Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 13 sie 2024, 10:27
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 13 sie 2024, 11:53
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 sie 2024, 12:10
Sergek
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 13 sie 2024, 13:50
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 sie 2024, 13:52
matt_

Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 sie 2024, 13:55
A to nie jest też nic nowego. Kiedy w składzie nie było zdrowego obrońcy w 20/21, kwestię transferów podniósł Robertson. Van Dijk też już raz o tym mówił. Wydaje mi się też, że Salah mógł coś takiego też publicznie wspomnieć.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 sie 2024, 15:41
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 13 sie 2024, 16:05
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 sie 2024, 18:08
XD to jest tak niesamowita logika i mozna by sie z tego smiac, jakbysmy juz tego nie mieli w praktyceIt is not a far-fetched conclusion to reach that some of Liverpool's conservatism this summer rotates around what might happen in the next one.
Replacing a large chunk of the spine of the squad will be a taxing and expensive challenge.
[@MelissaReddy_]
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 sie 2024, 18:12
W skrócie to jest tak, że rok temu Liverpool sprzedał jedynego stricte defensywnego pomocnika w klubie i zastąpił go starszym Japończykiem, który miał być opcja na przeczekanie bo wszystkie cele transferowe zeszłego lata nam odjechały. Dlatego narracja była (rok temu), żeby nie panikować i nie robić głupich ruchów, lepiej poczekać i kupić odpowiedniego piłkarza w tym roku. No ale chyba nie pyknie znowu.Tennessee pisze: ↑13 sie 2024, 16:05To jak to jest? piłkarze sami wychodzą do mediów, albo w ogóle organizują konferencję/wywiady gdzie poruszają sprawy transferowe? czy może po prostu są o to pytani przy każdej okazji i zawsze trafi się ktoś kto opowie jak bardzo mu brakuję transferów? Nie wiem, tylko pytam.
To chyba 3 okienko z ostatnich 4 w którym ruszamy z ofensywa transferowa za rok. Nie mogę się doczekać
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 sie 2024, 18:20
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 13 sie 2024, 18:39
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 sie 2024, 19:10
No ale masz wywiad i dziennikarz chce wyciągnąć od Ciebie jak najwięcej informacji to pyta Cię o transfery. Możesz oczywiście odpowiedzieć "to nie moja brocha" albo jak van Dijk "na pewno pracują za kulisami" (bez tamtego zdania wcześniej), ale widocznie coś ich tknęło. Raczej nie powinni tego mówić, wybrali mniej bezpieczną opcję, jednak ja nie mam do nich pretensjiTennessee pisze: ↑13 sie 2024, 16:05To jak to jest? piłkarze sami wychodzą do mediów, albo w ogóle organizują konferencję/wywiady gdzie poruszają sprawy transferowe? czy może po prostu są o to pytani przy każdej okazji i zawsze trafi się ktoś kto opowie jak bardzo mu brakuję transferów? Nie wiem, tylko pytam.
matt_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio