Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 109

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 10:03

Tak czytam i zastanawiam sie czy połowa z Was nie zdaje sobie sprawy kim jest dla kibiców Barcy Figo ? Bo piszecie o Bobo "judasz" tylko dla tego że zmienił barwy na te za "miedzy" ? Figo w 2001 roku pokazał całemu światu jak wyglada najwiekszy syndrom judaszenia. Vieri mógł wybrać np. Reggine ale historia pokazała że tylko w Milanie on naprawde może cos jeszcze wygrać po nie do końca udanaj przygodzie z Inter.

Już napisałem wczoraj komuś. Inzaghi wygrywał w Juve scudetto ale jak kazdy piłkarz marzył o Champions League i gdzie wygrał ? Kolejny przykład. Rivaldo mistrz na Camp Nou i geniusz footbalu.Alegdzie osiagna najwiekszy sukces w klubowym footbalu ?? W m Milanie i z Vierim bedzie podobnie :!:

Pamietajcie ile wspaniałych gracz zmianiło Milan na Inter i na odwórt :!: Ale mało bylo przypadków żejeden klub mu podziekował a drugi go zatrudnił. Bo tak na zdrowy rozum powiedzcie mi Gdzie sie lepiej zamści na Mancinim i Morrattim niż w Milanie np. w czasie spotkanie derbowego ??

Kolejną kwestia judaszenie jest to że na pewno nie zrobił tego dla pieniądzy jak nie który. Bo w Milanie zarabia 40 % mniej niż w Interze. :roll: Czyli miał inny ważny powód sukcesy i zemsta ? .... Zobaczymy

Obrazek

Pierwsze derby mogą przejśc do histori jak każde co prawda ale jakie nie bedą to i tak beda wyjatkowe 8) :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2005, 10:38

Zaza idac twoim tokiem myslenia Figo wcale nie przeszeł dla hajsu.Zamienił wtedy Barce, która była w słabszym okresie na Real z którym zdobył Lige Mistrzów i mistrzostwa Hiszpanii
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gdzie sie lepiej zamści na Mancinim i Morrattim niż w Milanie np. w czasie spotkanie derbowego ??
Za co ma sie mscic za to ze jeden płacil mu wielkie pieniadze, a drugi nie stawiał na niego bo byli lepsi Adriano i Oba.I tak trudno bedzie mu sie zemscic z ławki rezerwowych.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kolejną kwestia judaszenie jest to że na pewno nie zrobił tego dla pieniądzy jak nie który. Bo w Milanie zarabia 40 % mniej niż w Interze
Jakby przeszedł dla pieniedzy to przynajmniej bym go zrozumiał, a tak pokazał ze ma daleko Inter i kibiców.
pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 10:47

Babel jak znasz sie na piłce to wiesz ze Barca to zawsze firma jakich mało. I każdy ja szanuje bo zasługuje na to, jak Inter mimo kruchy lat... Wtedy nie sukcesy zawazył a kasa tylko kasa. I wojna na lini Gruby Perez - Szalony Gaspart.

To dobrze może "zemścić" to za duże słowo, bardzie udowodnić co nie co, co nie którym. :roll: Chyba masz racje tak lepiej pasuje.

Wiesz ja nie jestem jego sympatykiem ani zwolenikiem ale próbowałem to wszystko rozgryśc. Bo jak i pewnie dla Ciebie jego przejście za "miedze" to był szoki i dla mnie. I jak nie kasa jak nie Mediolan jak nie zamsta jak nie sukcesy jak nie przyjaciele. [Choć Brocchi odszedł] to co ?? Tylko chęć narażenia sie kibica Interu ?? czy małego upokorzenie dla Morratiego który mu tyle placił i wierzyl długo w niego ?? Nie sadze że to ostatnie bardziej piersze przykłady lub całkiem co innego ...

