AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 109

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 12:47

*_Zaza_* pisze:PSV już od dawna - Celtic już po fecie -
wiedziałem ze o czymś zapomniałem :roll: :D
*_Zaza_* pisze:ylko 3 pkt. - albo - aż 3 pkt.
u nas był wczoraj mecz nie o 3pktale o 10 pkt
. Nam sie udało...[ czyt. Górnik Zabrze]
*_Zaza_* pisze:Bo gdy spiker powie na stadionie Sieny przy stanie 0:0 - np. Gilardino i Milan prowadzi 1:0 z Livrono.
a czy np. w trakcie meczu jest takie coś dopuszczalne :?: :roll: niewiem właśnie.. oby była taka możliwość...a Juve nie lubi grać pod presją
*_Zaza_* pisze:Zobaczymy o 17 : 00 jak to będzie Exclamation
czekamy... :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 kwie 2006, 12:51

Dziś na San Siro wyjdziemy walczyć z Livorno które radzi sobie w lidze całkiem przyzwoicie co daje im ósmą lokate. Milan będzie chciał odbić sobie odpadnięcie z Ligi Mistrzów właśne na lidze gdzie wróciły szanse na dogonienie " lidera ". Musimy w ostatnich 3 meczach wywalczyć 9pkt. i dziś tą serie rozpoczniemy.

Carlo nie będzie mógł dziś liczyć na kontuzjowanego Neste, Maldiniego oraz zawieszonego za czerwoną kartke Seedrofa ale ten ostatni za tydzień już wróci. W pierwszej rundzie jako pierwsi zdobyliśmy twierdze Livorno wygrywając 0:3 i mam nadzieje że dziś zobaczymy podobny wynik.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 13:05

Krako wiem widziałem mecz o "10 pkt" :wink: w Zabrzu :wink: Pierwsza bramka typowa mucka w polu karnym. Troche szczecia mieli :wink: Kontra na 2:0 już niczego sobie :) Ale super że wygrali. Gratulacje :) Teraz już z górki :wink: zobaczysz

Czy spiker może mówić wynik ? a czemu nie ? nie raz idzie zauważyć reakcje kibiców na stadionie :lol: po tym co powie. Także oby szybko Rossoneri strzelili to jeszcze "pomogą" Sienie.

Łukasz przeczytaj "moją zapowiedz" 4 posty wcześniej :wink: Tam sa fajne liczby.

Narazie :) Oby wygrali :!: Forza Milan :]

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 13:21

*_Zaza_* pisze:Krako wiem widziałem mecz o "10 pkt" Wink w Zabrzu Wink Pierwsza bramka typowa mucka w polu karnym. Troche szczecia mieli Wink Kontra na 2:0 już niczego sobie Smile Ale super że wygrali. Gratulacje Smile Teraz już z górki Wink zobaczysz
byłes na meczu czy w TV :?: urywki pewnie :P
*_Zaza_* pisze:eraz już z górki Wink zobaczysz
ojj Tobie jak Tobie chyba nie musze mówić kto rzadzi polską piłką [PZPN] i ze listek jest kibicem Polonii... nnie da nam licencji :!: :evil: zobaczymy :wink:
*_Zaza_* pisze:Oby wygrali
oby... do 17.00 :wink: :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 13:30

Nie cały mecz a Liga + była :P Wiesz Listek nie zaryzykuje głowy. Nie w obecnej sytuacji Poloni. Ale licencja to będzie dopiero batalia działaczy Górnika ale spoko :wink: będzie wsparcie :)

Bedzie dobrze :) Kończymy temat bo bonusy poleca :P

Hunter widziałes info :wink: o nie pakcie o nieagresi na rynku mercato :) Ciekawa sprawa troche mało realna w tym wypadku, tym bardzie że jeszcze Mutu ma zaległość - ale kto wie :P to też wyjście :P

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2006, 13:34

*_Zaza_* pisze:Teraz już z górki
Z gorki :?: :arrow: Wisla, Legia i prawdopodobnie nastepny mecz o byt z Leczna na awayu :!:
Owszem to zwyciestwo bylo wanze ale tak naprawde nie wiele wnioslo - 3pkt przewagi nad Arka ale jednak Arka ma latwiejszy terminarz (Pogon i Polonia u siebie :!:) Zas Gornik z potentatami ligi i z Leczna - poza tym Arka ma lepszy bilans 3:0 i 0:2
krako_91 pisze:ojj Tobie jak Tobie chyba nie musze mówić kto rzadzi polską piłką [PZPN] i ze listek jest kibicem Polonii... nnie da nam licencji Exclamation Evil or Very Mad zobaczymy Wink
Wydaje mi sie ze Listkowi juz nic do tego, przeciez wladze na ekstraklasa przejala Ekstraklasa.SA a tam bopdajze ..... Kozminski

