jedynie, że ta dyskusja o 6 mnie już mocno mierzi - generalnie zgadzam się, że w tym roku faktycznie na pierwszy rzut oka średnio wygląda sytuacja z tymi zawodnikami, ale coś IMO musimy zrobić. Jak nie ma right player to trzeba wziąć takiego, z którego można zrobić coś więcej. Bo my takiego w ogóle nie mamy.

Tym bardziej, że ostatnie lata to patrzenie na jakichś Tchouamenich czy Caicedów - ani nie mamy na nich wystarczającego pulla, ani nie mamy możliwości dania tygodniówki, jaką dadzą im inni. Więc zafiksowujemy się na legendarnym right playerze, ale wtedy też mamy konkurencję z którą ciężko nam walczyć. 100 IQ

A finansowanie dlugiem to bylo na Szoboszlaia, panie, dwa kredyty na jedno okienko?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 lip 2024, 20:04

masacra pisze:
30 cze 2024, 8:56

Generalnie to wiadomo, że nie ma potrzeby zwracać uwagę na plotki odkąd wrócił Edwards, bo będzie tak jak z trenerem. Czyli media swoje, a jak przyjdzie co do czego to w ciągu 48h od pojawienia się pierwszego info o jakimś piłkarzu będzie deal done. Ale mimo to ta nawałnica medialna o Gordonie w Liverpoolu mnie fascynuje.
Chłopaczek jest takim Shaun Wright-Philips w prajmie max, najlepiej dla siebie, może Jermaine Pennant w prajmie jak ma słabszy okres, no z bardziej współczesnych to Alex Iwobi +5 szybkość. Gra na lewej stronie ataku, gdzie Liverpool ma Diaza - najlepszego atakującego zeszłego sezonu, tak przekrojowo w klubie + Gakpo + Jote. Bylby to transfer z kategorii tych luksusów niepotrzebnych, na które może sobie pozwolić klub cierpiący na nadmiar gotówki do wydania, na co biedapoolek się chyba nie łapie. Szczególnie biorąc pod uwagę, że na DM dalej jest tylko potężny Wataru Endo, a na prawej stronie starzejący się Salah. Także nie wiem kto stoi za puszczaniem tego info do mediów ale trochę śmiesznie.
Staveley teraz mowila w wywiadzie ze jednym z sukcesow ostatnich miesiecy bylo niestracenie Gordona na rzecz Liverpoolu bo za nim gonilismy. Wiec widac faktycznie goniilismy te niepotrzebne luksusy XD

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 lip 2024, 21:47

No to jeśli rzeczywiście jakieś tam podchody robili to wygląda mi na to, że Hughes tym transferem chciał zrobić sobie statement jako nowy dyr sportowy. Co zbyt dobrze o nim nie świadczy imo. Bo jakiegokolwiek sensu w wywalaniu furgonu siana na lewego atakującego po prostu nie ma.

Lewy atak, prawa obrona i ofensywny pomocnik to 3 (4?) najlepiej obsadzone pozycję w zespole. I to zarówno pod względem ilościowym jak i jakościowym. Dlatego te plotki do mnie nie trafiały, bo po prostu nie dopuszczałem do swiadomosci że ktoś tam w klubie może być tak durny lol

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 lip 2024, 23:09

No ja w to wierzylem i nie mam nic przeciwko bo sredni miszmasz w ataku sobie stworzylismy. Nie wiem co o tym sadze i nie o to chodzi ale myslalem ze chociaz mamy jakis proaktywny plan sprzedania kogos. A tu raczej tego proaktywnego planu sprzedazy nie mamy i moze faktycznie byla oportunistyczna chec skorzystania z sytuacji Newcastle XD

No ale smiesznie to okienko sie uklada na razie. Bylismy wyraznie 3 zespolem poprzedniego sezonu a tu nie czuc zadnej wiekszej potrzeby rozwoju sie. Tzn. to mnie tak nie dziwi ale myslalem ze zmiana trenerska wymusi troche wiecej ruchow. I co tam pewnie bedzie ale strzelam w jakis jeden taki sobie ruch a potem juz bedzie too late in the window albo no value on the market.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2402

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 lip 2024, 23:12

moze brali wtedy pod uwage odejscie diaza, bo jakis czas sporo sie o tym mowilo

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4005

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 30 lip 2024, 23:56

Sergek pisze:
30 lip 2024, 23:09
No ale smiesznie to okienko sie uklada na razie. Bylismy wyraznie 3 zespolem poprzedniego sezonu a tu nie czuc zadnej wiekszej potrzeby rozwoju sie. Tzn. to mnie tak nie dziwi ale myslalem ze zmiana trenerska wymusi troche wiecej ruchow. I co tam pewnie bedzie ale strzelam w jakis jeden taki sobie ruch a potem juz bedzie too late in the window albo no value on the market.
To w przyszłym sezonie znowu walka o Top 4. Pytanie tylko z jakim skutkiem?

olivstone
Skład B
Skład B
Reputacja: 4
Kibicuję: FC Barcelona

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olivstone » 31 lip 2024, 12:13

matt_ pisze:
30 lip 2024, 23:56
Sergek pisze:
30 lip 2024, 23:09
To w przyszłym sezonie znowu walka o Top 4. Pytanie tylko z jakim skutkiem?
myślę że mamy szansę na top 5 ale myślę że top 3 jest poza naszym zasięgiem

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 lip 2024, 12:18

Mysle ze jak celem mialoby byc Top 5 to robimy cos bardzo nie tak XD
masacra pisze:
30 lip 2024, 21:47
No to jeśli rzeczywiście jakieś tam podchody robili to wygląda mi na to, że Hughes tym transferem chciał zrobić sobie statement jako nowy dyr sportowy. Co zbyt dobrze o nim nie świadczy imo. Bo jakiegokolwiek sensu w wywalaniu furgonu siana na lewego atakującego po prostu nie ma.

Lewy atak, prawa obrona i ofensywny pomocnik to 3 (4?) najlepiej obsadzone pozycję w zespole. I to zarówno pod względem ilościowym jak i jakościowym. Dlatego te plotki do mnie nie trafiały, bo po prostu nie dopuszczałem do swiadomosci że ktoś tam w klubie może być tak durny lol
Wiecej, mielismy zaplanowane medyczne w Lipsku na wypadek jakby doszlo do skutku - NUFC kupuje Gomeza za 45 mGBP a my Gordona za 75 mGBP jak niesie wiesc gminna. Tylko znalezli inny sposob na PSR.

No i wlasnie Gomez jest odejsc, info z kolejnego zrodla sprzed chwili. Pojawialo sie juz wczesniej.

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 132
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 31 lip 2024, 13:13

Kolejny skrzydłowy, a DM nadal brak .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”