Manchester United (zbiorczy) - Strona 109

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 22:56

K@rolas_RSP pisze:ja też sądze że to Manu jest (w dniu dzisiejszym) lepszą drużyną niż Arsenal i mysle że mecz Manu : Arsenal może sie skączyć albo bardzo malą wygraną albo to bedzie festiwal bramek .... i mam nadzieje że bedzie co oglądać :P

pozdrawiam K@rolas
Ja bym się posuną dalej a mainowcie nie tylko od arsenalu Man Utd jest silniejszy ale też od chelsea :D Lubie gdy diabły grają z Arsenalem bo wtedy przynajmniej moge ocenić nasza akutalną forme bo chłopaki zazwyczaj ostro zapierdzielają po boisku. Mecze z chelsea już mi nie daja takich emocji :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 23:03

Tak Rosi naprawde Manu z Chelsea mogą zrobić wielki widowisko .... już normalnie nie moge sie doczekać :) ciekawe jak to będzie wyglądało ... ale napewno nie bedzie łatwo ani jedenym anid drugim ;)

pozdrawaima K@rolas

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 23:07

Tak Rossi :wink:

Ale najpierw beda derby Londynu i ja bym był za podzłem punktów choć wszystko moze sie zdarzyć . Dzisaj mourinho sie zdenerwował na swoje "gwiazdy" ale to dobrze może troche pokory więcej w tym człowieku bedzie :roll:

ps Fani Premiership ,TPS foot & star rulezz :D ciągle meczyki

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 sie 2005, 23:30

no masz rossi racje z TPS Foot wymiata. Dzis bylo dobre jak EMRE zarobił w klejnoty komenatorzy tak piali ze smiechu ze hej wogule fajnie komentuja smiac sie mozna to samo co na C+.

manu nie trzeba Owena maja RVN i Shreka , smith no i park moze wystapic w napadzie ciekawe jak manu zakonczy sezon :roll:

teraz troszke po 1 kolejce bardzo mi sie podobała gra Srok gdyby nie czerwin Jenasa(brutalny faul) mogli by powalczyc 8)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 0:35

Rossi pisze:Tak Rossi :wink:

Ale najpierw beda derby Londynu i ja bym był za podzłem punktów choć wszystko moze sie zdarzyć . Dzisaj mourinho sie zdenerwował na swoje "gwiazdy" ale to dobrze może troche pokory więcej w tym człowieku bedzie :roll:

ps Fani Premiership ,TPS foot & star rulezz :D ciągle meczyki
Tak Rossi :lol:

Pierw derby no tutaj zobaczymy która drużyna bedzie w konfortowej sytacji i miała przewage psychiczną już na samym początku sezonu ... to napewno bedzie ciekawy mecz moim zdaniem Chelsea wygra 3-1 :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 11:48

Właśnie przeczytałem, że sir Alex zamierza dać za Ballacka ok Ł10mln. Podobno miał przejśc za rok do ManU - potem to odwołał - a teraz znowu ma iść - zna ktoś prawdę?

Bayern chciał przedłużyć z nim umowę, ale agent Micheale - powiedział, że rozpatrzą każdą ofertę z dobrego klubu [a takim chyba jest ManU]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 11:55

To wczoraj podał gazeta chyba Sunday Express ja w to osobisiice nie wieze żeby Ballack w takim momencie odszedł ale ktow wie pazerność nie zna granic :D Ale jak by przeszedłto bym się nie obrazil on i Cininho i mi w życiu już nic nie trzeba :D :wink: Keano jest bardzo słąby na poczatku sezonu ciągle się przewrac :shock: a jak już wczesiniej móiłem potzreba nam świeżość w środku bo jak dla mnie Fletcher to prawie kopia Scholesa czyli moze uderzyć , rozegra do boku , czasem dobrą piłke rzuci i tyle

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 12:33

Ballack mógłby nieźle Keana zastąpić :) słyszałem, że S(m)ith jest szykowany na def. pomocnika. Eh, a to taki dobry napastniik :twisted:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 12:52

Kto wie czy Ballack nie zamierza przenieść sie do Manu moim zdaniem napewno przydał by sie w śrofku pola ponieważ jest niezwykle waleczny , szybko wychodzi z kontratakiem , pięknie rozrzuca piłki po całym boisku napewno taki piłkarz znalazł by miejsce w pierwszej 11 ManU ....

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 12:57

bagg pisze:Ballack mógłby nieźle Keana zastąpić słyszałem, że S(m)ith jest szykowany na def. pomocnika. Eh, a to taki dobry napastniik

Masz coś do Alana??? Na def pom się nie sprawdzi ja to mówiłem od poczatku ale na atak znoau nie ma szans więc to b. dobry zawodnik tylko nie znalazł odpowiedniego miejsca na boisku

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 16:12

Ballack w ManU? Czemu nie? :)
Na pewno byłby sporym wzmocnieniem Czerwonych Diabłów... Po meczu z Evertonem [w którym nie wszyscy zawodnicy zachwycali] trzeba przyznać, że pasowałoby trochę zmian w składzie zrobić. Chociaż narazie trzeba dać jeszcze zawodnikom szanse - to było przecież dopiero pierwsze spotkanie ;)

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 15 sie 2005, 16:31

Alan zamiast pojechać na mecz Anglii z Danią wolał zagrać w rezerwach ManU choć ja bym tak samo postąpił ...

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 16:37

Rossi pisze:
bagg pisze:Ballack mógłby nieźle Keana zastąpić słyszałem, że S(m)ith jest szykowany na def. pomocnika. Eh, a to taki dobry napastniik

Masz coś do Alana??? Na def pom się nie sprawdzi ja to mówiłem od poczatku ale na atak znoau nie ma szans więc to b. dobry zawodnik tylko nie znalazł odpowiedniego miejsca na boisku
Moim zdaniem Smith powinien zmienić klu i grać na ataku rozwijać sie a nie "grzać ławe" w Manu albo grac na pozycji której nie lubi czyli defensywny pomocnik .... takie jest moje zdanie ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2167
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 16:57

Ja też jestem za tym, aby Alan odszedł z ManU.
Mimo, iż bardzo lubię tego zawodnika niestety nie widzę dla niego miejsca w składzie :( Narazie Fergie stawia na Roo i Ruuda, a więc Smithy jest skazany na ławę :?
Myślę, że w jakiejś słabszej drużynie Alan spokojnie mołgby być gwiazdą :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 17:08

Przecież Smith nie powiedizał że nie lubi grać na def pom :!: To chłopak który nawet na obronie moze grac jeżeli tylko sie go tam wystawi. Ja też chce żeby odszedłbo mi go szkoda ale z drugiej strony zawsze coś wnosi jak wejdzie na boisku więc sam nie wiem :D . Ale prawie pewne że Ferguson go nie sprzeda a namewno nie w tym okienku. Ballack może już w tym tygodniu :roll: :D :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”