bzdura - za drugi faul powinna byc kartka, ale przy pierwsyzm nawet nie dotknął przeciwnika, Jestem pewienmaestro pisze:Flamini powinien wylecieć
a mówiłem, nie słuchaj Thurama. Gadał banialuki i tyle.bagg pisze:"Zagramy na maksimum" , "Dokonamy cudu", itd.
Czuję się oszukany przez Juventus.
juz zmieniłem opisbagg pisze:Arsenalowi gratuluję i życzę powodzenia i aby opis fieldy'ego się spełnił
a teraz parę przemyśleń
Sędzia niech nie przyjeżdza do Polski, bo go znajde i dostanie z półobrotu, jak Juve dziś. Nie podobało mi się sędziowanie. Kartki dla Flaminiego [IMHO nie dotknął przeciwnika] i dla Reyesa, za rzekome granie na czas [w poczatkowych minutach gry
Lehmann - znakomity mecz, nie miał wiele okazji do interwencji, ale jak już musiał pokazać co potrafi to był prawdziwą ostoją defensywy. Cesc wykazał sie nie lada odwagą, kiedy odepchnął Lehmanna [przy czeronej Nedveda] widocznie nie widział jak Lehmann jeszcze w Borussi zlał Amoroso
Titi - on jest genialny w swojej prostocie, wszystko robi jakby od niechcenia, a robi to wszytsko genialnie, piękne sztuczki techniczne, świetne dogrania, gra głową
Cesc - dziękuje Bogu, Wengerowi i działaczom Barcy że trafił chłopak na Highbury. 18 latek ośmieszający Emersona, Vieirę, czy Camoranesiego [o dwumeczu mówie] kapitalne podania, co do cm.
Obrona, jak zwykle solidna, oczywiście zdarzały się jakieś kiksy, no ale ranga meczu duża, więc wybaczam
Hleb i Gilberto bardzo dobrze zagrali w odbiorze i Hleb przy akcjach ofensywnych, szkoda że skutecznośc zawiodła [kasa by wpadła]
Buffon powinien dostac jakiś medal - bo zasłużył, zagrac świetny mecz, wybronił 3 bardzo groźne ataki Kanonierów.
Niesłuszna kartka dla Reyesa, eliminuje go z pierwszego meczu z Villarreal u nas na Highbury, szkoda, jednak Pires da sobie radę. W ekipie hiszpańskiej zabraknie niedoszłego kanoniera - Sebastiana Viery. A to duzy handicap dla nas [tymbardziej, że gramy u siebie]
Ktoś się tam ze mna kłócił wcześniej, że Diaby na 100% zagra od poczatku - gdzie jest ten mądrala ?
Jak zwykle o czymś zapomniałem, ale jak sobie przypomne to napisze