Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 10:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 maja 2011, 10:33
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 10:35
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2011, 10:44
Mnie się ten pomysł podoba. Zarabia grosze, pełniłby w obronie rolę Romy, jest wielkim fanem Milanu i ewentualnie po sezonie skończyłby karierę, gdyby pojawił się ktoś młody. Yepes, Mexes, Silva, Nesta i Legro właśnie to solidna grupa, Bonerę sprzedać, a Sokratisa na wypożyczenie. Szkoda tylko, że pewnie Legro odejdzie, a zostaniemy z Bonerą, którego występów trzeba się będzie obawiać.Legro kończy się kontrakt teraz i liczę, że nikt w klubie nie myśli o jego przedłużenie.
Za rok powinniśmy otrzymać kogoś z młodzików sensownego, ewentualnie Bonera wejdzie w wiek weterański, w którym już zajmowanie pozycji numer pięć mu nie będzie kolidowało z ambicjami. Za Yepesa Astori i wszystko będzie grało, następca dla Nesty wcale nie będzie potrzebny.To samo tyczy się Nesty - też mi się wydaje, że to będzie jego ostatni sezon. Dlatego dobrze by było, aby Łysy rozłożył transfery.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2011, 10:47
De Rossi?mete pisze:Galliani dzisiaj powiedział, że szukają silnego, wybieganego pomocnika
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 10:51
I co uważasz, że to byłaby zła opcja? Może gra ostatnio słabo, ale jestem przekonany, że w nowym, dobrze poukładanym klubie wróciłby na właściwe tory.De Rossi?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2011, 10:56
To byłaby fantastyczna opcja, ale nawet pół plotki na ten temat nie ma. Trudno mi sobie też wyobrazić jego odejście z Romy, która zaraz będzie naprawdę wielka. Nie widzę na rynku lepszej dostępnej opcji - Włoch w formie należy do światowej czołówki, nie jest wcale stary, a już doświadczony, idealny zastępca Gattuso czy Ambrosiniego.I co uważasz, że to byłaby zła opcja?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 maja 2011, 11:08
Jedyne co mogę powiedzieć o takiej opcji, to ryzykowna. Pojawiła się plotka o zainteresowaniu De Rossim przez Morattiego, ale póki co średnio w to wierzę. Daniele za rok kończy się kontrakt i gdy tylko (L)oczkerson o tym wspomniał w wątku Interu, od razu przyszedł mi na myśl Milan.mete pisze:I co uważasz, że to byłaby zła opcja?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 11:10
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2011, 11:13
Wybacz, byłem nad morzem przez tydzień.A ja ze swojej strony mam prosbe do Wilmore'a. Wywiad z Cassano ze slynnym kopniakiem Zlatana. Na koncu dziennikarz pyta wasze enfant terrible czy Sampa zdola sie utrzymac,co odpowiada Antek ?
Konflikt o prawa telewizyjne, nie słyszałeś nic o tym?Wie ktoś może o co chodzi z tym konfliktem między klubami w Seria A?
Nie z naszej ligi, ale z drużyn spoza wielkiej 5 nikogo nie kupimy.Galliani mówi, że z tego powodu nie kupimy nikogo z naszej ligi.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 11:18
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 maja 2011, 11:23
Oczywiście.Słyszałem, że jest taki konflikt, ale nie wiem o co dokładnie chodzi. Możesz przybliżyć temat?
Pewnie Napoli.Milan, Juventus, Inter, Roma i kto piąty?
Na razie. Jeśli Allegri naprawdę go chce, to go dostanie. W ani jedno słowo Gallianiego nie wierzę, wydaje mi się, że w swoim czasie wygłaszał też dementi na Mexesa i Taiwo.Na jedno wychodzi - Asamoah gra w Udinese
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 11:26
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 maja 2011, 12:29
Dowalil z ta zonaWszyscy gracze na świecie są dostępni i mają swoją cenę. Nawet moja żona.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2011, 12:31
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio