Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 31 sty 2007, 8:47
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 12:45
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 sty 2007, 12:52
I wszystko jasne. Odpowiednik naszego FaktuAkarin pisze:Bild
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 13:15
w kazdej plotce jest źarenko prawdyMartinho pisze:I wszystko jasne. Odpowiednik naszego Faktu
Werder ma teraz 2 ciężkie mecze, z Leverkusen i Schalke, muszą zgubic pkt, a my musimy je zacząć ugrywać, byle tylko nie po jednym na mecz...Martinho pisze:Podejrzewam ze Werder dzisiaj znowu odjedzie na 3 pkt i bedzie ich juz do odrobienia 8...
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 13:34
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:33
nawet onet podał, że Maggath'a zwolnilim i na 99% Ottmar nowym trenerem będzie. Nie uwierzę dopuki nie zobaczę na oficjalnej stronie.tiaga pisze:Ja bym się newsami Bildu nie przejmowała A Bild będzie pisał to, co ludzie chcą przeczytać. Nie ważne czy informacje potwierdzone, czy nie.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sty 2007, 15:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:47
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 15:54
Akarin pisze:cloner--> Oby, ale na razie nie potwirdzone to info jest, Choć gdyby naprawde doszło do zmiany trenera to nowym mógłby zostać tylko jeden człowiek --> Ottar Hitzfeld. On chyba tylko potrafiłby uporzadkować grę i przekazać doświadczenie młodszym graczom.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:57
przeczytaj późniejszy komentarz, bo nie wywnioskowałem tego na podstawie jednej wypowiedziEbi pisze:PS. Akarin pytałes komu kibicuję - Bayernowi. A dziwi mnie, że na podsatwie mojej wypowiedzi, że Werder będzie mistrzem wywnioskowałes, że wszystkim kibicuję.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 16:00
Oficjalne strony nie pisza raczej sensacyjnych wiadomości "na gwałt". Myślę, że możemy poczekać do końca dnia, potem już uznamy to za bzdurę.Akarin pisze:przeczytaj późniejszy komentarz, bo nie wywnioskowałem tego na podstawie jednej wypowiedziEbi pisze:PS. Akarin pytałes komu kibicuję - Bayernowi. A dziwi mnie, że na podsatwie mojej wypowiedzi, że Werder będzie mistrzem wywnioskowałes, że wszystkim kibicuję.takie spostrzeżanie mi się nasunęło i tyle
.
a co do, że na stronie www.bayern.munchen.pl pisze, że tak jest to wiem, ale mam równiez otwartą stronę fcbayern.de i nie wiedzę tam potwierdzenia, dlatego piszę, że niepotwierdzone info jest
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 16:08
Czasami piszą, ale również nie spodziewam sie żeby w klejnych kilkunastu minutach pojawił się komunikat o zwolnieniu Maggath'a. Poczekam do wieczora. Nie wiem czy to się bzduą nie okarze, moim zdaniem nie, za dużo razy posada Maggatha widziała na wlosku. Może teraz włosek się przerwał?Ebi pisze:Myślę, że możemy poczekać do końca dnia, potem już uznamy to za bzdurę.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 31 sty 2007, 16:20
Jestem podobnego zdania, Magath osiagnol wszystko z Bayernem na krajowym podworku przez te dwa lata i chwala mu za to ale ewidentnie w tym sezonie mu nie idzie i zarzad stracil poprostu cierpliwoscAkarin pisze:Nie wiem czy to się bzduą nie okarze, moim zdaniem nie, za dużo razy posada Maggatha widziała na wlosku. Może teraz włosek się przerwał?
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 16:24
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 16:25
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio