AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1080

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 maja 2011, 21:40

Ocb. z tymi dwoma niespodziankami, miały być, będą ?
Na oficjalnej stronie było tak podane. Ponoć po meczu coś ma być. Nie wiadomo co. Może to być transfer, fajerwerki, itp. Trzeba czekać do 22:45. Co do meczu to liczę na wejście Cassano.

BTW - Jeżeli Robinho strzeli jeszcze jedną bramkę to zostanie naszym najlepszym strzelcem w Seria A - to będzie zabawne :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 492

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 maja 2011, 23:13

zdziwiłem się, że Canal + tyle ceremonii pokazał. Widać czym się różnią od polsatu czy TVP.

:beer: :beer:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 maja 2011, 23:20

Ja nadal czekam na moonwalka Princa.

EDIT

I doczekałem się. Boateng prawie jak Jackson.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 maja 2011, 23:52

Tu macie caly mecz + balanga:

I polowa:

http://www.uploadstation.com/file/bXPpy8H

II polowa + dodatki:

http://www.uploadstation.com/file/jf75GUH

A ja ze swojej strony mam prosbe do Wilmore'a. Wywiad z Cassano ze slynnym kopniakiem Zlatana. Na koncu dziennikarz pyta wasze enfant terrible czy Sampa zdola sie utrzymac,co odpowiada Antek ?

http://www.youtube.com/watch?v=mPgXH9rT ... re=related

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 maja 2011, 10:20

Galliani o mercato. :)

Moonwalk Boatenga. Niewiarygodne, że ten chłopak mimo iż są lepsi od niego w kadrze stał się absolutnym ulubieńcem kibiców w tak krótkim czasie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 maja 2011, 11:16

mete pisze:Niewiarygodne, że ten chłopak mimo iż są lepsi od niego w kadrze stał się absolutnym ulubieńcem kibiców w tak krótkim czasie.
To kwestia osobowości, a nie skillsów. Przez wiele lat na pupila tifosich Milanu kreował się Gattuso, ale jego pajacowanie nie każdemu przypadło do gustu (na szczęście) BTW, Zlatan coraz wyżej zadziera giry :o Tym razem ofiarą padł Cassano dostając high kicka w potylicę. Nie rozumiem jego pokrętnej osobowości (choć w Interze tak przecież nie miał) Ani te jego zagrywki nie są zabawne, ani przyzwoite. Mam nadzieję że wkońcu kopnie nie tą osobę co trzeba (Gallianiego :lol: ) i zostanie brutalnie sprowadzony na ziemię, bo to na co sobie ten człowiek pozwala (tu nawet stan euforii go nie usprawiedliwia) przechodzi ludzkie pojęcie.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 maja 2011, 11:27

I Zlatan zabił tym kopniakiem Cassano. Widziałeś reakcję Antka? Widziałeś Strassera jak blisko trzyma się Ibry mimo iż ten go "skopał" kilka miesięcy temu? Wczoraj Zlatan nawet go trzymał by nie wypadł z busa. Skoro graczom to nie przeszkadza to znaczy, że te kopniaki nie bolą i są w ramach żartu. Ale szukajcie dalej dziury w całym. Boateng miał skakać po autach, Cassano kłócić się z kolegami i z zarządem, Robinho imprezować, Zlatan niszczyć atmosferę w szatni a prawda jest taka, że dawno nie było takiej atmosfery w klubie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 maja 2011, 11:39

mete pisze:Ale szukajcie dalej dziury w całym.
O chryste... Tak, fan Interu wleciał zrobić szum :roll: Miałem się rozpisać, ale jednak spasuję. Nie było tematu.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 maja 2011, 11:43

Racja nie ma tematu póki co. Zlatan nie terroryzuje kolegów.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 maja 2011, 15:15

Galliani powiedział że "mistrzowie" dostaną propozycję przedłużenia kontraktów tylko o następny rok. Pirlo o tym musiał wiedzieć wcześniej bo podczas wywiadu sam z siebie powiedział że opcja roczna w ogóle nie wchodzi w grę. Czyli już praktycznie przesądzone jest odejście Pirlo. Ambro i Nesta najpewniej na to przystaną, ten drugi być może podpisze ostatni kontrakt w swojej karierze i za rok przejdzie na piłkarską emeryturę. Ciekawe co z Seedorfem ale wydaje się że też raczej nie przystanie na takie warunki.

Boateng daję radę na parkiecie :wink:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 maja 2011, 15:19

Lepsza wersja :D .Kapitalne ;).

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 maja 2011, 16:58

Mam nadzieje, że tylko Nesta i Ambrosini zgodzą się na propozycję Gallianiego. Reszcie dziękujemy.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2886

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 maja 2011, 19:47

Niby mecz o nic ale atmosfera po prostu świetna, często cały stadion też się podłączał do dopingu. Jedyne czego lekko żałuję to brak megafonu bo byłoby pozamiatane totalnie. :D Od rana, ok 13 :lol: całe centrum i okolice w barwach, niestety musieliśmy kombinować z wejściem na stadion i nie zostaliśmy na Duomo na przejazd autokaru, ponoć po meczu było tam ok 50 tyś ludzi, kurde niestety samolot mieliśmy z rana a z centrum do miejsca gdzie spaliśmy z buta daleko więc trzeba było odpuścić. Tak samo show Boatenga już odpuściliśmy, mały dodatek, który można pominąć. :wink:

Duomo ok 17:
http://i51.tinypic.com/21liftf.jpg
http://i56.tinypic.com/143j68i.jpg
http://i52.tinypic.com/v3g5xc.jpg

Kilka słabych filmików, głównie na ok gadzinę przed meczem, kurde przy jednym jak się zaczął doping to mi się miejsce na telefonie skończyło :lol:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 maja 2011, 7:42

Portal Sportmediaset.it skontaktował się Mino Raiolą. Znany agent uchylił rąbka tajemnicy odnośnie letniego mercato rossonerich: "Od stycznia pracuję nad kolejną bombą transferową dla Milanu. Mam nadzieję, że zrealizuję plan do 30. sierpnia.
Ciekawe kogo ma na myśli Raiola. Na początku pomyślałem o Ganso(Mino miał jechać w styczniu do Brazylii), ale później zaprzeczył.

GacekACM
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekACM » 16 maja 2011, 16:03

Byłem w Mediolanie na własną rękę (MCP na Duomo niestety nie znalazłem, bo z meczu primavery przyjechałem zbyt późno.
W ośrodku sportowym spotkałem się z Maldinim (!) i Legrottaglie, relacja z meczu Giovanissimi Nazionali (awansowali do finału mistrzostw Włoch po meczu z Sampdorią), primavery z Interem (znakomite spotkanie w Vismarze!), relacja z fety, z muzeum klubowego, meczu z Cagliari okiem fana, a także uroczystości po meczu - to wszystko będzie systematycznie pojawiać w moich relacjach na http://www.milan.sportube.pl
Zapraszam!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”