Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1074

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 04 paź 2009, 22:03

peepe pisze:Jak to jest, z ejak wygrywamy to putki jakos sie tu nie wypowiadaja? :lol:
Może dlatego, że wcześniej graliście ze średniakami, a teraz gracie szlagier z Sevillą. A taki mecz trzeba oglądać, i też coś o nim napisać.

Co do meczu, to jest bardzo dobry - świetnie się go ogląda. Tylko dlaczego Sevilla nie wygrywa 2:0, to wie chyba tylko Iker, który dokonał niemalże cudu w ostatniej minucie 1 połowy.

E: Jak przed chwilą Perotti nie strzelił bramki, to chyba nawet on nie wie.. :shock:
Ostatnio zmieniony 04 paź 2009, 22:06 przez Cloud, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 paź 2009, 22:06

Cassilas :rydzyk: widzieliście to?! Buffon może mu buty wiązać :0

Pepe i 1:1
Ostatnio zmieniony 04 paź 2009, 22:07 przez Etus2, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 paź 2009, 22:07

Etus2 pisze:dla takich typów jak Perotti nie powinno być miejsca na boisku jebany napinacz ...
Musiał sie wk... na Ramosa wg. przepisów wykartkowal go tak po 30 minutach, a on nadal na boisku. Dostało sie Marysi, bo słabo gra i chcial go zmobilizować.
peepe pisze:Jak to jest, ze jak wygrywamy to putki jakos sie tu nie wypowiadaja?
No trzeba być maniakiem, żeby szukać po necie transmisji Realu z Tenerife czy Xeraz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 22:09

Perotti miał piłkę meczową. To nie była nawet setka, ale bardziej pięćsetka, ale cóż. Real wyrównuje i mamy deja vu...

Będzie jeszcze ciekawie i powtórzę to co zwykle. Grając tak nieskutecznie Sevilla tego nie wygra.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 paź 2009, 22:10

Musiał sie wk... na Ramosa wg. przepisów wykartkowal go tak po 30 minutach, a on nadal na boisku. Dostało sie Marysi, bo słabo gra i chcial go zmobilizować.

Przestań się ośmieszać panie "zjadłem wszystkie rozumy" :?

Schodzi Benzema wchodzi Igła , francuzowi chyba się Lyon z Realem pomylił ...

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 04 paź 2009, 22:23

Mentor pisze:Grając tak nieskutecznie Sevilla tego nie wygra.
mam nadzieję, że się nie pomylisz

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 paź 2009, 22:29

Etus2 pisze:Przestań się ośmieszać panie "zjadłem wszystkie rozumy"
Rozwiń tą swoja długa wypowiedź. :wink:
Nie wiem 31-32 minuta Diego dziubnął sobie pilke(wg. mnie) i został sfaulowany przez Ramosa, sedzia nie odgiwzdał faulu czyli dalej idac brak kartonika.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 paź 2009, 22:45

Nie wiem 31-32 minuta Diego dziubnął sobie pilke(wg. mnie) i został sfaulowany przez Ramosa, sedzia nie odgiwzdał faulu czyli dalej idac brak kartonika.

uuu dobrze to zauważyłeś masz jeszcze jakieś trafne spostrzeżenia ? i nst razem podawaj z sekundami , a wypowiedzi nie rozwinę szkoda klawiatury dodam tylko że jeżeli tamta wypowiedz to była riposta to naprawdę nie udana :(

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 paź 2009, 22:52

wygrał lepszy,jestem zły,ie mogę się doczekać kolejnych meczów, ta porażka bardzo mnie zirytowała. zawiódł Kaka, zawiódł Xabi i Benzema, krycie przy traconych bramkach komiczne. Mam nadzieję, że za rok Negredo będzie biegał w naszej koszulce
Ostatnio zmieniony 04 paź 2009, 22:55 przez Pelart, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 paź 2009, 22:54

Jakos bylem pewien ze bez C Ronaldo Real nie wygra, a ze Sevilla ostatnio gra dobrze polasilem sie na 1. Troche kaski wpadlo :D

Co do meczu to Real byl slabszy od Sevilli ktora zasluzenie wygrala. Perotti oraz Navas swietnie sobie jezdzili z obrona gosci.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 paź 2009, 22:56

Zdecydowanie :]

Druga połowa trochę bardziej wyrównana, ale w przekroju całego spotkań Sevilla była bezsprzecznie dużo lepszym zespołem. Gdyby nie Iker nie byłoby emocji do końca. Jestem bardzo mile zaskoczony wynikiem bo o ile nie spodziewałem się szczególnie dobrej gry Realu o tyle wątpiłem w możliwość zwycięstwa gospodarzy.

Nie śledzę za bardzo poczynań Sevilli (poza wynikami oczywiście), ale Navas chyba poprawił się trochę. Wcześniej sprawiał wrażenie trochę takiego jeźdźca bez głowy. Dzisiaj bardzo ładny mecz.

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 04 paź 2009, 22:58

Bienias pisze:Perotti oraz Navas swietnie sobie jezdzili z obrona gosci.
ja tam żadnej obrony nie widziałem. Zwycięstwo Sevilli zasłużone. Real zbyt statycznie o obronie nie wspomnę

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 paź 2009, 23:03

W Realu podobał mi się Casillas - niektóre piłki,które dziś wyjął zahaczają o Archiwum X...Natomiast w Sevilli niezłe wrażenie po sobie (szczególnie w pierwszych 45') pozostawił Perotti - będą z niego ludzie...w ogóle w Sevilli można się wybić (ot Ramos czy Alves),a w kolejce już czekają następni (takiego Fazio to już nawet komentatorzy z C+ znają,a chłopak jeszcze nie łapie się do pierwszej 11).

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 paź 2009, 23:08

@Realfan chyba za bardzo przeceniasz chyba poki co swoj zespol. Ogladalem kazdy wam mecz w tym sezonie (oprocz Zurichu) i zeszlym i naprawde, ja duzej roznicy nie widze. Mieliscie grac pilka, a czesto macie mnie posiadanie pilki niz przeciwnik. Przyszedl pierwszy silny przeciwnik w tym sezonie i byl dramat. Dzisiaj Sevilla duzo lepsza i powinna wygrac wyzej, ale Iker fenomenalny.

Marcelo :jupi: Niezly wiatrak z niego dzisiaj Navas zrobil.

Sevilla wiceliderem 8)
Ostatnio zmieniony 04 paź 2009, 23:12 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 paź 2009, 23:08

Perotti powinnien wylecieć za ten wybryk :?

Jestem ciekawy co powie nasz trener o meczu , zadałbym mu pytanie na konferencji "Czy nie zostawił Pan czasem defensywy w Madrycie?"

Jedyne co można powiedzieć to to że z obecnych napadziorów najlepiej gra Higuain i to on powinnien grać w pierwszym składzie , Benzema myli chyba Lyon i Madryt bo widać że nie przykłada się , a Raul znowu biega za tą piłką jak pies cały mecz a jak już dostanie ją to brakuje mu szybkości,zwrotności i kreatywności by coś z nią zrobić , serce na boisku zostawia ale to trochę za mało ...

Pomoc również tragedia , niech Lass już wraca i niech lepiej reszta się weźmie do roboty bo Xabi , Guti i Granero kompletnie bez formy... szczególnie ten ostatni gra padake w porównaniu z pretemporadą.

W obronie przydałby się ktoś na lewą , Taiwo by mogli ściągnąć , chłopak jest ciężki do przejścia co udowodnił w meczu np. z nami ostatnio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”