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 wrz 2005, 13:45

Zaza - Więc rozumiem , że uwazasz iż Vieri dobrze zrobił przechodząc z Interu do Milanu :?: Moze z perspetywy Milanisty to tak wygląda , ale nie dziw się , że Interniści nazywaja teraz Vieriego "judaszem". I myśle , że nie warto tu wspominać o transferze Figo z Barcy do Realu bo taki transfer trafia sie raz na ileś. A Bobo mógł wybrać zupełnie inny klub nie koniecznie wroga ... :evil:
I owszem na lini Inter-Milan często dochodziło do wymian , jednak Vieri coś dla Interu kiedyś znaczył , jednak olał to sobie w jeden dzień. Pozdr

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 13:56

Serek dla mnie to też był szok. I do tej pory mi to nie pasuje. Ale zastanów sie tak jak ja to zrobile czemu wybrał Milan ? Bo mi go głowy już przychodził rózne pod teksty i nadal chyba "błędze" :roll:

Dla show ??
Dla kasy ? [juzwiadomo że nie]
Dla sukcesów ?
Dla zemsty ?
Dla tego że zostanie w Mediolanie ?
Dla tego że koledzy ?
Dla jakis kontraktów reklamwych ?[wątpie]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 14:06

Ej no ja mu sie bynajmniej nie dziwie. Przeciez po niego sie jezcze CSKA zlgaszala i np jakies Palerma i CAgliari. PRzeciez ten koles nie ma jeszcze 40 lat zeby przechodzic do sredniakow tylko on ma jeszcze cos do udowodnienia. Chcialbym pewnie zdobyc Champions League, a z Interem chociaz pewnie by mu sie udalo to jednak wiele osob juz go u nas nie chcialo. Wielu uwazalo go za drewniaka stojacaego pod polem karnym i czekajacego na pilke. Dla mnie zawsze bedzie swietnym napasniekiem i zawsze bede go uwielbial bo to moj ULUBIONY piłkarz. I nic tego nie zmieni :wink: Juz mi przeszlo to ze przeszedl do rywala zza miedzy, ale moze to i nawet dobrze bo cos ostatnio zlagodniala moja nienawisc do Milanu. Juz nie pałam taka nienawiscia do Milanu :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 14:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Serek dla mnie to też był szok. I do tej pory mi to nie pasuje. Ale zastanów sie tak jak ja to zrobile czemu wybrał Milan ? Bo mi go głowy już przychodził rózne pod teksty i nadal chyba "błędze" :roll:

Dla show ??
Dla kasy ? [juzwiadomo że nie]
Dla sukcesów ?
Dla zemsty ?
Dla tego że zostanie w Mediolanie ?
Dla tego że koledzy ?
Dla jakis kontraktów reklamwych ?[wątpie]
No ja moge dodać coś takiego - przeszedł do drugiej ekipy - nie gorszej - W TYM SAMYM MIEŚCIE :)

Czyli nie msui zmieniac mieszkania - dzieci mogą chodzic do tej samej szkoly, żona kupuje futra w tych samych sklepach .... itd. itp...

Moze to i wygodne wyjscie ale napewno mojej sympatii sobie z tego powodu nie zyskał :/

Jak to mawiali starzy górale - POŁAMANIA NÓG :P

Hehehehehe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 14:21

W własnie to tez moze byc to. Juras dał taki przykład z życia. I nie dziwie mu sie ze teraz gdy ma swój majatek zainwestowany w Mediolanie wyjechał by. Dzieci szkołe by zmieniły i własnie itd...

Jeszcze długi czas to bedzie najbardziej szokujacy transfer Calcio. Bo zaskoczyl chyba nawet siebie. Jak to mój koleś sms-a przysłałna drugi dzień Totti Oficial Comunicat Al Lazio :roll: :lol: to coś tego typu ...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 wrz 2005, 14:21

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla show ??
:?:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla kasy ? [juzwiadomo że nie]
JA myślę, że tak. Wiadomo, że nie zarabiatyle co u Morattiego ale na pewno więcej niż by zarabiał w Palermo czy Cagiliari.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla sukcesów ?
Nie sądze, że to przesądziło.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla zemsty ?
Na kim ?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla tego że zostanie w Mediolanie ?
Tak
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla tego że koledzy ?
Międzyinnymi
*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla jakis kontraktów reklamwych ?[
Nie wiem
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gdzie sie lepiej zamści na Mancinim i Morrattim niż w Milanie np. w czasie spotkanie derbowego ??
A za co on ma się mścic ?? Może za to, że przez kilka lat zarabiał o wiele za dużo ??

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Inter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 01 wrz 2005, 15:03

Inter wziął się w garść i zaczął wygrywać .Nowi gracze Interu są naprawde wzmocnieniem :
Luis Figo -świetny prawy pomocnik,umie dryblować i pięknie strzela
Santhiago Solari-lewy pomocnik , jego rajdy słynne są w całym PRIMIERA DIVISION
Walter Samuel-sobry obrońca,po nieudanym sezonie w Hiszpanii wrócił do Włoch by zdobyć Scudetto

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1492
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 wrz 2005, 15:23

cris10 pisze:Santhiago Solari-lewy pomocnik , jego rajdy słynne są w całym PRIMIERA DIVISION
szkoda ze jeszcze tych rajdów nie pokazuje w Serie A :? ale miejmy nadzieje ze niedługo wróci do formy :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 15:39

coco pisze:
cris10 pisze:Santhiago Solari-lewy pomocnik , jego rajdy słynne są w całym PRIMIERA DIVISION
szkoda ze jeszcze tych rajdów nie pokazuje w Serie A :? ale miejmy nadzieje ze niedługo wróci do formy :wink:
Nie wróci do formy tylko zacznie grac w 1 składzie :)
Wtedy bedzie mozna go ocenic po kilku meczach - a nie po podobno nieudanym w jego wykonaniu meczu w Doniecku :)

Pozdrrrrrrrrro 666 !!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 wrz 2005, 20:18

tych zawodnikow trzeba stopniowo wprowadzac do skladu a nie wszystkich naraz jak narazie Cesar i Pizarro zaaklimatyzowali sie w druzynie :twisted: i spelniaja pokladane w nich zaufania, Figo w ostatnim meczu mimo ze gola nie strzelil to walczyl i osmieszal obroncow przez caly czas, po meczu Sup[erpucharu mam mieszane uczucia co do Samuela a Solari :?: no coz pozyjemy zobaczymy 8)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 01 wrz 2005, 21:24

Giacomo Bindi (Italian goalkeeper, born in 1987)
Dennis Esposito (Italian defender, 1988)
Simone Fautario (Italian defender, 1987
Gabriele Maronese (Italian defender, 1986)
Daniele Semenzato (Italian defender, 1987)
Guillaume Valmy (French defender, 1987)
Tijani Belaid (French midfielder, 1987)
Daniel Maa Boumsong (Cameroonian midfielder, 1987)
Guillerme Siqueira (Brazilian midfielder, 1986)
Domenico Germinale (Italian striker, 1987)
Matteo Momentè (Italian striker, 1987)

To lista "młodzików" powołanych na jutrzejszy mecz o Puchar Pirelli pomiedzy Interem a Udienese - gramy na wyjezdzie , brakowac nam bedzie 11 powolanych na mecze reprezentacji piłkarzy, no i paru graczy ma kontuzje, wiec niestety chyba przegramy :(
No chyba ze ci "młodzicy" coś naprawde grają :)
W kazdym badz razie ciekawie moze byc :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 wrz 2005, 11:00

udine rtez ma swoich reprezentantowe, co zas do mlodzikow to Boumsong dostaje juz szanse gry w pierwszej druzynie, Fautario i Momente tez powinni grac przyzwoicie, zreszta mamy tak szeroka kadre ze Mancio nie bedzie nawet musial po wielu siegac bardziej jest to dla nich szansa zeby sie pokazali i wbili do 1 ekipy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”