Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1081

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:00

kim jest tuman? to bylo do mnie? uwierz mi, w tym kraju jest 40mln ludzi. nie kazdy cie sledzi.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 paź 2009, 22:02

DREWNIANY SRACZ pisze:Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Żadnego wygranego turnieju? To w ilu brał udział? Mi się tylko Puchar Konfederacji przypomina.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2009, 22:03

przestańcie pisać nie na temat, przestańcie się napinać i zacznij [sraczu] używać funkcji 'edytuj' jak chcesz coś dodać do posta.

posty nie związane z tematem będą usuwane

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:06

Daaaamian pisze:
DREWNIANY SRACZ pisze:Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Żadnego wygranego turnieju? To w ilu brał udział? Mi się tylko Puchar Konfederacji przypomina.
czyli ile wygrał? i w ilu wystepował. o to chodzi. od kiedy jest, ma najlepsza reprezentacje na swiecie. wyrownal rekord piechniczka. ale cos wygral? chyba o tym pisze.

fieldy, wybacz. (chce zeby Ars byl mistrzem, nawet sie zalozylem o to:)

EDYCJA: napisalem o zaleznosci madrytu i federacji. jesli ktos tego nie widzi to nie mamy o czym rozmawiac. podalem nazwiska. dzis sie ludzie smieja, nawet tutaj, ze anglia leje esp w mlodzowce. a czemu? bo w esp siedzi za sterem real. to samo jet w ukladach sedziowskich etc. mam dawac kolejne przyklady? bedzie znowu etus wyjezdzal z tekjstami bez senu? ja daje wam fakty.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 22:13 przez DREWNIANY SRACZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:10

Zarzucanie Del Boskiemu, że nic nie wygrał odkąd objął reprezentacje jest prawdziwie urocze.

fieldy nie psuj zabawy.

Edit:

Ja poproszę te przykłady z układami sędziowskimi.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:15

RealFan pisze:Zarzucanie Del Boskiemu, że nic nie wygrał odkąd objął reprezentacje jest prawdziwie urocze.

fieldy nie psuj zabawy.
jako ze jesteś malo pojetny, ale to juz wiemy(dwucyfrufki z realem), to ci powiem. ja nie zarzucam nic del boske. akurat jego uwazam za fajnego goscia. bardziej chodzi mi o sam uklad: hierro - federacja - madryt. zaprzeczysz temu? poczytaj marke.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:21

Dwucyfrówki były w bardzo luźnym tonie, ale skoro potraktowałeś je całkowicie poważnie to już nic na to nie poradzę.

To, że jestem mało pojętny to nie moja wina. Taki mamy system edukacji. Mam nadzieję, że nie bęziesz mi tego więcej wypominał, gdyż mógłbym nabrać kompleksów.

Jak na moje oko to troszkę naginasz teorie o Hierro, by lepiej pasowało do złego Madrytu, ale naprawdę nie jest to temat nad którym chce mi się szczególnie rozwodzić w godzinach wieczornych. Jak tak dalej pójdzie, to dojdziemy do dyskusji o niepodległości Katalonii i to tym, jak grałaby la furia roja bez wychowanków bordowo-granatowych/łososiowych.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 22:22 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 18 paź 2009, 22:21

DREWNIANY SRACZ pisze:lubie cie uwierz mi. jestes zabawny. a teraz chcialbym zebys przedstawil nam swoja wersje wydarzen zwiazana z Hierro. czekam. masz 10 minut jak mawial klasyk.

i tu informacja dla ludzi bez zwiazku z futb w esp:
Hierro, byly gracz Realu M -dyrektor federacji.
Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Milla - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - selekcjoner u-21 - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Karanka - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 15- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Caro - byly pilkarz/trener Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 19- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp

tak bo Hiszpanie wcześniej hurtowo wygrywali wszystkie turnieje, młodzieżówki też. Wyluzuj trochę. Układy były, są i będą i nic na to nie poradzisz.
Pokażę Ci inny układ Madryt = zły Barca = dobry.
Milan prowadzi z Romą
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 22:24 przez Strusiek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:22

RealFan pisze:
Ja poproszę te przykłady z układami sędziowskimi.
hm, nie wiem , wydawalo mi sie ze tutejsze forum rozni sie troche od bylejakiego forum. jesli nie slyszales nigdy o mistrzstwach Beenhakera i jak je zdobywał to o czym my rozmawiamy. Ja nie neguje wielkosci klubu z Madrytu, bo to wspanialyu klub i wspanialy zespol, ale jesli cos takiego bylby np. w Anglii lub we Wloszech ten klub juz dawno bylby zdegradowany.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:24

Strusiek pisze:
DREWNIANY SRACZ pisze:lubie cie uwierz mi. jestes zabawny. a teraz chcialbym zebys przedstawil nam swoja wersje wydarzen zwiazana z Hierro. czekam. masz 10 minut jak mawial klasyk.

i tu informacja dla ludzi bez zwiazku z futb w esp:
Hierro, byly gracz Realu M -dyrektor federacji.
Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Milla - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - selekcjoner u-21 - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Karanka - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 15- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Caro - byly pilkarz/trener Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 19- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp

tak bo Hiszpanie wcześniej hurtowo wygrywali wszystkie turnieje, młodzieżówki
też. Wyluzuj trochę. Układy były, są i będą i nic na to nie poradzisz.
a niee?

2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:25

Dobrze wiedzieć, że zły Real dawno powinien występować w Segunda B. Jednak we wcześniejszym poście przeczytałem "to samo jest w układach sędziowskich" a więc liczyłem na coś bardziej dzisiejszego.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:28

mylisz sie. nie napisalem ze powien wystepowac w B. ale za machlojki jakie sie dopuusicl w latach 80tych nie tylko tacy jak Real byli degradowani. Juve tez. Chyba ze uwzasz Juve za klub mniej wazny? Real jest wspanialym klubem i bez niego niebyloby Barcy, ale sa pewne rachunki nie do konca wyrownane. Jesli o tym wiesz, okej, jesli nie, szkoda.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:30

Jeśli tylko przedstawisz dowody na swoje teorie to podam ci numer do prokuratury w Madrycie. Chyba nie chcesz być posądzony o tworzenie bzdur bez poparcia w niczym?

Żeby nie było niedomówień, wskazanie pojedynczych błędów sędziów to trochę mało.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:35

okej, spojrzmy w gore. myslem ze rozmawiam z jakims normalnym kibicem Realu. daj mi namiar na prokurature. czesc i czolem. uwierz mi nie przejalem sie tym zupelnie. przedtsawialem swoja opnie o tym klubie, zaatakowales mnie zajadle, juz wiem czemu, bo wam szkodze, krolewskim kibicom, dla mnie mozesz wierzyc w niezkazitelna biel do konca zycia, ale znam kilku kibicwo Realu, tego wielkiego Realu ktorzy inaczej mysla niz ty. fan diarry i lass. no i prereza.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 22:38

ej wcześniej pisałeś że Real kupuje sędziów w tym sezonie a nie latach 80' , zmieniłeś swoją teorie ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”