A teraz juz na temat :P
Jezeli Juve dzisiaj nie wygvra to juz napewno zawalcza o miano najwiekszych frajerow sezonu 2005/06 - ciekawe czy wieliki Zlatan zagra - jezlei tak to moze znowu uraczy nas niewykorzytsana 100tka :D

Przypominam, że jest to AC Milan (zbiorczy) ;) //maestro

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 30 kwie 2006, 13:42

WITAM !!
Sezon dobiega końca, po dramatycznych bojach z Barcą wracamy na ligowe podwórka. Pozostały trzy kolejki, które dostarczą nam wielu emocji. Przewaga Juve nad Milanem to tylko bądź aż 3 pkt. Nie pozostaje nam nic innego jak wygrać pozostałe mecze i liczyć na.. szczęście.
Odnośnie dzisiejszego meczu jestem bardzo spokojny, mam dziwne przeczucie iż wygramy 3-0. Sheva 2, Jankulovski. Skąd to się wzięło ...nie wiem. Zapowiada się ciekawe widowisko, interesuje Mnie występ M.Amelii, bardzo perspektywiczny bramkarz, który w przyszłosci może zajść na sam szczyt ?!
Mama nadzieje iż wszystko pójdzie z planem i wzbogaciny się o kolejne 3 jakże istotne punkty.
Równie interesujaco zapowiada sie spotkanie Sieny z Juve, oby wygrała uczciwość. Niech wygra lepsza drużyna a wszystko będzie zgodne zasadami fair play. Mam jednak cichą nadzieje iż walcząca o utrzymanie Siena urwie pkt/y Starej Damie, czego sobie i całemu środowisku związemu z Dumą Mediolanu życze. Amen

Forza Milan
Per Sempre Rossonero

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 kwie 2006, 14:37

Mamy już oficialne składy:

MILAN: Dida; Cafu, Stam, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Rui Costa; Shevchenko, Inzaghi.

LIVORNO: Amelia; Fanucci, Grandoni, Galante; Balleri, Morrone, Passoni, De Ascentis, Pfertzel; Palladino, Lucarelli.

Ten mecz trzeba wygrać i czekac na to co sie stanie w meczu Juve.W tamtym tygodniu trafiłem wynik oby dzisiaj mi się też to udało.Skład z Rui Costą tak jak więkoszość gazet włoskich typowała również Na lewej pomocy Marka Jankulovskiego

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 15:32

gilardino11 pisze:i czekac na to co sie stanie w meczu Juve.
:roll: :roll: niestety .. stalo się coś czego nikt sie nie spodziewał... nawet kibice Juve... :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 kwie 2006, 16:02

Za nami pierwsza połowa dobra w naszym wykonaniu.
Bardzo grozne ataki szczegolnie Pippo i Sheva ale tow iadomo :D
Jak narazie 1-0 po bramce SuperPippo 8) asysta z lewej Marka :]
Mogło byc spokojnie 3-0 Sheva trafia w słupek Pippo był blisko strzelenia jeszcze jednej bramki ale po podaniu Sergio i pustej bramki nie zdazył dobiec do niej :(
Marek chyba powoli sie rozkreca swietna 1 połowa.Swietnie sie prezentuje na lewej stronie po jego strzale ktorys z obroncow Livorno zagrał reka w polu karnym ale pan Racalbuto nie widzi.
Najlepszy zawodnik Livorno Amelia naprawde swietny bramkarz ile on juz obronił w tym meczu :/ dzieki niemu tylko 1-0 mam andzieje ze nasi cos jeszcze strzela bo bedzie nerwowa koncowka ale jak narazie Livorno w ataku nie istnieje pod koniec 1 połowy dobra okazje miał Lucarelli ale w chwili kiedy odawał strzał poslizgnał sie.
Niestety Stam musiał zejsc z powodu konztuji barku/pleców (nie wiem dokładnie :P) wszedł Billy za niego.

Forza Milan

P.S. Szkoda ze Juve wygrywa ;)
P.S.2 No jak narazie nasi mlodzi dwie bramki strzelili Borriello i Foggia :]

EDIT:
Kurde dwie poprzeczki najpierw Sheva z pieknego podania Rui Costy a nastepnie Pippo z podania Pirlo:/
hehe piekna druga bramka Pippo ktory strzela w rog Ameli asysta Shevy :] ktory schodzi a za niego Gila wchodzi
Koniec meczu w koncowce szanse miał Amoroso nabramke Gila zderzył sie z Amelia i chwile odurzony był ale na szczescie pozbierał sie.
Matrix strzela bramke ale samobojcza i mamy 2 miejsce zapewnione :D
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2006, 16:59 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 16:03

Czeher ja na to inaczej patrzyłem :) ale spoko masz racje :wink:

No panowie narazie pół na pół :lol: Choć w zasadzie tylko 1:0 a mogło być wiecej. :roll: Ale Pippo wykańcza wrzute i 1:0 - zrobił to jak cały on :) Milan kontroluje gra i oby tak dalej. Oddcinaja Lucarelliego :P Miejmy nadzieje że jeszcze coś strzelą. Ancelotti posadził na ławce Gile wiec mu bedzie zależało jak wejdzie podówjnie. Zaraz druga połowa wiec nara do potem :]

Siena ? mam ogromna nadzieje że spadną do serie B - a jest na to szansa - wstyd by grali w elicie Calcio :( Oddali mecz widać Turdor na stałe w Sienie :lol: Ale Tyle Juve ma by wygrywać w Sieną :P Tak sa u siebie wiecej kibiców :lol: hehe Mistrz w drewnianej szacie - nie ma to jak wygrać :lol:

Ale zakały Calcio i te same barwy :lol: Potem się ludzie dziwią że serie A jest tak kojażona :( żenada.

Zaczeli FORZA MILAN :!:

Cały Zaza :lol: Ale za zakały będzie WP, nie frustruj się tak ;) :P //maestro

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 kwie 2006, 17:04

Grazie Pepe :]

Meczu niestety nie widzialem wiec ciezko mi cos o nim napisac.Z relacji Huntera wnioskuje ze Jankulovski zagral dobre zawody co bardzo mnie cieszy.Z tej samej relacji wynika rownie ze mielismy duza przewage i nasze zwyciestwo nie bylo zagrozone :)

Teraz dwa mecze ktore trzeba wygrac i liczyc na porazke Starej Damy co nie bedzie latwe bo do tej pory przegrali tylko raz - z nami na San Siro.
Na szczescie raczej tak latwo jak dzisiaj ze Siena juz im nie bedzie co daje nam pewne nadzieje na koncowe zwyciestwo.

Forza Grande Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 17:17

Chlopaczek nic dodać. Zagrali spokojnie i to cieszy ze nie było jakieś nerwówki po LM. Pippo jak to Pippo a w zasadzie Pepe :P W sumie mógł strzelic 3 był blisko ale spalony :roll: Sheva miał pech bo chciał bardzo strzelić ale lipa. Zaliczyła asysty. Jankulovski zagrał bardzo dobrze. Chyba to sa decyzujące dla niego spotkania :wink: I nie zawodzi hehe Billy znów pokazał co znaczy jego osoba :wink: Nie lubie spotkań gdy kogoś łaczą z Milanem a potem gramy przeciwko nim. np. Amelia :roll: ale to tak zawsze i wszędzie patrz Wasilewski ostatnio przeciwko Wiśle :wink:

Obrazek

Forza Milan :!:
Roma :shock: jak mi jej szkoda :( Czemu nie wygrała ? ale lipa tak walka z Viola była by na maxa a w ostatniej kolejce Milan Roma i klasyka które Włoch nie musiały by sie wstydzić :]

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 kwie 2006, 17:30

Tak jak Chlopaczek meczu nie widziałem. Cieszy zwycięstwo i dublet Inzaghiego pokazał że można na niego stawiać. Sprawa z Juve jest nie ciekawa, są jeszce dwie kolejki więc nadzieja jeszcze jest. Zaza dobrze powiedziane z Tudorem, coś wtym jest.
Ma ktoś może bramki z dzisiejszego meczu, jak tak to bymbył wdzięczny.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 kwie 2006, 17:44

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”