Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 110

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 31 sty 2007, 8:47

Staly schemat jesli chodzi o mecze Bayernu ze slabszymi rywalami na AA, oni z wlasnej polowki nie wychodza, Bayern napiera 90 minut ale nic to nie przynosi bo slaba skutecznosc i konczy sie remisem albo i wtopa bo slabszy rywal czasem skontruje :? znowu slaby mecz Pizy, chyba bedie musial zmnijszyc wymagania jesli marzy o nowym kontrakcie :P ogolnie jak zwykle statystykami wygralismy, szkoda ze tylko za nie bramek nie daja ;) no nic trudno, tak jak zauwazyl Gomez, nie ma ca zalamywac rak tylko wziasc sie wreszcie ostro do roboty i miec nadzieje ze Schalke i Werder beda tracic punkty ;)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 12:45

Dzisiejdzy Bild mówi, że Maggath jest na wylocie i ma jeszcze jedną szansę w Norymberde potem jak coś to ma wylecieć. Na następcę namaszczony został Hiztfeld, który miałby prowadzić zespół do końca sezonu albo i dłużej. Nie wierzę, zeby teraz Maggatha zwolnili, bo to byłoby wbrew zdrowemu rozsądkowi. Po co zmiana trenera w środku sezonu i to jeszcze w końcówce okna transferowego. Ottmar musiałby działać z obecną kadrą, a zanim oni podłapią o co mu chodzi to bedzie kwiecień. No chyba, że sytuacja będzie tak drastyczna, że trzeba będzie zmienić trenera, ale to nie teraz.
Hoenness zamiast się wściekać, to powienien wzmocnić zespół bo jak narazie to tylko Schlaudraff przyjdzie w lecie i niby jeden tajemniczy transfer o którym wie chyba tylko sam Uli. Pożyjemy zobaczymy, ale IMO Maggath nie wyleci teraz. Zobaczymy jak nam pójdą derby z mocnym Nurnberg. Będzie ciężko tam wygrać, Ballack'a już nie ma żeby nam bramki ratujące skórę strzelał.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 sty 2007, 12:52

Powiem tylko jedno
Akarin pisze:Bild
I wszystko jasne. Odpowiednik naszego Faktu :lol:

Szkoda remisu, juz na poczatku punkty nam uciekaja, nie jest dobrze... Podejrzewam ze Werder dzisiaj znowu odjedzie na 3 pkt i bedzie ich juz do odrobienia 8...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 13:15

Martinho pisze:I wszystko jasne. Odpowiednik naszego Faktu
w kazdej plotce jest źarenko prawdy :P, ale jak zobaczyłem xródło to tak samo zareagowałem
Martinho pisze:Podejrzewam ze Werder dzisiaj znowu odjedzie na 3 pkt i bedzie ich juz do odrobienia 8...
Werder ma teraz 2 ciężkie mecze, z Leverkusen i Schalke, muszą zgubic pkt, a my musimy je zacząć ugrywać, byle tylko nie po jednym na mecz... :roll:

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 13:34

Ja bym się newsami Bildu nie przejmowała ;) A Bild będzie pisał to, co ludzie chcą przeczytać. Nie ważne czy informacje potwierdzone, czy nie.

No cóż... jak narazie Bawarczycy nie zachwycają (to mało powiedziane), ale porzed nami jeszcze 15 (?) meczów i wszystko może się zdarzyć.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:33

tiaga pisze:Ja bym się newsami Bildu nie przejmowała A Bild będzie pisał to, co ludzie chcą przeczytać. Nie ważne czy informacje potwierdzone, czy nie.
nawet onet podał, że Maggath'a zwolnilim i na 99% Ottmar nowym trenerem będzie. Nie uwierzę dopuki nie zobaczę na oficjalnej stronie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8648
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sty 2007, 15:44

Gracie slabo ostatnimi czasy, to co sie dziwicie ? Moze zmiana coacha przyniesie troche swiezosci, jakies zmiany :wink:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:47

cloner--> Oby, ale na razie nie potwirdzone to info jest, Choć gdyby naprawde doszło do zmiany trenera to nowym mógłby zostać tylko jeden człowiek --> Ottar Hitzfeld. On chyba tylko potrafiłby uporzadkować grę i przekazać doświadczenie młodszym graczom.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 15:54

Akarin pisze:cloner--> Oby, ale na razie nie potwirdzone to info jest, Choć gdyby naprawde doszło do zmiany trenera to nowym mógłby zostać tylko jeden człowiek --> Ottar Hitzfeld. On chyba tylko potrafiłby uporzadkować grę i przekazać doświadczenie młodszym graczom.

http://www.bayern.munchen.pl/index.php?id_newsa=1278

Tutaj idzie wyczytać, że to nawet Kicker podał. W sumie wolałbym Hitzfelda niż Magatha, ale dziwi mnie (o ile to prawda), że Bayern w tak nagłym trybie wywalił obecnego trenera. Zazwyczaj nie słyną z porywczości i nagłych decyzji (chyba, że nie wiemy nic o jakims ultimatum dla Magatha itp.)

PS. Akarin pytałes komu kibicuję - Bayernowi. A dziwi mnie, że na podsatwie mojej wypowiedzi, że Werder będzie mistrzem wywnioskowałes, że wszystkim kibicuję.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 15:57

Ebi pisze:PS. Akarin pytałes komu kibicuję - Bayernowi. A dziwi mnie, że na podsatwie mojej wypowiedzi, że Werder będzie mistrzem wywnioskowałes, że wszystkim kibicuję.
przeczytaj późniejszy komentarz, bo nie wywnioskowałem tego na podstawie jednej wypowiedzi :wink: takie spostrzeżanie mi się nasunęło i tyle :P.
a co do, że na stronie www.bayern.munchen.pl pisze, że tak jest to wiem, ale mam równiez otwartą stronę fcbayern.de i nie wiedzę tam potwierdzenia, dlatego piszę, że niepotwierdzone info jest :wink:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 16:00

Akarin pisze:
Ebi pisze:PS. Akarin pytałes komu kibicuję - Bayernowi. A dziwi mnie, że na podsatwie mojej wypowiedzi, że Werder będzie mistrzem wywnioskowałes, że wszystkim kibicuję.
przeczytaj późniejszy komentarz, bo nie wywnioskowałem tego na podstawie jednej wypowiedzi :wink: takie spostrzeżanie mi się nasunęło i tyle :P.
a co do, że na stronie www.bayern.munchen.pl pisze, że tak jest to wiem, ale mam równiez otwartą stronę fcbayern.de i nie wiedzę tam potwierdzenia, dlatego piszę, że niepotwierdzone info jest :wink:
Oficjalne strony nie pisza raczej sensacyjnych wiadomości "na gwałt". Myślę, że możemy poczekać do końca dnia, potem już uznamy to za bzdurę.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 16:08

Ebi pisze:Myślę, że możemy poczekać do końca dnia, potem już uznamy to za bzdurę.
Czasami piszą, ale również nie spodziewam sie żeby w klejnych kilkunastu minutach pojawił się komunikat o zwolnieniu Maggath'a. Poczekam do wieczora. Nie wiem czy to się bzduą nie okarze, moim zdaniem nie, za dużo razy posada Maggatha widziała na wlosku. Może teraz włosek się przerwał?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 31 sty 2007, 16:20

Akarin pisze:Nie wiem czy to się bzduą nie okarze, moim zdaniem nie, za dużo razy posada Maggatha widziała na wlosku. Może teraz włosek się przerwał?
Jestem podobnego zdania, Magath osiagnol wszystko z Bayernem na krajowym podworku przez te dwa lata i chwala mu za to ale ewidentnie w tym sezonie mu nie idzie i zarzad stracil poprostu cierpliwosc ;) oczywiscie news ten nie zostal jeszcze potwierdzony ale jak dla mnie to co napisal Kicker jest wysoce prawdopodobne ;)

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 16:24

Akarin, wybacz, ale dla mnie onet nie jest żadnym autorytetem jeśli chodzi o informacje dotyczące Bayernu. ;)
Narazie oficjalna strona Bayernu milczy na ten temat, a to źródlo chyba jest najwiarygodniejsze. ;)

Zresztą... zobaczymy co będzie, wielką zwolenniczką Magatha to ja nie jestem, ale wolę się na próżno nie nastawiać na zmianę trenera. ;)
Jutro może sie okazać, że Hoeness zdementuje wszelkie pogłoski. ;)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 16:25

http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell ... 31603dd941

Dobra! Jest info na oficjalnej stronie Bayernu! Ottmar witamy z powrotem!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”