Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:00
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 paź 2009, 22:02
Żadnego wygranego turnieju? To w ilu brał udział? Mi się tylko Puchar Konfederacji przypomina.DREWNIANY SRACZ pisze:Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2009, 22:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:06
czyli ile wygrał? i w ilu wystepował. o to chodzi. od kiedy jest, ma najlepsza reprezentacje na swiecie. wyrownal rekord piechniczka. ale cos wygral? chyba o tym pisze.Daaaamian pisze:Żadnego wygranego turnieju? To w ilu brał udział? Mi się tylko Puchar Konfederacji przypomina.DREWNIANY SRACZ pisze:Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:15
jako ze jesteś malo pojetny, ale to juz wiemy(dwucyfrufki z realem), to ci powiem. ja nie zarzucam nic del boske. akurat jego uwazam za fajnego goscia. bardziej chodzi mi o sam uklad: hierro - federacja - madryt. zaprzeczysz temu? poczytaj marke.RealFan pisze:Zarzucanie Del Boskiemu, że nic nie wygrał odkąd objął reprezentacje jest prawdziwie urocze.
fieldy nie psuj zabawy.
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 18 paź 2009, 22:21
tak bo Hiszpanie wcześniej hurtowo wygrywali wszystkie turnieje, młodzieżówki też. Wyluzuj trochę. Układy były, są i będą i nic na to nie poradzisz.DREWNIANY SRACZ pisze:lubie cie uwierz mi. jestes zabawny. a teraz chcialbym zebys przedstawil nam swoja wersje wydarzen zwiazana z Hierro. czekam. masz 10 minut jak mawial klasyk.
i tu informacja dla ludzi bez zwiazku z futb w esp:
Hierro, byly gracz Realu M -dyrektor federacji.
Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Milla - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - selekcjoner u-21 - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Karanka - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 15- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Caro - byly pilkarz/trener Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 19- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Strusiek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:22
hm, nie wiem , wydawalo mi sie ze tutejsze forum rozni sie troche od bylejakiego forum. jesli nie slyszales nigdy o mistrzstwach Beenhakera i jak je zdobywał to o czym my rozmawiamy. Ja nie neguje wielkosci klubu z Madrytu, bo to wspanialyu klub i wspanialy zespol, ale jesli cos takiego bylby np. w Anglii lub we Wloszech ten klub juz dawno bylby zdegradowany.RealFan pisze:
Ja poproszę te przykłady z układami sędziowskimi.
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:24
a niee?Strusiek pisze:DREWNIANY SRACZ pisze:lubie cie uwierz mi. jestes zabawny. a teraz chcialbym zebys przedstawil nam swoja wersje wydarzen zwiazana z Hierro. czekam. masz 10 minut jak mawial klasyk.
i tu informacja dla ludzi bez zwiazku z futb w esp:
Hierro, byly gracz Realu M -dyrektor federacji.
Del Boske- bylby gracz Realu M - selekcjoner reprezentacji - od kiedy ja przejal zadnego wygranego turnieju
Milla - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - selekcjoner u-21 - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Karanka - byly pilkarz Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 15- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
Caro - byly pilkarz/trener Ralu M - prywatnie przyjaciel Hierro - under 19- - najgorsza mlodzierzowka od kiedy istnieje -powszechne zdanie w esp
tak bo Hiszpanie wcześniej hurtowo wygrywali wszystkie turnieje, młodzieżówki też. Wyluzuj trochę. Układy były, są i będą i nic na to nie poradzisz.
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:25
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:28
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:30
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:35
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 22:38
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited