Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2011, 18:07
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 maja 2011, 18:07
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 11 maja 2011, 18:08
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2011, 18:13
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=52208Wilmore podaj linka do tego artykułu.
Nigdy nie znałem się na włoskim prawie i łykałem to, co mi mądre głowy z acmilan.pl mówiły, ale ten cytat powyższy sugeruje mi, jakby odejście kogokolwiek ze składu było wymagane do przyjścia kogokolwiek spoza UE. No ale ja się nie znam, taką mam tylko małą wątpliwość.Nel frattempo, a prescindere dagli acquisti, la dirigenza rossonera dovrà comunque liberare il posto (o i posti) per chi arriverà.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2011, 18:17
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2011, 18:23
No przecież wiem.Dawniej było tak, że jeden gracz z poza UE mógł przyjść bez problemu. Natomiast jeżeli klub chciał zarejestrować drugiego gracza z poza UE to musiał sprzedać kogoś takiego ze swojego obecnego składu.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 maja 2011, 18:29
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2011, 19:07
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szO » 11 maja 2011, 19:14
szO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2011, 19:14
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 maja 2011, 19:19
Nie, to nie o to chodzi, czyja prawda jest lepsiejsza, Milan po prostu nie jest taki, jakim go przedstawiłeś. Akurat w aspektach, które skrytykowałeś, Milan w ostatnich miesiącach poczynił duży postęp, więc nie wiem, skąd te słowa. No i nie odpowiedziałeś na moje pytania.Twoja "prawda" lepszejsza...
Ale nie przekonuje w porównaniu do czego?poprostu ten Milan Mnie nie przekonuje
Co to jest mieszanie z popeliną, co przez to rozumiesz?jeśli to jest początek "nowego cyklu"to Ok,ale jeśli,to mieszanie z popeliną,to mi się cieszko godzić...
Oczekiwałeś w tym sezonie więcej?Milan w Europie jest świetną Marką-gorzej z przelaniem tego na Europe...
O kim piszesz?a zapominasz o tym,że połowa naszych zawodników ma poziom srednio krajowy..
eWilmor
Przecież to nawet nie jest jego konto.I wydaje ci się, że Allegri ogłaszałby to na facebooku?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 maja 2011, 19:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 11 maja 2011, 20:45
Hulk'a brałbym w ciemno.MazurXIII pisze: LGdS informuje o ofercie dla Hulka...wszytko cacy tylko my atak zdaje się mamy kompletny (no,może przydałby się zmiennik Zlatana - niby jest Pippo,ale Brazylijczyk to bardziej skrzydłowy niż środkowy napastnik),a Taiwo zajął miejsce gracza bez paszportu EU...
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 maja 2011, 8:05
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 maja 2011, 18:28
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio